Νέα

Πόσο αλκοόλ πίνετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hlektrop
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 106
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι αλκοολ πίνετε

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    32

hlektrop

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Κριτικές
30
Like
2.133
Πόντοι
2.471
Καλησπέρα σε ολους!!
Δεν βρηκα σχετικο θεμα...
Λοιπόν εδω θελω να γράψουμε τι αλκοολ πινετε...
Ουίσκι, ρουμι , βότκα, τεκιλα , μπερμπον , τσιπου κτλ..
Και τι ποιότητα δηλαδη 10 ετων 12 ετων κτλ. Με παγο χωρις με χυμο κτλ.
Επίσης ποσο ενδέχεται το ποτο ?
Χωρις να σας πειράζει.

Προσωπικά πινω τεκιλα το καλοκαίρι και ρουμι ή μπερμπον το χειμώνα αλλά premium ποτα οχι της σειράς με παγο μονο γιατι οι χυμοι κτλ χαλάνε την γεύση.
Επίσης μετα απο ποσα ποτα είστε λιώμα?

Αυτς για αρχή περιμένω τις εμπειρίες σας απόψεις σάς

Ευχαριστώ

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.339
Πόντοι
2.646
Ενα ζακαπα κάθε μεσημέρι τώρα το χειμώνα, μαργαρίτες το καλοκαίρι. Και εννοείται σφηνάκια μαστιχα για το στομάχι.

OP
OP
hlektrop

hlektrop

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Κριτικές
30
Like
2.133
Πόντοι
2.471
Ενα ζακαπα κάθε μεσημέρι τώρα το χειμώνα, μαργαρίτες το καλοκαίρι. Και εννοείται σφηνάκια μαστιχα για το στομάχι.
Πινεις το μεσημέρι? Ζακαπα!! Μπράβο...εγω μονο βράδυ και αν εχω ενα καλο ρουμι με πουρο κουβας ειναι το καλύτερο μου

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
8
Like
6.337
Πόντοι
1.336
Ένα ,δύο ουισκάκια , μόνο Chivas με δύο παγάκια χρόνια τώρα ,τρίτο ναι αν το απαιτεί η περίσταση .Ποτέ δεν το'χα με το ποτό λόγω αθλητισμού .

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.818
Πόντοι
1.756
το καλοκαιρι μπυρες...η Πιλς μου αρεσει...και η Σπαρταν...
Τωρα τον χειμωνα,κρασακι Σανγκρια για χαλαρωση, και αν γυρισω απο την δουλεια και ειμαι λιγο κρυωμενος,κοπαναω και βοτκες...
Καποτε τα ετσουζα πολυ,που εβγαινα εξω...4-5 τζιν Τανκερει τα επινα σαν νερακι+σφηνακια απο το μαγαζι...ουτε καν ζαλιζομουν....

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.373
Πόντοι
2.256
Τι σκατόφλωροι είστε τελικά;;;;
Τσίπουρο ρε νιαμού!!
Κρασί οτινάναι κλπ και ούζο!!!
Μπίρες για να ξεδιψάμε μόνο και άμα τελειώσουν τα διαξύ πίνουμε και τις κολώνιες!!!?

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.187
Πόντοι
6.946
ΠΙΛΣ ποια εννοείτε;
Είναι κατηγορία μπύρας, γεύση. Πιλς π.χ. είναι η Κάιζερ, Φίσερ(και ένα σωρό άλλες) , αυτή η λίγο πικρή μπύρα(και με υποκατηγορίες φυσικά, φρουτώδεις, και λοιπά). Ενώ Lager είναι π.χ. η Άμστελ (πιο νερουλό, ουδέτερο) .
Ωραίες είναι βέβαια και οι weiss (με μαγιά, οι θολές, σκούρες ή ανοιχτές) , που κάποτε έπινα πάρα πολύ.

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.373
Πόντοι
2.256
Aκραίος. Το τσίπουρο είναι δυναμίτης. Έχω πολύ κακές εμπειρίες.
Χωρίς πλάκα, αν θέλεις, δοκίμασε Αποστολάκη χωρίς γλυκάνισο. Πολύ γλυκόπιοτο και δε σου κάνει το κεφάλι μπουρδελο!!!

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.824
Πόντοι
3.846
Από μια μαλακία με τροχαίο που είχε γίνει Χριστούγεννα (δεν την έπαθα εγώ τη δουλειά αλλά ήμουν συνυπεύθυνος) έχω κόψει τις υπερβολές. Για να πιω να μεθύσω πρέπει να μην οδηγώ και πάλι θα συνέβαινε πολύ σπάνια καθώς πάντα είχα μεγάλη αντοχή στο ποτό.

Από ποτά δε μου αρέσουν τα γλυκά.
Κρασί /ρακί /ούζο με το φαγητό
Μπίρα για να ξεδιψάσεις μέχρι 3 των 500ml το πολύ
Όταν βγαίνω κυρίως βότκα ή ρούμι. Κοκτέιλ πίνω μόνο σε μαγαζιά που ξέρω ποιοι τα φτιάχνουν. Από τα ευρείας κατανάλωσης που βρίσκεις παντού γουστάρω βότκα Standard ,ουίσκι Jameson ,ρούμι Havana 3αρι.

Από τα ποτά που αγοράζεις από καλά κάβα για να τα απολαύσεις στο σπίτι Diplomatico, Brugal, Nika from the Barel, Talisker, Belvedere, Shopen. Από εκεί και πέρα μέχρι όσα θέλεις να δώσεις πάντα υπάρχουν και καλύτερες επιλογές.

magicgim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2021
Like
1.613
Πόντοι
201

vakhus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2022
Κριτικές
5
Like
263
Πόντοι
280
Σε καθημερινή βάση, με μισό μπουκάλι Τζακ φιλαράκι, κάνει
Το συκώτι δε μπορεί να μεταβολισει το αλκοόλ. Καθε φορά που πίνεις καταστρεφονται και κάποια κύτταρα του. Μπορεί και αναγενναται αλλά όχι και τόσο εύκολα. Εγώ δε πίνω πλέον. Κάνα ποτήρι κρασί αραιά και που. Είμαι νέος υπ όψιν

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Δεν πίνω αλκοόλ αλλά όταν κάνουμε τραπέζι με τα ξαδέρφια με πιέζουν και πίνω μαζί τους για την παρέα..

Τσίπουρο κυρίως από το οποίο δεν υπήρχε περίπτωση να γλυτώσω τις παρενέργειες

Μετά από 8+ σφηνάκια ήταν σίγουρο πως όταν γυρναγα σπίτι θα χαλαγε όλη η μέρα μου με πονοκέφαλο εμετούς και κατάθλιψη..

Πως την βρίσκετε μερικοί με το αλκοόλ θα θελα να ξερα

Αντικειμενικά και μην πει κανείς το αντίθετο θα τον γαμησω

Κανένα ποτό δεν έχει ωραία γεύση που σε παροτρύνει να το πιείς

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
2.108
Πόντοι
446
Πχρόνια πολλά σε ολους .
αλκολ εδώ και 3 χρόνια προσωπικά ούτε σταγόνα . περαν ότι μου άρεσε το ούζο το οποίο ήθελε και αστακό η ψάρι από δίπλα επομένως παρά πολύ ακριβό σπορ δεύτερον κατάλαβα ότι μπορεί να κολλήσεις για πλάκα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom