argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.859
- Πόντοι
- 9.297
Λόγω παρόμοιου επιπέδου...δεν μιλαω για εξαιρεσεις....ο νεαρος θα παει με την μικρουλα....
Λόγω παρόμοιου επιπέδου...δεν μιλαω για εξαιρεσεις....ο νεαρος θα παει με την μικρουλα....
Πάνω από 20.000€ με 135 εκδιδόμενες χωρίς να υπολογίζω έναν αξιοσέβαστο αριθμό στριπερς και κωλομπαρουδων...αρκετό πόσο για ένα μικρό σπιτάκι σε επαρχιακή πόλη .Μένω στο ενοίκιο μεν, πλήρης αναμνησεων και εμπειριών δε...
Νεαρος εισαι ακομα..θελεις εμπειριες.....Εγώ θέλω να ανεβαίνω επίπεδο και όχι να πέφτω....
Ισχύει...αν δεν ήταν η κινεζική πανούκλα και τα ωραία της Δ.Ε.Η.θα είχα κάνει κάτι παραπάνω.Νεαρος εισαι ακομα..θελεις εμπειριες.....
Μην σκας ....παλι θα τα εσκαγες απλά θα ήταν σε είδος και όχι σε ρευστό.Εγώ κανα εκατομμύριο. Σάμπως βρήκα και ποτε έξω γκομενα να γαμησω
οχι...λογο αντοχης.....η 50αρα η 55 δεν εχει το μυαλο της συνεχεια στο γαμιση γιατι εχει κανει το κυκλο της.....και ο 50αρης η 55αρης δεν εχει τις αντοχες για την 25-30αρα που θελει ξενυχτια και γαμισια συνεχεια....ειναι βιολογικο το θεμα.....και μην μου πεις για μητρομανες η μαραθωνοδρομους....Λόγω παρόμοιου επιπέδου...
Όχι!Η προτίμηση του σε milf και grannies. Τα πιπινάκια δηλαδή κλέφτρες να γίνουν;
τα εχω πληρώσει ολα και ολες με το παραπάνω..και τις εξω και τις μεσαΜην σκας ....παλι θα τα εσκαγες απλά θα ήταν σε είδος και όχι σε ρευστό.
Nαι αλλά οι μεγαλύτερης ηλικίας ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ προσφέρουν πιο δυνατές συγκινήσεις γιατί είναι έμπειρες και ακομπλεξαριστες...συχνές είναι οι περιπτώσεις νεαρών και απειρων κοριτσιών που είναι στην κατηγορία "κομοδίνο".οχι...λογο αντοχης.....η 50αρα η 55 δεν εχει το μυαλο της συνεχεια στο γαμιση γιατι εχει κανει το κυκλο της.....και ο 50αρης η 55αρης δεν εχει τις αντοχες για την 25-30αρα που θελει ξενυχτια και γαμισια συνεχεια....ειναι βιολογικο το θεμα.....και μην μου πεις για μητρομανες η μαραθωνοδρομους....
υσ.δεν νομιζω να εννοεις πνευματικου επιπεδου
Τυχερός, θα σου στοίχιζε ακριβότερα!Εγώ κανα εκατομμύριο. Σάμπως βρήκα και ποτε έξω γκομενα να γαμησω
Οκ ναι που να θυμάμαιΤο '87 ήταν στο χιλιάρικο το πολύ τύπε Αίολε!!!' 85-'86 500 δρχ.
2000 δρχ πήγε αργότερα.
Πιστευεις οι γυναίκες κοστιζουν περισσότερα η λιγοτερα από πουτανες;Από το 1995 μέχρι σήμερα, δύο πουτάνες μου φάγανε όλη την περιουσία μου. Η πρώτη μου γυναίκα, από το 95 μέχρι το 2013 και η δεύτερη από το 2010 μέχρι και σήμερα.
Στο Ντουμπάι δεν απαγορεύεται η πορνεια;Μαζοχισμός δεν είναι να τα μετράμε; Αφού τα ακουμπάμε έτσι κι αλλιώς... Εγώ στην Αθήνα ξόδευα από 100 έως 150 €, αλλά στο Ντουμπάϊ ξέφυγα... 200+ καθότι απλά πήγαινες σε ένα μπαρ/κλαμπ και είχε ότι γουστάρεις... και ειδικά μαύρη σάρκα που είναι η αδυναμία μου!
Καλα...μην το δενεις και κομπο...νεος εισαι...εχεις φαι ακομα μπροστα σου.....Nαι αλλά οι μεγαλύτερης ηλικίας ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ προσφέρουν πιο δυνατές συγκινήσεις γιατί είναι έμπειρες και ακομπλεξαριστες...συχνές είναι οι περιπτώσεις νεαρών και απειρων κοριτσιών που είναι στην κατηγορία "κομοδίνο".
Εχεις τάσεις προς σαντμαν μεριάΕγώ κανα εκατομμύριο. Σάμπως βρήκα και ποτε έξω γκομενα να γαμησω
Επίσημα ναι,ανεπίσημα γίνεται της πορνης!Στο Ντουμπάι δεν απαγορεύεται η πορνεια;
Έτσι είναι, κάτι κερδίζεις, κάτι χάνεις. Για μένα το ζητούμενο είναι να υπάρχει ένα φρένο σε όλες αυτές τις "κρεπάλες" και να πηγαίνεις με τα νερά των οικονομικών σου. Δηλαδή μην ξοδεύεις παραπάνω από ότι αντέχει το πορτοφόλι σου και μην βάζεις σε δεύτερη μοίρα πρωτεύοντες ανάγκες για να καλύψεις την ανάγκη της διασκέδασης, γιατί αργά ή γρήγορα θα σου γυρίσουν μπούμεραν....Πάνω από 20.000€ με 135 εκδιδόμενες χωρίς να υπολογίζω έναν αξιοσέβαστο αριθμό στριπερς και κωλομπαρουδων...αρκετό πόσο για ένα μικρό σπιτάκι σε επαρχιακή πόλη .Μένω στο ενοίκιο μεν, πλήρης αναμνησεων και εμπειριών δε...