You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πόσα πέρνει μια πουτανα για ενα γαμήσι??
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 40
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
το ειχα σκεφτει αυτο αλλα μαλλον τους βγαινει μια η αλλη....μιλαμε παντα για στουντιο που δουλευουν με προγραμματα και μερικα με τζακουζια κλπ φτανουν 100 και 120 ευρω/προγραμμα ....αρα δεν μιλαμε μονο για φτηνα προγραμματα....'Aρα η αποδοχες αλλαζουν οταν πανε σε αλλο σπιτακη!! Το λεω αφτο γιατη το ενοικιο μπορει να ναι πιο ακριβο η πιο φτηνο !!
σκεψου οτι δυο πελατες να παρουν ενα τετοιο προγραμμα που ειναι ας πουμε μια ωρα συνολο(120+120) παει στην πουτανα το 120αρι ή εστω κατοσταρι....στην ιδια μια ωρα μπορει να κανει πχ και τεσσερα-πεντε απλα προγραμματα....αλλα 100 ευρω περιπου..
αν εχει τραβηξη η πουτανα απο εμφανιση και επιδοσεις μιλαμε για πολυ χρημα στο 7ωρο/8ωρο που δουλευουν εδω....και σε παλιες καλες εποχες που δεν υπηρχε και οικονομικη στενοτητα στον κοσμο....
τωρα αθηνα μπορει να εχουν τρεις βαρδιες αλλα και πιο πολυ πελατεια...σχεδον δεν παιρνουν ανασα.....ειδικα σε καποια ωραρια
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
με κοπελα του χωρου το χα συζητησει...μιλαγε για τιμη γυρω στα 250 ευρω....αρα στανταρ εβγαζε κανα 500αρι και βαλε αυτη στο οχταωρο για να ειναι περιπου στα ιδια απο θεμα κερδους.....το σεναριο που λεει ο γλου δεν το ξερω,εχει μια λογικη αλλα....
αλλα επαιζε και κλεψιμο στο μαγαζι στο θεμα των προγραμματων στανταρ....άλλα επαιρνε άλλα εγραφε στο βιβλιο με την εισπραξη σε μεγαλα προγραμματα....επισης μικρα λαδωματακια εντος του δωματιου για κατι εξτρα πχ κανα ακαποτο κλπ δεν φαινονται πουθενα....αν συνεννοηθεις εκ των υστερων μεσα.....
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
500 ευρακια σε ενα 8ωρο πωπω δλδ ζωη και κοταμε κοπελα του χωρου το χα συζητησει...μιλαγε για τιμη γυρω στα 250 ευρω....αρα στανταρ εβγαζε κανα 500αρι και βαλε αυτη στο οχταωρο για να ειναι περιπου στα ιδια απο θεμα κερδους.....
αλλα επαιζε και κλεψιμο στο μαγαζι στο θεμα των προγραμματων στανταρ....άλλα επαιρνε άλλα εγραφε στο βιβλιο με την εισπραξη σε μεγαλα προγραμματα....επισης μικρα λαδωματακια εντος του δωματιου για κατι εξτρα πχ κανα ακαποτο κλπ δεν φαινονται πουθενα....αν συνεννοηθεις εκ των υστερων μεσα.....
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μπα τα μισα θα πηγαιναν στην τσεπη.....500 ευρακια σε ενα 8ωρο πωπω δλδ ζωη και κοτα
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
500 ευρακια σε ενα 8ωρο πωπω δλδ ζωη και κοτα
σταμ σορυ ρε φιλε αλλα πανω απο 20 δεν πρεπει να εισαι ε?
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Ακριβως 20 ειμαισταμ σορυ ρε φιλε αλλα πανω απο 20 δεν πρεπει να εισαι ε?
Πουτσαρας_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
sostossssssssssssssssssssssssΕκτος απο κατι μουνοψειρες πιτσιρικας που ειχα κολλησει και οχι απο πουτανα αλλα απο μια γκομενα που ειχα το καιρο εκεινο....τιποτα αλλο μεχρι σημερα!!!!!!!!!! Και που υπαρχουν γκομενες στη ζωη μου...στον αγοραιο ερωτα θα ανηκω παντα τον ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
sostossssssssssssssssssssssss
Λοιπόν τυχαίνει να ξέρω άρα ακούστε!
Στα 20 euro 10 η κοπέλα 3 η τσατσά 7 το μαγαζί κάθε κοπέλα όμως κάνει και 3 πελάτες 30 euro δηλαδή για το μαγαζί (νοίκια) τέλος....Μη ρωτάτε πως τα ξέρω απλά ξέρω
Στα 20 euro 10 η κοπέλα 3 η τσατσά 7 το μαγαζί κάθε κοπέλα όμως κάνει και 3 πελάτες 30 euro δηλαδή για το μαγαζί (νοίκια) τέλος....Μη ρωτάτε πως τα ξέρω απλά ξέρω
μπα τα μισα θα πηγαιναν στην τσεπη.....
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
ετσι ειναι φιλε οπως τα λες... και αναλογικα στα στουντιο... τωρα η ερωτηση ειναι ποσα απο τα 10 κραταει η πουτανα??? οι απαντησεις ποικιλουν πιθανως και τιποτα, τα παιρνει ο αγαπητικος-νταβας γιατι ετοιμαζει το σπιτι για να παντρευτουνΛοιπόν τυχαίνει να ξέρω άρα ακούστε!
panourgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
σιγα ρε μεγαλε δεν θα της ζητησεις και να κρεμαστει απο τον πολυελαιο ... για 69 μιλαμεΧαχαχα ειδικα αν της ζυτησεις τιποτα στάσεις 69 και τετοια
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
σιγα ρε μεγαλε δεν θα της ζητησεις και να κρεμαστει απο τον πολυελαιο ... για 69 μιλαμε
Τα μαγαζιά τώρα πολλά δεν έχουν νταβατζήδες που φέρνουν γυναίκες. Πάντως όπου υπάρχουν αλβανές υπάρχουν και νταβατζήδες όλες οι άλλες ρωσίδες ουκρανέζες κτλ δεν έχουν οι περισσότερες
ετσι ειναι φιλε οπως τα λες... και αναλογικα στα στουντιο... τωρα η ερωτηση ειναι ποσα απο τα 10 κραταει η πουτανα??? οι απαντησεις ποικιλουν πιθανως και τιποτα, τα παιρνει ο αγαπητικος-νταβας γιατι ετοιμαζει το σπιτι για να παντρευτουν
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
αρ γιου σουρ??Τα μαγαζιά τώρα πολλά δεν έχουν νταβατζήδες που φέρνουν γυναίκες. Πάντως όπου υπάρχουν αλβανές υπάρχουν και νταβατζήδες όλες οι άλλες ρωσίδες ουκρανέζες κτλ δεν έχουν οι περισσότερες
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
επειδη και εγω ειμαι πολυ σιγουρος για το αντιθετο... οταν εννοω νταβα μην φανταστεις ξυλο μπουκετιδια κρατημα διαβατηριων και τετοια... απλα καποιον που μοιραζεται το μεροκαματο και αυτος θα την προφυλαξει απο τις κακοτοπιες και απο τους πονηρους... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΝΗ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΑΓΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟΥΣ...ναι πολύ....
εχεις ακουσει για αγοροπωλησιες πουτανων??
εχεις ακουσει για απαγωγη πουτανων (νταβας να κλεβει την πουτανα αλλου νταβα)?
αστα δεν ειναι για εδω μεσα αυτα....
Κοίτα ξέρω μερικά πράγματα και ξέρω πολλές γυναίκες λόγο παλιάς δουλειάς μου δεν τα λέω τυχαία...
Ναι φυσικά υπάρχουν αλλα όχι όσοι ο κόσμος νομίζει άκουσε με ξέρω σήμερα 9 κοπέλες χωρίς δουλεύουν αξιοπρεπώς μονες και τα λεφτά είναι όλα δικά τους..
Ναι φυσικά υπάρχουν αλλα όχι όσοι ο κόσμος νομίζει άκουσε με ξέρω σήμερα 9 κοπέλες χωρίς δουλεύουν αξιοπρεπώς μονες και τα λεφτά είναι όλα δικά τους..
επειδη και εγω ειμαι πολυ σιγουρος για το αντιθετο... οταν εννοω νταβα μην φανταστεις ξυλο μπουκετιδια κρατημα διαβατηριων και τετοια... απλα καποιον που μοιραζεται το μεροκαματο και αυτος θα την προφυλαξει απο τις κακοτοπιες και απο τους πονηρους... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΝΗ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΑΓΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟΥΣ...
εχεις ακουσει για αγοροπωλησιες πουτανων??
εχεις ακουσει για απαγωγη πουτανων (νταβας να κλεβει την πουτανα αλλου νταβα)?
αστα δεν ειναι για εδω μεσα αυτα....
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
φιλε παω πασο...Κοίτα ξέρω μερικά πράγματα και ξέρω πολλές γυναίκες λόγο παλιάς δουλειάς μου δεν τα λέω τυχαία...
Μην παρεξηγείς σε παρακαλώ ότι σου λέω το λέω με μεγάλη ειλικρίνεια και ακρίβεια. Ότι θες ρωτα ξέρω μερικά πράγματα...
φιλε παω πασο...