Νέα

Πόσα τρώμε στις πουτάνες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 73K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Πόσα λεφτά χαλάτε το μήνα για τα κορίτσια του αγοραίου έρωτα;

• 0-50 ευρω.

Ψήφοι: 153 29,5%
  • 50-100 ευρω.

Ψήφοι: 110 21,2%
  • 100-150 ευρω.

Ψήφοι: 72 13,9%
  • 150-200 ευρω.

Ψήφοι: 43 8,3%
  • 200-250 ευρω.

Ψήφοι: 40 7,7%
  • 250-300 ευρω.

Ψήφοι: 26 5,0%
  • 300-350 ευρω.

Ψήφοι: 23 4,4%
  • 350-400 ευρω.

Ψήφοι: 12 2,3%
  • 400-450 ευρω.

Ψήφοι: 14 2,7%
  • 450-500 ευρω.

Ψήφοι: 12 2,3%
  • 500-600 ευρω.

Ψήφοι: 14 2,7%
  • 600-700 ευρω.

Ψήφοι: 2 0,4%
  • 700-800 ευρω.

Ψήφοι: 3 0,6%
  • 800-900 ευρω

Ψήφοι: 2 0,4%
  • 900-1000 ευρω.

Ψήφοι: 6 1,2%
  • 1000 και πανω

Ψήφοι: 49 9,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    518

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Βλέπω αρκετά άτομα από εδώ μέσα να ξοδεύουν μεγάλα ποσα κάθε φορα σε πληρωμένες υπηρεσίες από call girls. Αν σκεφτεί κανεις ότι πολλές ζητάνε κατά μέσο ορο 200€/1-2 ώρες τότε καταλαβαίνουμε ότι 2 φορες τον μηνα να πας με μια από αυτές εξής δώσει 400€ αμέσως αμέσως.

Ο μηνας όμως έχει και άλλες δραστηριότητες όπως διαφορα αλλα έξοδα που τρέχουν, hobbies λογαριασμοί και λοιπές υποχρεώσεις όπου και εκεί καλούμαστε να ανταποκριθούμε.

Τo ερώτημα είναι πως είναι δυνατόν τόσα πολλά άτομα να ξοδεύουν τόσα πολλά χρήματα στον πληρωμένο ερωτα κάθε μηνα. Αν υποθέσουμε ότι ο μέσος μισθός είναι 800-900€ τότε απλά τα νούμερα δεν βγαίνουν.

Εκτος και αν όλοι αυτοί που πάνε και δίνουν τόσα πολλά χρήματα για τόση λίγη ώρα είναι όλοι τους με χιλιάδες € κάθε μηνα.

Αν έχεις τόσα πολλά χρήματα προφανώς δεν σε nioazei. Θέλω να ρωτήσω όμως τους μισθοσυντήρητους δεν τους πιάνει η καρδια τους όταν καλούνται να δώσουν 200-300€ για πχ 1-2 ώρες για να κάνουν sex, δεν τους πιάνει η καρδια τους? Είναι πολλά χρήματα να πετάς μέσα σε μια ώρα την στιγμή που τα έχεις μετρημένα.  Προσωπικά αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να δίνετε τόσα πολλά χρήματα για τόση λίγη ώρα.

Πάντα τo είχα απορία αυτό και ομόλογο ότι μου πήρε κάποια χρονια για να εκφράσω αυτή την απορία μου εδώ μέσα.

καλά εσένα σου κάνει εντύπωση μόνο όσοι χαλάνε σε κώλ γκέρλ?δηλ.οι άλλοι που χαλάνε σε μασατζίδικα,κωλομπαρα,στριποκωλόμπαρα,σιτι τουρ και τα συναφή δεν σου δημιουργήθηκε η περιέργεια?τελος πάντων..να σου απαντήσω...

