Προσωπικά είμαι της άποψης όπως και πράττω εν τέλει.. ότι πέραν από μια φορά με την ίδια γυναίκα όσο ωραία κι αν είναι, όσο καλές υπηρεσίες κι αν προσφέρει, όση χημεία κι αν υπάρχει πως ΔΕΝ αξίζει το ξανά ζεσταμένο φαγητό..!
Συνηθως κανα δυο φορες. Με μια συγκεκριμενη ελληνιδα πιτσιρικα όμως που ηταν σε γραφειο και μετα ανεξαρτητη και τωρα εχει σταματησει και ασχολειται με αλλα πραγματα, πανω από δεκα εδώ και τρια χρονια που την ξερω.
Πηγα δυο φορες και μετα ψιλο GFE για μια βδομαδα, κοιμομασταν μαζι. ποτε δεν καταλαβα τι ζητουσε απο μενα. μετα δεν ξαναπηγα γιατι αρχισε να μπερδευεται το πραγμα και κρατησα αποσταση
Πηγα δυο φορες και μετα ψιλο GFE για μια βδομαδα,κοιμομασταν μαζι ποτε δεν καταλαβα τι ζητουσε απο μενα. μετα δεν ξαναπηγα γιατι αρχισε να μπερδευεται το πραγμα και κρατησα αποσταση
2 αλλα δεν εχω γραψει χιλιομετρα οποτε δεν ξερω απο στανταρακια που λενε οι πιο παλιοι. Το μονο σθγουρο ειναι οτι η δευτερη μερχι τωρα δεν ηταν σαν την πρωτη. ηταν τελικα χειροτερη. Δεν ξερω αν παιζει η τριτη να ειναι καλυτερη!
Έχω αρκετά πουτανάκια στανταράκια....
Γραφείου, ανεξάρτητες και σε μπουρδέλα..
Αφού τα χειρίζομαι όπως γουστάρω και δεν "τσινάνε" γιατί να ρισκάρω??
Αγοράζω βέβαια και καινούργιες, αλλά τα τελευταία 10 χρόνια, με τα στανταράκια έχω βρεθεί πάνω από 15 φορές.