master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
τι εχεις παθει τελευταια εσυ βελβινιο,ολο γλυκες εισαι.Tι καλός μωρέ!
τι εχεις παθει τελευταια εσυ βελβινιο,ολο γλυκες εισαι.Tι καλός μωρέ!
τι εχεις παθει τελευταια εσυ βελβινιο,ολο γλυκες εισαι.
Θα παει μ αχαχουχα χαλκιδικη διακοπες σ ενα μηνα
γι αυτο
δεν κραταμε γυναικα για 24 ωρες ρε σονιαΕγώ είχα ξεπατώσει στα 24 χρόνια μου μια φορά μία Ελληνίδα σε φοιτητική εστία 8 φορές. Την είχα βγάλει 24 ώρες στο κρεβάτι της μου έφερνε και φάει στο κρεβάτι και όλοι την ώρα την γαμούσα. Την άλλη μέρα μου είπε ότι αυτή είχε έντονη ξηρασία και πόνο στο μουνί της και ότι δεν είχε υγρά να το ξανά κάνουμε. Πολύ την γούσταρα την συγκεκριμένη γιατί της άρεσε το βρυσίδι και να την ξεφτιλίζω πάνω στο γαμίσι….
Τώρα με το ζόρι 3-4 φορές
Τι είπα προχτές?
Τέσπα.
Entschuldigung
δεν μπορω να το ελεγξω
καλα ρε τι επεισοδια εχασα?εσυ με τον αχαχουχα?Τι είπα προχτές?
Τέσπα.
5 φορες με μια καριολα συνομιλικη που τα ειχαμε στα 17.Γαμω το σπιτι της κ το ταφο του πατερα της(ειχε πεθανει απο καρκινο).καλη της ωρα εκει που ειναι
στα κοκκινα δουλευα κομπρεσερθα το δουλευες το μοτερ στις 1600 στροφες ομως
Όλα τα ρήματα είναι για το παρελθόν. Σαν παλαιοί πολεμιστές είμαστε ρε.
οχι δεν επηρεαζει στο λεω εγωΌποιος συνεχίζει να μπορεί να ρίχνει και τώρα να το τονίζει. Για να ξέρουμε αν επιρεάζει η μόλυνση του περιβάλλοντος
Ειπαμε ρε φιλε να πουμε καμια υπερβολη αλλα εσυ το γαμησες εντελωςδυο σεξομαραθωνιους εχω κανει. Ο πρωτος στα 18 μου. Σε διακοπες με την τοτε κοπελα μου (σχεση απο λυκειο) τελη ιουνιου μετα τις πανελληνιες. 13 φορες μεσα σε ενα 24ωρο.
Και ο 2ος πριν 3 χρονια. 11 φορες. 3 το πρωι 3 το απογευμα και 5 μεταμεσονυκτια με μια κοντοπουτανη σεξομανη που τα ειχα μαζι της για 3 μηνες περιπου.