Νέα

Πόση ώρα γαμάτε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα orgasmikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ichat198

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
710
Πόντοι
81
Συνήθως 5 με 10 λεπτά. Αν και τώρα που μεγαλώνω αυξάνεται ο χρόνος και δυσκολευει η στύση. Δεδομενα ηλικίας που δεν μπορει να τα αποφύγει κανείς. Πέραν τουτου πολλα άλλα πάιζουν ρόλο. Πάντως όπως είπε και ο παραπάνω αν φτάνεται και οι δυο σε οργασμο ο χρονος ειναι ικανοποιητικός ακομη και αν ειναι ενα λεπτο.

Αμα θες να αυξήσεις την διάρκεια να την βάλεις κάτω την μέρα που θα βγει ο ΕΝΦΙΑ

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
1 λεπτο γεματο σιγουρα. :S :S :S

anthimos93

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
118
Πόντοι
1
Εγώ στα 26 με δύσκολο ωράριο καθημερινά 1.30πμ με 2 30μμ 6/7 αντέχω χωρίς τα προκαταρκτικα κάνα 20λεπτο αν η γκόμενά με καυλωνει αν είναι να το κάνω αγγαρεία πάω στην ώρα αλλά ένα γύρω στο Ν δεύτερο θα πρέπει η γκόμενά να έχει τρελή φυσική κατάσταση γιατί αυτή θα πρέπει να τα κάνει όλα

ichat198

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
710
Πόντοι
81
Δεν υπάρχει κανόνας σε αυτό. Από βίαιο ξέσπασμα του τρίλεπτου μέχρι μισάωρο για πλάκα. Σημαντικό είναι να αλλάζεις στάση γιατί σε άλλες αντέχεις περισσότερο σε άλλες λιγότερο. Πολλά ακόμα παίζουν ρόλο. Αν είναι η γυναίκα κολπική ή κλειτοριδική, αν και πόσο σε καυλώνει, πόσο καιρό έχεις να γαμήσεις, αν είσαι με μία ή και με καμία φίλη της, αν η γυναίκα συμμετέχει ή είναι κομοδίνο αν... αν.... αν....
Το σημαντικό είναι να περνάς καλά μαζί της και να αισθάνεσαι ζωντανός και να θέλεις να την ξαναγαμήσεις. Κι αν η γυναίκα χύνει και περνάει καλά μαζί σου να είσαι σίγουρος ότι δεν κοιτάει τη διάρκεια. Με το χρονόμετρο δε γαμιέται καμία.....

Ετσι ακριβώς. + η ψχολογία στην οποία βρίσκεσε. Αλλα αντικειμενικά υπάρχουν ανθρώποι με μεγαλύτερη και μικρότερη διάρκεια.

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
οι παλιοί και έμπειροι έχουν απαντήσει σωστά....

από 1 λεπτό έως 3 ώρες....

εξαρτάται από τόσα πολλά...

θυμάμαι σε φάσεις με γκόμενες που γούσταρα πολύ , το κρατούσα ΟΣΟ ήθελα γιατί γούσταρα την φάση.

Στο μπουρδέλο, στο λαδάδικο, με την πουτάνα...γιατί να καθίσω να το παιδέψω? Εκτός και αν πετύχω κάτι ιδιαίτερο.

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
τύποι ειστε  γατάκια ,εγώ όταν κάνω σεξ ταυτόχρονος τρώω ,βλέπω tv και όταν βαρεθώ με αυτα,πιάνω  και κάνα βιβλίο για διάβασμα !!