υ.γ.1.γίνεσαι οπωσδήποτε διαχειριστής στην πολυκατοικία που μένεις και που δουλεύεις(ευνόητοι λόγοι,εσωτερικός δανεισμός :S)

υ.γ.2.δανείζεσαι αυτοβούλως απο πορτοφόλια γονέων κυρίως μάνας :rockon:

υ.γ.3.αν έχεις τη τύχη και ο πατέρας σου έχει επιχείρηση με υποχρεώσεις ΦΠΑ-ΙΚΑ κλπ..κάνεις τα κονέ σου :cheesy:(για αυτό δειχνεις θεληση και χαρακτηρα για να γινεις πρόσωπο απολύτου εμπιστοσύνης)

υ.γ.4.δανείζεσαι από φίλους-τράπεζες

υ.γ.5.ααα ναι.Ξοδεύεις τον μισθό σου

υ.γ.6.Εισπράττεις από τόκους καταθέσεων-ενοίκια-πωλήσεις κινητών πραγματων και ακινήτων..

υ.γ.7.παίζεις καθημερινά λόττο-στοιχημα-τζοκερ-ιντερνετιακο τζογο κλπ..

υ.γ.8.το παίζεις τυφλός ή εν γένει προβληματικός σε διαβάσεις πεζών,σημεία πυκνής κίνησης κλπ...

υ.γ.9.γίνεσαι ζιγκολό αν έχεις προσόντα

υ.γ.10.γίνεσαι ενεργοπαθητική πούστρα

υ.γ.11.δε περιγραφω άλλο.... :headbang3

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Ο μηνας όμως έχει και άλλες δραστηριότητες όπως διαφορα αλλα έξοδα που τρέχουν, hobbies λογαριασμοί και λοιπές υποχρεώσεις όπου και εκεί καλούμαστε να ανταποκριθούμε.

νοικι, φως νερο τηλεφωνο σουπερ μαρκετ, χαρτζιλικι στη γκομενα η στην οικογενεια, ΒΕΝΖΙΝΑ, αν σου ερθει και κανα σημα αυτοκινητου ασφαλεια πανε ολα
αν σου τυχει και κανα απροοπτο (υδραυλικος, εξοδα σπιτιου) ε ρε γελια

HOBBY? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ HOBBY!

Παλι καλα απου υπαρχει η Κουλα  Α ΡΕ ΚΟΥΛΑ

Mwnn

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
τo thread που άνοιξα χτες σβήστηκε? και ενσωματώθηκε εδώ?

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Εγώ όσα κερδίζω από το στοίχημα τα δίνω σε studio,και μασατζίδικα κυρίως.Mε CT δεν έχω πάει γιατί δεν μου επιτρέπεται οικονομικά.Γενικά πιστεύω οτι για να δίνεις τόσο εύκολα λεφτά, πρέπει αντίστοιχα να τα βγάζεις εύκολα.
Όποιος ξημεροβραδιάζεται δουλεύοντας από το πρωί ως το βράδυ για να τους τα παίρνουν τόσο εύκολα οι πουτάνες είναι θύμα

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Όποιος ξημεροβραδιάζεται δουλεύοντας από το πρωί ως το βράδυ για να τους τα παίρνουν τόσο εύκολα οι πουτάνες είναι θύμα

φαντάζεσαι όμως έναν άνθρωπο που να μην μπορεί να αλλάξει δουλειά και αναγκαστικά ότι βγάζει να είναι από την δουλειά του ( πρωί ως βράδυ όπως λες ), να μην έχει δικαίωμα στην πολυτελή αυτή απόλαυση? είναι άδικο..εξάλλου τι είναι η ζωή αν δεν την χαρείς? θα κάθεσαι να μαζεύεις τα λεφτά που βγάζεις για να κάνεις τι? ενώ μπορεί να κρατήσει ένα ποσό και να το ρίξει στα τηλεφωνοκόριτσα πχ και να ευχαριστηθεί λιγάκι...

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Όλα είναι επιλογές στη ζωή και κανείς δεν είναι άξιος να κρίνει τις επιλογές του άλλου.Παράδειγμα κάποιος βγάζει 1000 ευρώ / μήνα και γουστάρει τα 500 600 700 1000 ? να τα ξοδέψει στις πουτάνες, δικαίωμα του... Αυτό είναι το κόστος ευκαιρίας  ;)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Εγώ όσα κερδίζω από το στοίχημα τα δίνω σε studio,και μασατζίδικα κυρίως.Mε CT δεν έχω πάει γιατί δεν μου επιτρέπεται οικονομικά.Γενικά πιστεύω οτι για να δίνεις τόσο εύκολα λεφτά, πρέπει αντίστοιχα να τα βγάζεις εύκολα.
Επιλογγες ειναι αυτες τυπε μου
Δεν μας επιασε κανενας απο το αυτι να τα σκασουμε
Εμενα παντως το εξοδο μου ανα μηνα ειναι γυρω στο 15ευρω μεσος ορος
Αμεληταιο εξοδο....

London(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά νταβατζιλίκια στα λεφτά τον άλλον μην ακούω ούτε η γκόμενα μου δεν μου λέει που τα ξοδεύω :rockon:

[size=10pt]Και στο finale κάπου θα τα ξοδέψει έτσι δεν είναι ..Τα σαβάνα δεν έχουνε τσέπες σε περίπτωση που αναρωτιέστε.. Και στο finale δεν έχει πουτάνες εκεί πάνω .. Λέω εγώ τώρα...[/size] :2funny: :2funny:

adikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
0
καλησπερα.που μπορω να βρω τηλ.για τα call girls ρε παιδια.ευχαριστω

lonelyman1956

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ειδικά τα City Tours είναι ακόμα πολύ υπερτιμημένα για το οικονομικό επίπεδο της Ελλάδας.Για να υπάρχει τόση μεγάλη προσφορά
σημαίνει οτι υπάρχει και η ανάλογη ζήτηση δηλαδή κάποιοι αρκετοί συμπολίτες μας ακούγοντας την λέξη κρίση απλά γελάνε γιατί
γιαυτούς κρίση δεν υπάρχει.Την στιγμή που κάποιοι από μας αγοράζουν την φρατζόλα των 0,50 αντί εκείνη των 0,70 κάποι άλλοι ξοδέυουν ασύστολα.Για να απολαύσει κανεις το CT χρειαζεται τουλάχιστον  δύο ώρες γιατί κατα την γνώμη μου μία ώρα = καμμία ώρα.Αυτό σημαίνει με τα σημερινά επίπεδα τιμών 400 ευρώ που είναι ένα ολοκληρο μηνιαίο ενοίκιο ενος διαμερίσματος ή ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό του μηνιαίου εισοδήματος των περισσοτέρων από μας.Μόνο 136,000 παλιές καλές δραχμούλες για δύο ώρες εφήμερης απόλαυσης...Ο αγώνας είναι ανισος και οι χαμένοι είμαστε ΕΜΕΙΣ...

lonelyman1956

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μία ώρα city tour 200 euros ίσον 3,33 το λεπτό ίσον 1.135 δραχμές το λεπτό ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!

Zbutsam Kavala

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Γύρω στα 80-100 ευρά...(φοιτητής studentius remalius γαρ-απ' το χαρτζιλίκι συντηρούμαι).Όταν βρω με το καλό δική μου δουλειά εννοείται πως θα δίνω παραπάνω.  :sunglasses:

Zbutsam Kavala

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Γύρω στα 80-100 το μήνα...δύσκολοι καιροί μάγκες... η κρίση εκτός από την τσέπη χτύπησε και την καύλα...  :-

Επισκέπτης
Αφού οι πουτάνες είναι σαν τον τσιγάρο όπως λέτ,γιατί δεν έχουν και αυτές τα ίδια λεφτά με τα τσιγάρα; :headbang:

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Αφού οι πουτάνες είναι σαν τον τσιγάρο όπως λέτ,γιατί δεν έχουν και αυτές τα ίδια λεφτά με τα τσιγάρα; :headbang:
παρτο αλλιως.... γιατι τα τσιγαρα δεν εχουν τα ιδια λεφτα με τις πουτανες????

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
δε ξερω ποσα χαλαω, παντως τωρα πια ολες τις τιμες τις σκεφτομαι σε πολαπλασια του 15ευρου. Δηλαδη αν κατι κανει 30 ευρω, θα πω ειναι 2 γαμησια, πολυ ακριβο :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.722
Πόντοι
3.715
πέρασαν οι εποχές που τα παντελόνια ήταν γεμάτα χαρτί και το εξάσφαιρο πάντα γεμάτο...
ελπίζω σε πιο ανθηρές μέρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom