You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πόσα τρώμε στις πουτάνες...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 73K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)
therion1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 43
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Σήμερα είχαμε μια συζήτηση με τον τσάτσο της Εμανουελας στο Φ65 και μιλάγαμε για τα στούντιο.Εγώ ειχα ανοιξει ενα θέμα, γιατί οταν τελειώνεις η κοπέλα εξαφανίζεται αμέσως απο το δωμάτιο.Ακουσε ο τσάτσος την συζητηση και μας λέει οτι έτσι πάει.Αν τελείωσεις,παεικαι το πενηνταρικο.Λέω δεν θα ταν σωστό να συνεχίζαμε σεξ για κανα δεκάλεπτο ακόμα για να πιάσει τοπο το 50νηντάρικο;Oxi Μου απαντάει δεν υπάρχουν αυτα.Δηλαδή 5 λεπτά για 50 ευρώ;Γιατί να μην κάτσει κιάλο;.. ρωταω.Ακούει την συζητηση η Μπαρμπαρα από το μπαλκλόνι...και λέει εξαρταται...Την ρωτάω ειναι σωστό να φεύγεις στα 2 λεπτά αν τελειώσει ο αλλος..;δεν απάντησε και συνεχισε να ρεμβάζει!Μας λέει ο τσάτσος οτι μόνο αμα πληρώσεις ωρα μπορεις να κάνεις οτι θελεις μεσα στο δωμάτιο.Αρα το συμπερασμα είναι οτι με τα 50 ευρώ πληρώνεις μεχρι να τελειώσεις και εχεις ενα χρονικο περιθώριο 15-20 λεπτά αναλογα το μαγαζί.Και με 150-200 ευρω πλρώνεις ωρα,που εκει μπορείς να τελιωσεις και σε 2 λεπτά χωρίς να φύγει η κοπέλα.Αυτη η συζητηση είναι μεγάλη και απάντηση καθαρή δεν μπορώ να πάρω.Εχει ξανασυζητθει αυτο το θεμα με διάφορες υπηρεσίες χωρίς να καταλήξουμε κάπου!Αρα για να πιάσει τοπο το 50νηνταρικο σε πειπτωση που τελειώσεις αμέσως,θα πρέπει η κοπέλα να βρεί τρόπο να σε ευχαριστήσει,με μια μικρή παραμονή στο δωμάτιο,που δυστυχώς δεν ξερεις ποιες εινα αυτες που το κανουν.Αλλά και να το ξερεις μπορει να μην κάτσει παραπάνω σε εσένα.Μια αλλη απορία ηταν πώς διαολο οι κοπελες υπολογίζουν τον χρόνο στο δωμάτιο χωρίς ρολόι!Πετάγεται η Μπαρμπαρα,και λέει..με τα τραγουδια..Ομολογώ εντυπωσιαστηκα γιατι δεν το χα σκεφτεί.Η κοπέλα μπαινει στο δωμάτιο την ωρα που ξεκιναει ενα τραγουδι.Ολα τα γνωστα ραδιοφωνικά τραγούδια δεν ξεπερνανε τα 4 λεπτά.Αρα στα 2 τραγούδια,η κοπέλα ξερει οτι σε 2 λεπτά πρεπει να εχει βγει.Γαμάτο πάντως.Θα το τσεκάρω την επόμενη φορά που θα μου πει η κοπελα οτι πρέπει να τελειώνω!Το συμπέρασμα για μενα είναι οτι η πουτανες ειναι σαν το καζίνο.Ποντάρεις ..και αν σου κατσει ..καλώς..αλλιως πρεπει να ξαναπονταρεις σε αλλο νουμερο(πουτάνα-μαγαζί)!
loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Σήμερα είχαμε μια συζήτηση με τον τσάτσο της Εμανουελας στο Φ65 και μιλάγαμε για τα στούντιο.Εγώ ειχα ανοιξει ενα θέμα, γιατί οταν τελειώνεις η κοπέλα εξαφανίζεται αμέσως απο το δωμάτιο.Ακουσε ο τσάτσος την συζητηση και μας λέει οτι έτσι πάει.Αν τελείωσεις,παεικαι το πενηνταρικο.Λέω δεν θα ταν σωστό να συνεχίζαμε σεξ για κανα δεκάλεπτο ακόμα για να πιάσει τοπο το 50νηντάρικο;Oxi Μου απαντάει δεν υπάρχουν αυτα.Δηλαδή 5 λεπτά για 50 ευρώ;Γιατί να μην κάτσει κιάλο;.. ρωταω.Ακούει την συζητηση η Μπαρμπαρα από το μπαλκλόνι...και λέει εξαρταται...Την ρωτάω ειναι σωστό να φεύγεις στα 2 λεπτά αν τελειώσει ο αλλος..;δεν απάντησε και συνεχισε να ρεμβάζει!Μας λέει ο τσάτσος οτι μόνο αμα πληρώσεις ωρα μπορεις να κάνεις οτι θελεις μεσα στο δωμάτιο.Αρα το συμπερασμα είναι οτι με τα 50 ευρώ πληρώνεις μεχρι να τελειώσεις και εχεις ενα χρονικο περιθώριο 15-20 λεπτά αναλογα το μαγαζί.Και με 150-200 ευρω πλρώνεις ωρα,που εκει μπορείς να τελιωσεις και σε 2 λεπτά χωρίς να φύγει η κοπέλα.Αυτη η συζητηση είναι μεγάλη και απάντηση καθαρή δεν μπορώ να πάρω.Εχει ξανασυζητθει αυτο το θεμα με διάφορες υπηρεσίες χωρίς να καταλήξουμε κάπου!Αρα για να πιάσει τοπο το 50νηνταρικο σε πειπτωση που τελειώσεις αμέσως,θα πρέπει η κοπέλα να βρεί τρόπο να σε ευχαριστήσει,με μια μικρή παραμονή στο δωμάτιο,που δυστυχώς δεν ξερεις ποιες εινα αυτες που το κανουν.Αλλά και να το ξερεις μπορει να μην κάτσει παραπάνω σε εσένα.Μια αλλη απορία ηταν πώς διαολο οι κοπελες υπολογίζουν τον χρόνο στο δωμάτιο χωρίς ρολόι!Πετάγεται η Μπαρμπαρα,και λέει..με τα τραγουδια..Ομολογώ εντυπωσιαστηκα γιατι δεν το χα σκεφτεί.Η κοπέλα μπαινει στο δωμάτιο την ωρα που ξεκιναει ενα τραγουδι.Ολα τα γνωστα ραδιοφωνικά τραγούδια δεν ξεπερνανε τα 4 λεπτά.Αρα στα 2 τραγούδια,η κοπέλα ξερει οτι σε 2 λεπτά πρεπει να εχει βγει.Γαμάτο πάντως.Θα το τσεκάρω την επόμενη φορά που θα μου πει η κοπελα οτι πρέπει να τελειώνω!Το συμπέρασμα για μενα είναι οτι η πουτανες ειναι σαν το καζίνο.Ποντάρεις ..και αν σου κατσει ..καλώς..αλλιως πρεπει να ξαναπονταρεις σε αλλο νουμερο(πουτάνα-μαγαζί)!
ωραια πολυ μου αρεσε η αναλυση σου φιλε Megatherion πας και καζινακι live τοτε ισως θα πρεπε να συμμετασχεις και στα αλλα θρεντακια σχετικα με το θεμα εισαι more than welcome ;) ;)!!!!!
therion1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 43
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ωραια πολυ μου αρεσε η αναλυση σου φιλε Megatherion πας και καζινακι live τοτε ισως θα πρεπε να συμμετασχεις και στα αλλα θρεντακια σχετικα με το θεμα εισαι more than welcome ;) ;)!!!!!
Πες όμως και την αποψή σου!
BIASTIS.XXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
εγω ψηφισα 0-50 γιατι παω για να συνηθως 2 φορες το μηνα ή μεταξυ ή φυληςναι αλλά λέμε γι αυτούς που ψήφισαν τα 50 ευρά το μήνα....
therion1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 43
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
εγω ψηφισα 0-50 γιατι παω για να συνηθως 2 φορες το μηνα ή μεταξυ ή φυλης
δηλαδή έχεις και ρέστα!Μια χαρά είσαι! ;)
BIASTIS.XXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
δηλαδή έχεις και ρέστα!Μια χαρά είσαι! ;)
loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Πες όμως και την αποψή σου!
Αφου στο πα ρε συ συμφωνω απολυτα.. ;) ;) ;) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
γύρω στα 450-500 κάθε μήνα.
Αύγουστο/Σεπτέμβριο διπλασιάστηκαν τα έξοδα κίνησης(πολύ βίζιτα).
loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
γύρω στα 450-500 κάθε μήνα.
τι δουλεια κανεις φιλε ψωλαρα... :S;;;???
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Ρε παιδιά!Το χω μια απορία και είπα να την λύσω με συναδέλφους μου.
Πόσα φράγγα περίπου χαλάτε στις πόρνες την χρονιά;Εγώ μ ένα πρόχειρο
κοντρόλ είμαι στην χήνα (1000 ευρά) το χρόνο και προσπαθώ να το μειώσω
αλλά αν δεν έχεις γκόμενα πόσο να δουλέψει και το αυτόματο.
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.020
- Πόντοι
- 6.515
Ρε παιδιά!Το χω μια απορία και είπα να την λύσω με συναδέλφους μου.
μην το μειωσεις τυπε, ετσι κι αλλιως και να σου μεινουν θα τα παρει ο στουρναρας
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
φετος ξοδευω κανα 150-240 ευρω τον μηνα......λιγοτερα πολυ σε σχεση με παλια....συνηθως παω ενα σαββατο καθε βδομαδα και παιρνω ενα λιγο καλυτερο προγραμμα σε στουντιοΡε παιδιά!Το χω μια απορία και είπα να την λύσω με συναδέλφους μου.
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.602
- Πόντοι
- 606
παιδια φετος τον παιζω περσι κατι γινοταν
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.602
- Πόντοι
- 606
εισαι καπιταλιστηςφετος ξοδευω κανα 150-240 ευρω τον μηνα......λιγοτερα πολυ σε σχεση με παλια....συνηθως παω ενα σαββατο καθε βδομαδα και παιρνω ενα λιγο καλυτερο προγραμμα σε στουντιο
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Σώζομαι γιατί από πέρυσι είμαι άνεργος και παίρνει τ αρχίδια μου
Noah_1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 570
- Πόντοι
- 306
Όσοι επιλέγουν CG αντιλαμβάνονται ότι το κόστος είναι αρκετά ψηλά (βάλε ξενοδοχείο extras κλπ)...
Αν οι κοπέλες (και οι μεσάζοντες) το χειρίζονταν καλλύτερα (εριχναν τιμές) θα είχαν και περισσότερα έσοδα. Γιατί ο αγοραίος έρωτας είναι έξη και ακόμα και αυτός που διαθέτει τώρα χρήματα δεν θα σπαταλούσε λιγότερα, λόγω μειωμένων τιμών, αλλά θα αύξανε τον αριθμό των ραντεβού.
Όσο περνάει ο χρόνος πάντως η αγορά θα κάνει διορθώσεις (πιθανόν και στις υπηρεσίες και στον χρόνο και όχι τοσο στο κόστος αρχικά)
Αν οι κοπέλες (και οι μεσάζοντες) το χειρίζονταν καλλύτερα (εριχναν τιμές) θα είχαν και περισσότερα έσοδα. Γιατί ο αγοραίος έρωτας είναι έξη και ακόμα και αυτός που διαθέτει τώρα χρήματα δεν θα σπαταλούσε λιγότερα, λόγω μειωμένων τιμών, αλλά θα αύξανε τον αριθμό των ραντεβού.
Όσο περνάει ο χρόνος πάντως η αγορά θα κάνει διορθώσεις (πιθανόν και στις υπηρεσίες και στον χρόνο και όχι τοσο στο κόστος αρχικά)
alfreewind
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2012
- Κριτικές
- 32
- Like
- 220
- Πόντοι
- 616
txar
Ενεργό Μέλος