Σε καφεδάκι με κολλητό με τον οποίο έχουμε κάνει άπειρες μπουρδελότσαρκες, ήρθε η συζήτηση στο πόσα λεφτά έχουμε χαλάσει τόσα χρόνια στο σπορ.
Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που με έχει ακολουθήσει σε παραπάνω από τις μισές τσάρκες από τότε που ξεκινήσαμε μαζί δειλά δειλά το 2002, καθώς και ο μόνος που έχω κάνει τις περισσότερες παρτουζοκαταστάσεις στη ζωή μου με πουτάνες, call girls κτλ.
Προσωπικά έχοντας από την αρχή της καριέρας μου μία σταθερά, το ότι δεν μου άρεσε να πάω με αυτές που είχα ξαναπάει -πέρα από ελάχιστες εξαιρέσεις- και το γεγονός ότι από το 2003 μέχρι και το 2012 δεν σταμάτησα ποτέ να πηγαίνω με πουτάνες ακόμα και όταν είχα σχέσεις ήταν σχετικά εύκολο.
Οσο υπερβολικό και αν ακούγεται πήγαινα 3(τουλάχιστον) με 5 φορές την εβδομάδα με πουτάνες, με κάποιες εποχές στα πρώτα χρόνια, να πηγαίνω και καθημερινά για εβδομάδες ολόκληρες.
Κάτι το οτι ήμουν πιτσιρικάς, κάτι το οτι είχα τα λεφτά και ήθελα συνέχεια να πηδάω ο κολλητός μου έφτασε να με έχει γραμμένο ακόμα σήμερα στο κινητό του σαν "πορνάκιας"
Αρχές του 2013 συγκατοίκησα με την τότε κοπέλα μου και περιορίστηκα σε τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα να πηγαίνω σε στούντιο. Αφού αναγκάστηκα να περιοριστώ, είπα να ανεβάσω τον πήχη και την ποιότητα.
Οσο καλά και αν πέρναγα με τις σχέσεις μου και ακόμα και όταν δεν είχα σχέση και νταραβεριζόμουν με γκομενάκια δεν σταμάτησα ποτέ τις πουτάνες. Το τσιγάρο το έχω κόψει 3 φορές για μήνες, τις πόρνες ποτέ.
Με γνώμονα λοιπόν οτι πήγαινα με μέσο όρο 3 τη βδομάδα απο το 2003 μέχρι το 2012 βγάζει ένα αριθμό γύρω στις 1500. Απ'το '13 μέχρι σήμερα πηγαίνω μια φορά τη βδομάδα στάνταρ, οπότε έχουμε άλλες περίπου 150.
Χωρίς να τις έχω μετρήσει πιστεύω οτι απο κανονικές γκόμενες συνολικά (με διακοπές Μύκονο μέσα κτλ) έχω πάει με τουλάχιστον 50. Αρα έχουμε ένα σύνολο γύρω στις 1700.
Ρεαλιστικά απ΄τις πόρνες θυμάμαι 6-8 που πήγα και άλλες φορές μαζί τους, βγάζουμε λοιπόν 200 που ίσως δεν θυμάμαι καν οτι ήταν οι ίδιες και ξαναπήγα μαζί τους.
Μια καλή εκτίμηση θα ήταν γύρω στις 1500 διαφορετικές γυναίκες. Μια εκτίμηση με 100% σιγουριά, πάνω απο χίλιες.
Αν και δεν θεωρώ οτι είναι μαγκιά ή ότι είμαι αρχιγαμιάς τύπου Σπαλιάρας, είναι ωστόσο άξιο θαυμασμού να συνειδητοποιείς ότι έχεις πηδήξει μια μικρή κωμόπολη
Θεωρώ πως πολλοί συνάδελφοι εδώ βετεράνοι του σπορ μεγαλύτερης ηλικίας ή ίσως και κοντά στη δική μου(είμαι 30)όχι απλά με έχουν ξεπεράσει αλλά κάποιοι λίγοι αν κάτσουν και τα βάλουν κάτω ίσως έχουν πάει με πάνω από 3-4 χιλιάδες γυναίκες.
Σε χρήματα είναι πιο δύσκολο να τα υπολογίσεις(ποικιλία τιμών, call girls, διάσημες βίζιτες κτλ), πάντως με μέσο όρο 20 ευρώ, συν τις υπόλοιπες δραστηριότητες, πιστεύω πως έχω δώσει τουλάχιστον 60000 ευρώ όλα αυτά τα χρόνια.
Θα είχε ενδιαφέρον πιστεύω να δούμε τι κεφάλαια έχει δώσει ο καθένας πάνω κάτω
ΥΓ. Εψαξα για παρόμοιο θέμα αλλά δεν βρήκα κάτι, αν υπάρχει οι mods μπορούν να το σβήσουν