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.148
Πόντοι
20.686
τύποι ειστε  γατάκια ,εγώ όταν κάνω σεξ ταυτόχρονος τρώω ,βλέπω tv και όταν βαρεθώ με αυτα,πιάνω  και κάνα βιβλίο για διάβασμα !!
Και μπορεί να ριξεις και κανα υπνακο.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
εγω αντεχω 40 με μια ωρα ρολο στ να αντεξεις στο γαμησι ειναι  η κασι ποια παρτενερ εχεις διπλα σου αν ειναι δυνατη αλλαζει το θεμα θες οσο πιο πολυ μετα παιζει ρολο η κουραση και η ψυχολογικη κατασταση που βρισκεσαι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Υπάρχουν δύο βασικές παράμετροι που καθορίζουν το αποτέλεσμα :
1)Το κατά πόσο γεμάτο είναι το "όπλο". Ίδιο είναι να έχεις να γαμησεις μία μέρα με δέκα μέρες; Δε νομίζω.
2)Ποια γαμας. Ίδια είναι η μέση ελλεεινίδα ξενέρωτη άκαυλη γκομενα με την φλούδα πορτοκαλιού - aka κυτταρίτιδα - με το πιπινάκι από τις βαθιές ρωσικές στεπες που θες να το γλυψεις σε κάθε χιλιοστό του σώματός του για κάνα 2ωρο (μέχρι πλήρους αφυδάτωσης) προτού μπεις καν μέσα του; Εντάξει, μερικά ΘΗΛΥΚΑ σε κάνουν να θες να τελειώσεις σχεδόν με την θέασή τους και μόνο.  :wanker: :wanker: :wanker:

Επίσης, έχει και σημασία το ΠΟΥ τον έχεις μέσα... :grin:

gravatakias

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Like
814
Πόντοι
96
Όταν κάνω γλυφομούνι: 1-25 λεπτά.
Όταν μου παίρνουν πίπα: 1-25 λεπτά.
Όταν γαμάω: 1-25 λεπτά.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
oυτε 5 λεπτα

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
χαχαχχαχα εγώ με τη γυναίκα μου μπορώ να κρατηθώ από 2 λεπτά μέχρι να χύσει, διότι το καλύτερο είναι να χύνουμε μαζί.

Γενικά όταν έχει δονητή σε κλειτορίδα πιάνει και εμένα οπότε η πρώτη της ημέρας είναι σύντομη. Η δεύτερη πάει όσο θέλω.

Π

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.708
Πόντοι
41.813
Υπάρχουν δύο βασικές παράμετροι που καθορίζουν το αποτέλεσμα :
1)Το κατά πόσο γεμάτο είναι το "όπλο". Ίδιο είναι να έχεις να γαμησεις μία μέρα με δέκα μέρες; Δε νομίζω.
2)Ποια γαμας. Ίδια είναι η μέση ελλεεινίδα ξενέρωτη άκαυλη γκομενα με την φλούδα πορτοκαλιού - aka κυτταρίτιδα - με το πιπινάκι από τις βαθιές ρωσικές στεπες που θες να το γλυψεις σε κάθε χιλιοστό του σώματός του για κάνα 2ωρο (μέχρι πλήρους αφυδάτωσης) προτού μπεις καν μέσα του; Εντάξει, μερικά ΘΗΛΥΚΑ σε κάνουν να θες να τελειώσεις σχεδόν με την θέασή τους και μόνο.  :wanker: :wanker: :wanker:

σωστος ο παιχτης  :hi:

Επίσης, έχει και σημασία το ΠΟΥ τον έχεις μέσα... :grin:

πιο σωστος ο παιχτης  :grin: :hi:
δεν το λεει,το αφηνει να εννοηθει  :2funny: :2funny:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
εγω αντεχω 40 με μια ωρα ρολο στ να αντεξεις στο γαμησι ειναι  η κασι ποια παρτενερ εχεις διπλα σου αν ειναι δυνατη αλλαζει το θεμα θες οσο πιο πολυ μετα παιζει ρολο η κουραση και η ψυχολογικη κατασταση που βρισκεσαι

Ενδιαμεσα τραβας και εναν μισαωρο υπνακο τυπε; :think:

OP
OP
O

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Συνήθως 5 με 10 λεπτά. Αν και τώρα που μεγαλώνω αυξάνεται ο χρόνος και δυσκολευει η στύση. Δεδομενα ηλικίας που δεν μπορει να τα αποφύγει κανείς. Πέραν τουτου πολλα άλλα πάιζουν ρόλο. Πάντως όπως είπε και ο παραπάνω αν φτάνεται και οι δυο σε οργασμο ο χρονος ειναι ικανοποιητικός ακομη και αν ειναι ενα λεπτο.

Αμα θες να αυξήσεις την διάρκεια να την βάλεις κάτω την μέρα που θα βγει ο ΕΝΦΙΑ

Είπαμε να γαμήσουμε ρε φίλε. Είναι δυνατόν να γαμήσεις τη μέρα που βγαίνει ο ΕΝΦΙΑ; Εμένα με την αλλαγή κυβέρνησης κοντεύει να μου χαθεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom