Νέα

Πόσες φορές έχετε χύσει στο γαμίσι με γκόμενα max σε 24 ώρες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sonia26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσες φορές έχετε χύσει στο γαμίσι με γκόμενα max σε 24 ώρες?

• 1-4 το πολύ

Ψήφοι: 47 28,7%
  • 4-6 το πολύ

Ψήφοι: 44 26,8%
  • 6-8 το πολύ

Ψήφοι: 38 23,2%
  • Πάνω από 8

Ψήφοι: 23 14,0%
  • Είμαι γυναίκα και δεν μου αρέσει το πολύ γαμίσι

Ψήφοι: 3 1,8%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσει το πολύ γαμίσι

Ψήφοι: 2 1,2%
  • Είμαι γυναίκα και δεν μου αρέσει το γαμίσι γιατί έχω ορμονικά προβλήματα

Ψήφοι: 2 1,2%
  • Λευτεριά στους κλώνους του Λεμπρον!

Ψήφοι: 5 3,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    164

Επισκέπτης
σαββατοκυριακο με φοιτητρια (που την εσπασα κιολας) :grin: :2funny: και 3 χρονια δεσμο :grin: στο σπιτη της εκει που σπουδαζε 21 φορες... ¨δια του 2   10,5 το 24ωρο :grin: με ολα μεσα τα σχετικα γλυψιματα χαιδεματα κτλ κτλ οχι σκετο ξεροσφιρια :grin:.. Την δευτερα στο γιρισμο στο σπιτι μου ημουν σαν αρωστος για μια μερα... :2funny: :grin:
καλη αποδοση επιασες επι ποσο το παιζες :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλη αποδοση επιασες επι ποσο το παιζες :grin:
μαν τοτε ημουν 27 το εκανα 3-4 φορες σαββατοκυριακα αλλα κοντεψα να αρωστησω καθε δευτερα.. Με εβλεπε η μανα μου και με ελεγε καθε δευτερα αρωστενεις.. Εντομεταξη η γκομενα οταν την επιανε και οργασμος ενιωθα σαν να δαμαζω αλογο..Οι γκομενες δεν καταλαβενουν τιποτα οσο και να γαμας δεν χορτενουν ασε οτι θελουν και προκαταρκτικα χαιδεματα γλυψιματα κτλ οποτε ειναι σκετος μπελας το πολυ γαμισι το λογικο ειναι να γαμας να χυνεις οταν σου ξανασυκωθει να ξαναγαμησεις οχι να κανεις ρεκορ για να σε βαλουν στο βιβλιο γκινες μια μερα στο σπιτι μου ειχα λιποθυμησει απο το γαμηση νομιζα οτι θα πεθενα επεσα κατω μιλαω οταν ημουν 27 οχι τωρα... Επεσα κατω και την λεω σκεπασε με με την κουβερτα μετα απο μια ωρα συνηλθα και αυτη μου λεει θελω σεξ ενω πριν ημουν ετιμος να πεθανω.. Δεν ξερω αν δεν το εχουμε καταλαβει αλλα οι γκομενες δεν παθενουν τιποτα ας γαμηθουν και 100 φορες εμας μας βγενει το μεδουλι απο τον νοτιεο μιελο :2funny: :2funny: :2funny: Γιαυτο με τις γκομενες δεν θελει να σκαμε και να μην μας νιαζει η χιλοπιτα κτλ να την πεφτουμε αβερτα αυτες την πουτσα δεν θα την χορτασουν ποτε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Δεν το επαιξα τιποτα απο πριν αν ηξερα οτι θα γαμουσα 21 φορες το σαββατοκυριακο ουτε 20 αποδωση θα το επαιζα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
σαββατοκυριακο με φοιτητρια (που την εσπασα κιολας) :grin: :2funny: και 3 χρονια δεσμο :grin: στο σπιτη της εκει που σπουδαζε 21 φορες... ¨δια του 2   10,5 το 24ωρο :grin: με ολα μεσα τα σχετικα γλυψιματα χαιδεματα κτλ κτλ οχι σκετο ξεροσφιρια :grin:.. Την δευτερα στο γιρισμο στο σπιτι μου ημουν σαν αρωστος για μια μερα... :2funny: :grin:

τι εννοεις την εσπασες?

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.203
Πόντοι
6.495

Ρε φίλε, πόσες φορές γάμησες λέμε, όχι άμα παίζατε κολιτσίνα ή εικοσιμία  :2funny:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Ναι, όσο μεγαλώνεις σου αρέσουν οι μικρότερες........ το έχω πάθει και εγώ στα 38 μου πλέον  ;)

Μια απο τα ίδια! Όταν ήμουν πιτσιτρικάς γούσταρα τα MILF. Tώρα που έγινα εγώ MILF :grin: ψάχνω τις πιτσικρίκες :2funny:

Οn Topic 3-4 φορές, αλλά τι να λεει... Μετράει πάντα η ποιότητα ποτέ η ποσότητα...

