πρωτη φορα σε ρδελο,γυρω στα μεσα το 90,1500δρχ θυμαμαι...αυτο ηταν...εγινε η αρχη,μετα αρχισαν τα
!!!!
φανταστητε ειχα παει σε σχολη τουριστικων επ/των,που ηταν φιλης με χευδεν!!!στα διαλληματα καναμε τσαρκα!!!τα ρδελα τα εχω κοψει χρονια τωρα.η χρυση μου 10ετια ηταν 00-10,με ενα κολλητο ειχε 2 φορες τουλαχιστον τη βδομαδα στριπ,εκει φαγαμε τα πολλα εμεις,συν τα τηλεφωνα,συν της αλανιαρες,σολονος κλπ,συν τα στουντιο...τα στανταρ στριπ ηταν πρωτα το σταρ,ρασπουτιν,λολιτα,παντου ειχαμε το τραπεζι μας,μια χαλαρη βραδια ηταν γυρω στα 200ε,οι καλες βραδιες εχουν πεσει 2-3000ε για πλακα,αλλα με πολυ σοου,και χαβαλε!{σε λιγες μερες που θα χω πολυ χρονο,θα σας γραψω και ιστοριες}τα μονα λεφτα που ποτε δεν εκλαψα....τωρα που χουμε κριση,και ανεργια,ειμαι στο ενα cg το μηνα περιπου...καταντια...πουτανα αριστερα...αυτο το καιρο δεν εχω σχεση,αλλα και στης σχεσεις που ειχα κατα καιρους,αυτα δεν κοπικαν...το φιδι επεφτε δευτερα τριτη,{μωρο μου ειμαι κουρασμενος,μην αργησουμε,δουλευω και το πρωι...ελα ρε μαλακα,ναι την αφησα,περναω,ντυσου}δε θυμαμαι για ποσα χρονια πηγενα για δουλεια με 1-2ωρες υπνο..