Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 14.960
- Πόντοι
- 3.506
Δεν κάθησα ποτέ να μετρήσω γιατί είμαι μπρούκλης
Τι έχεις κάνει ρε μεγάλε
Απλά τα πράγματα....Τι έχεις κάνει ρε μεγάλε
Τι έχεις κάνει ρε μεγάλε
σίγουρα δεν παω με την συχνότητα που πήγαινα παλιά.... τα τελευταια 4-5 χρόνια μια με δυο φορες το μήνα...... πρίν από αυτό..... γυρώ στα 35000.... εβαλα φρένοΠόσα έχεις φτάσει το 2022
Με 20.000 σε επαρχιακή μικρή πόλη κάνα υπόγειο 40ετιας και αν βρεις τυπεΠάνω από 20.000€ με 135 εκδιδόμενες χωρίς να υπολογίζω έναν αξιοσέβαστο αριθμό στριπερς και κωλομπαρουδων...αρκετό πόσο για ένα μικρό σπιτάκι σε επαρχιακή πόλη .Μένω στο ενοίκιο μεν, πλήρης αναμνησεων και εμπειριών δε...
Δεν το λέω τυχαία...έπεσε στα χέρια μου τέτοια αγγελία.Με 20.000 σε επαρχιακή μικρή πόλη κάνα υπόγειο 40ετιας και αν βρεις τυπε
Για βαλτην τυπε να δούμεΔεν το λέω τυχαία...έπεσε στα χέρια μου τέτοια αγγελία.
Αν βρω εκείνη την εφημερίδα προ δεκαετίας...επί μνημονίων πουλούσε ο κόσμος σπίτια μισοτιμης.Για βαλτην τυπε να δούμε
Μήπως είσαι ο χαμένος αδερφός του @argyrotoxos ;Tην Καλησπερα στους Φιλους.....αντε....να πω και εγω τα δικα μου.....ποσα εχω χαλασει δεν ξερω....με ποσες...εχω χασει λογαριασμο.....θα μιλησω για τα 10-12 τελευταια χρονια....που ειναι σταθερες.....
Κολωνου 23 β....Ναταλια...milfogranny
Κολωνου 48.....Ευα...milgogranny
M.Αλεξανδρου...κουρτινατο ....Ελενη...milfaki
Iωαννινων 3....Αννα milf και Ζανα milfogranny
Τροφωνιου 13...Ελενη granny ...Ολγα...Granny...Αλικη...Granny
Περγαμου 27β....Ειρηνη...Granny....Ευα ....{ Κολωνου 48}...Ναταλι...milfogranny.... 27
Περγαμου 27....δεν θυμαμαι ονομα....αλλα θυμαμαι οτι ηταν γνωστη για την πιπα της
Aλκαμενους 113...Νανσι....Milfgranny
Διδυμου 27...Αλιονα...granny...Ελενη....{κυττα Μ.Αλεξανδρου}
Διδυμου 18...Αλιονα...milfogranny....Αντριαννα...Granny....Λιζα...
Διδυμου 18 β...μια που δεν θυμαμαι ονομα αλλα θυμαμαι που ειχε στην γλωσσα σκουλαρικι.....
Διδυμου 8....Μαρια.....τρελοκοτσιδου....Milf.....και αλλη 1 που δεν θυμαμαι ονομα
Καλυμνου 48..ισογειο.....Πωλινα...η γνωστη
Καλυμνου 48...οροφος....Χριστινα...milfaki....Ολγα...milfogranny....Aννα.....Καριολα milf
Καλυμνου 36...Νανα...Granny.....
Ελλης 3.....Ανφισσα...milf...Κατερινα.....milf....Ελενη....granny....Βαρβαρα αν θυμαμαι καλα το ονομα.....
Μαγνησιας 1...Νταιανα.....granny....Ολγα.....granny
Ρεμουνδου 21α...Αλικη....{κυττα Τροφωνιου}
Αχαρνων 85...Αλισια.....granny
Φωκαιας 24....Καρολινα...
Φωκαιας 27β...Σονια.....milf...
Φιλιππιδου ισογειο....Χριστινα....
Αλκιβιαδου γ.....Σονια ...δεν ξερω αν ειναι εκεινη που δουλευει τωρα Φιλιππιδου...
Αγκυρας 12...Ευα...{κυττα Κολωνου} και αλλη μια που δεν θυμαμαι ονομα
Βεργας 6....Ινκα...granny...Ελενη......granny
Εχω παρει και 3-4 μασατζουδες....ολες εχουνε τιμηθει απο 1 φορα μεχρι ......
Καλα να περνατε.....
υσ.εχει τιμηθει και η γνωστη Ζανα....το βασιλικο τσιμπουκι... αλλα δεν θυμαμαι σε ποιον οικο
Μα δεν ειπα ότι έχω χαμένο αδερφό...δεν έχω τέτοιο θέμα αλλά αν είχα μάλλον θα τον έκανε ο Νίκος Ξανθόπουλος....Μήπως είσαι ο χαμένος αδερφός του @argyrotoxos ;
Η προτίμηση του σε milf και grannies. Τα πιπινάκια δηλαδή κλέφτρες να γίνουν;Μα δεν ειπα ότι έχω χαμένο αδερφό...δεν έχω τέτοιο θέμα αλλά αν είχα μάλλον θα τον έκανε ο Νίκος Ξανθόπουλος....
Τι σε έκανε να το σκεφτείς αυτό;
Αυτά είναι για διάλειμμα από την κυρία σχόλια μας ...Η προτίμηση του σε milf και grannies. Τα πιπινάκια δηλαδή κλέφτρες να γίνουν;
Φιλε Ωριων....τα Πιπινια θα πανε με τους Πιπινους....και τα Πουρα θα πανε με Milfogranny....Μήπως είσαι ο χαμένος αδερφός του @argyrotoxos ;
Εγώ δεν είμαι πούρο...αλλά τα κομοδίνα τα θέλω για άλλη χρήση .Φιλε Ωριων....τα Πιπινια θα πανε με τους Πιπινους....και τα Πουρα θα πανε με Milfogranny....
δεν μιλαω για εξαιρεσεις....ο νεαρος θα παει με την μικρουλα....Εγώ δεν είμαι πούρο...αλλά τα κομοδίνα τα θέλω για άλλη χρήση .