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Λογικά δεν κατούρησες καθόλου!
:2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δυο σεξομαραθωνιους εχω κανει. Ο πρωτος στα 18 μου. Σε διακοπες με την τοτε κοπελα μου (σχεση απο λυκειο) τελη ιουνιου μετα τις πανελληνιες. 13 φορες μεσα σε ενα 24ωρο.
Και ο 2ος πριν 3 χρονια. 11 φορες. 3 το πρωι 3 το απογευμα και 5 μεταμεσονυκτια με μια κοντοπουτανη σεξομανη που τα ειχα μαζι της για 3 μηνες περιπου.
στη Σχολή με την πρώτη φοιτητική μου σχέση, με μια επαρχιώτισσα που είχε έρθει να σπουδάσει
2 μήνες άντεξα - η τύπισσα ήθελε διαρκώς σεξ, είχα χάσει 9 κιλά σε 2 μήνες...

και 2 μήνες... πολλοί ήταν
αλλά την πρώτη φορά που βρεθήκαμε στο κρεβάτι για 12 ώρες δεν είχαμε βγει από το δωμάτιο, ούτε κατούρημα δεν με άφηνε.....

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Παραπάνω από 2 φορές τη μέρα πρέπει να πάνε πολλά χρόνια! :(
Συνήθως μία πλέον.
Όταν ήμουν μικρός ίσως 3-4.

Μπορώ όμως να σας αναφέρω άλλα μου ρεκόρ.
Ας πούμε πόσες ώρες συνεχόμενες γαμάω (ακόμα!) για πλάκα. Δύο άνετα! Εννοώ σε έντονο συνεχή ρυθμο, όχι ξεκίνα σταμάτα! :cheesy:
Ή πόσες φορές έχουν χύσει κάποιες πάρτναιρ μου σε αυτό το δίωρο. 12-15 μετρημένες (για πρόσφατα ρεκόρ μιλάω).

Θυμάμαι πριν απο 30 χρόνια σε κρουαζιερόπλοιο που πηδούσα μια Αμερικανίδα 20χρονη, ίσα με 15 ώρες στο τριήμερο. Εγώ μια φορά έχυσα, στο τέλος, αυτή αμέτρητες! Ίσως και να ήταν 70-80...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Παραπάνω από 2 φορές τη μέρα πρέπει να πάνε πολλά χρόνια! :(
Συνήθως μία πλέον.
Όταν ήμουν μικρός ίσως 3-4.

Μπορώ όμως να σας αναφέρω άλλα μου ρεκόρ.
Ας πούμε πόσες ώρες συνεχόμενες γαμάω (ακόμα!) για πλάκα. Δύο άνετα! Εννοώ σε έντονο συνεχή ρυθμο, όχι ξεκίνα σταμάτα! :cheesy:
Ή πόσες φορές έχουν χύσει κάποιες πάρτναιρ μου σε αυτό το δίωρο. 12-15 μετρημένες (για πρόσφατα ρεκόρ μιλάω).

Θυμάμαι πριν απο 30 χρόνια σε κρουαζιερόπλοιο που πηδούσα μια Αμερικανίδα 20χρονη, ίσα με 15 ώρες στο τριήμερο. Εγώ μια φορά έχυσα, στο τέλος, αυτή αμέτρητες! Ίσως και να ήταν 70-80...
το να έχεις δυσκολία να τελειώσεις (λέει ο Ασκητής) είναι το ίδιο προβληματικό με το να τελειώνεις πολύ γρήγορα
ρίχτου μια ματιά - όχι πως σε χαλάει, απλά για να το ξέρεις

και μην νομίσεις πως είναι τίποτα σοβαρό - απλά ο Ασκητής το έχει πει (οπότε ελέγχεται και το κατά πόσο στέκει)

πάντως σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά τις 2-3 πρώτες φορές δεν βγάζει και τίποτα...ξεροστάλα είναι

εκτός κι αν έχεις αποθηκεύσει μήνες - χιχι

Διαγραμμένο μέλος 26508

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Like
1.478
Πόντοι
216
7-8 γαμήσια μέσα σε ένα 24ωρο. Πριν πολλά χρόνια εννοείται. Και εννοείται ότι μετά το 3ο έβγαιναν μόνο κάτι στάλες..

