Επισκέπτης
πριν..Πριν τη Λολα ή μετα?
πριν..Πριν τη Λολα ή μετα?
Λοιπον κατοπιν και της βοηθειας του voltaire οι τιμες με βαση το γεγονος οτι παιρνουνε τα τρια μας διαμορφωνονται ως εξης ,αφου συνυπολογισουμε οτι οσο ανεβαινουν οι υπηρεσιες ανεβαινουν και τα τριαρια αυτη τη φορα ομως εις βαρος μας και ετσι αποκαθιστατα και η ισορροπια
μπουρδελα 3[sup]2(3χ3)[/sup]=9e
στουντιο 3[sup]3(3χ3χ3)[/sup]=27e
city tour 3[sup]4(3χ3χ3χ3)[/sup]=243e
Στα studio απο τα 50 .
25 η πουτανα
20 το σπιτι
5 η τσατσα
Μια ερωτηση εδω baby τα υπολοιπα 20 που πανε ;;;;;;;;
Οι καθαρίστρια που έρχεται στο σπίτι παίρνει 7 ευρώ την ώρα. Στις 7 περίπου ώρες που κάθεται παίρνει 50 ευρώ.
Μια πόρνη σε μπουρδέλο για να βγάλει τα 50 πρέπει να πάρει από 7 έως 10 πελάτες!!
Οι καθαρίστρια που έρχεται στο σπίτι παίρνει 7 ευρώ την ώρα. Στις 7 περίπου ώρες που κάθεται παίρνει 50 ευρώ.
Μια πόρνη σε μπουρδέλο για να βγάλει τα 50 πρέπει να πάρει από 7 έως 10 πελάτες!!
Nταβατζηδες και μεταφορεις ειναι ελαχιστοτατοι,δεν υπαρχει τετοιο πραγμα ειναι πολυ σπανιο!Τωρα για το αλλο που ανεφερες φανταζομαι βγαινει απο το μεριδιο των σπιτιων,κατι σαν παγιο εξοδο!ερωτηση απο μενα που ειμαι ψιλοασχετος απο που βγαινει το μερδικο της αστυνομιας , του νταβατζη , του μεταφορεα?
απαιτω αμεση αναλυση
10 πελατες 250 ευρω αυτα ειναι μεροκαματαΣτα studio απο τα 50 .
25 η πουτανα
20 το σπιτι
5 η τσατσα
Την περασμένη εβδομάδα που πήγα στο Μελινόσπιτο, το Δεσποινάκι μου είπε από την αρχή ότι για full πρόγραμμα ήταν 70 (ούτε 50, ούτε τίποτα διαφορετικό), και ήξερα και τι παίζεται πάνω-κάτω (πήγα διαβασμένος αυτή τη φορά χεχε). Οπότε κι εγώ της έδωσα 10 για tip. Ελπίζω να μην χάλασα την πιάτσα ε?