καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέος στο επάγγελμα αλλά όχι και νέος στην ηλικία. μου φαίνεται περίεργο αλλά θα σας εκμηστηριευτώ ότι όντας με την ίδια γυναίκα μέχρι τα 44 από τα 23 μου, οι επιδόσεις μου είναι μάλλον φτωχές. 2 πόρνες, 1 αυστριακιά, μια αγγλίδα, μια σχέση μέχρι τα 23. Από εμένα τον ημίθεο του 1,81μ 75 κιλών με σώμα και επιδόσεις μονομάχου. Από τον περασμένο Οκτώβρη τα έχω σπάσει με τη σύζυγο και μη μπορώντας να κατανοήσω το παιχνίδι που παίζουν οι γκόμενες στράφηκα στον κλάδο... Από την αποφράδα εκείνη μέρα του Οκτώβρη του 2015 μέχρι τώρα (3 μήνες περίπου) μετράω 15 διαφορετικά κορίτσια σε στούντιο πάντα, που μου έχουν πάρει η καθεμιά το λιγότερο 50Ε με μέγιστο 100Ε. Άρα κοντά στο 1000ικο... Μάλλον είναι λίγα για τις κορμάρες αυτές, μιας που ακόμα δεν έχω βρει μια με κυταρρίτιδα... Ακόμα και η Πατρίτσια ή η Μπέττυ η ουζμπέκα που τα έχουν τα κιλάκια τους ήταν σφικτές. Νο 1 μέχρι στιγμής η Βανέσσα και η Νίνα. όταν κλείσω τον κύκλο των 20 συνεδριών θα τις ξαναδώ. Όσο έχω λεφτά θα το κάνω μάγκες...