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Ουτε που θυμαμαι...αληθεια...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Λογικά δεν κατούρησες καθόλου!
:2funny: :2funny: :2funny:
μαν πρεπει να κατουρισα καμια φορα :).. Αλλα 27 ετων χωρις να καπνιζω να πηνω μονο που και που :) (οχι τωρα που πηνω καθε μερα σχεδον με φιλους παντα) και να ειμαι σωματικα οχι παχισαρκος και υπερβαρος πιστευω στα 27 ειναι το τερμα που μπορεις να δωσεις σαν δυναμεις στο γαμηση και γενικα μετα τα 28 ειδα διαφορα οταν γαμουσα οτι αρχισα να πεφτω σαν αποδωση κτλ... :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Ρε φίλε, πόσες φορές γάμησες λέμε, όχι άμα παίζατε κολιτσίνα ή εικοσιμία  :2funny:
ειναι στον οργανισμο αδερφε αλλοι γαμαν μια φορα για μια ωρα χωρις να χυσουν και αλλοι 5 φορες για πλακα :) απο την γκαυλα που νιοθουν πιστευω οτι ειναι τα παντα στο μυαλο γιατι οταν γαμουσα μπαζα γκομενες αργουσα. Και μια φορα δεν εχυσα ποτε..!! Σηκομενη η πουτσα αλλα χωρις να χυσω ενω γαμουσα για  20 λεπτα και.. Και το σταματησα επηδει η γκομενα ηταν μπαζο.. ΔΗΛΑΔΗ δεν εχυσα..!! Μιλαω φανταρος 19 ετων(ΠΟΥ ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΓΑΜΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ ΚΑΙ  ΤΙς ΠΕΤρες :2funny:)..Ολα ειναι στο μυαλο μαν ολα(εμεις μεσο του μυαλου εξουσιαζουμε την γκαυλα... και στην γκαυλα ειμαστε οτι σκεφτομαστε τιποτα λιγοτερο τιποτα περισοτερο :)

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Μού έχει τύχει πιπίνι απίστευτο νά μού τά δίνει όλα απλόχερα καί επειδή τό είχα συνηθίσει μιάς καί ήταν ή γκόμενα μου νά τού ρίχνω όλο τό βράδυ νά τό βασανίζω γιά νά το χύσω μία. Καί νά μήν μού πέφτει ούτε στά διαλείματα. Απλά ενστικτωδώς ήξερα ότι έχω άπειρο χρόνο καί ανοχή.
Καί μέ καργιολία ξεκολιάρα επαγγελματία νά τήν πιτσιλίσω μέ τό πού μου τόν έπιασε, γιατί τήν είχα στό μάτι καί ξέρουμε ό χρόνος θά είναι λίγος. Αίσχος, άδικο, αλλά αυτά είναι.

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6
18 χρονων σπουδαζα Αμερικη ... και θεωρητικα ειχα ακομα σχεση με τη κοπελα μου απο το λυκειο. Τεσπα εμενα σε dorm επανω οποτε εκει και να θες ν' αγιασεις δε σ' αφηνουν, ερχομαι πισω Χριστουγεννα πρωτη φορα και η δικια μου το ψιλοπηρε γραμμη οτι την ειχα κανει ταρανδο. Τεσπα τα μπαλωνω, 3ς βδομαδες ναζι και γκρινια, παω πισω, λεω μαλακα προσοχη κι ετσι ... παπαρια. Με τα πολλα λεω 2 βδομαδες πριν γυρισω Αθηνα δε πλησιαζω ουτε θηλυκια γατα (χαλαρα οι πιο δυσκολες 2 βδομαδες της μεχρι τοτε ζωης μου) ερχομαι Αθηνα Σαββατο, Κυριακη βουταω τη μικρη και κλειδωμα στο Margi στη Βουλιαγμενη. Πρωτη μερα 7 φορες, 2η 4ς, μετα βαρεθηκα και κοιμομουν 13 ωρες σερι(και μετα μου ζαλισε τον πεο στη γκρινια).

Συμπερασμα που εβγαλα στη τρυφερη ηλικια των 18: δε γλυτωνα τη γκρινια οτι και να κανω

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.028
Πόντοι
3.425
ωραιο θεματακι ανοιξατε....

να καταθεσω κι εγω λοιπον

στα 35 μου με μια μεγαλυτερη, στα 48 της, σε μια μερα εκανα ρεκορ το οποιο δε μπορουσα ποτε να φανταστω οτι ηταν στις δυνατοτητές μου, σε 23 ώρες 9 φορές!!! ήταν μια γαλλιδα εμπειρη και καβλιαρα.

πριν λιγους μήνες, στα 45 τωρα, με ενα πιπινακι λιγο πριν τα 30 , 11 φορες σε 24 ωρες. στο 2ωρο λιγες φορες που τη συναντησα μετα το 24ωρο στο οποιο αναφερθηκα πριν, 4 φορες χαλαρα. μιλαμε ομως για γυναικα που παρ ολο το μικρο της ηλικιας της ηξερε τί ήθελε και πώς να το παρει.

το δικο μου συμπερασμα ειναι οτι σαφως και εχει να κανει με τις ατομικες μας ικανοτητες, φυσικη κατασταση εννοω, αλλά η άλλη εξ ισου σημαντικη παραμετρος ειναι η παρτενερ. το ταιριαγμα, η πειρα της, η καψουρα της,...ειναι ενα πακετακι που πρεπει να το εχει για να "παιξουν" αυτες οι επιδοσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom