master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
αν εννοεις τα μπουρδελα μπορει να εχεις δικιο. στα στουντιο δεν παιζει τετοια μπαλα παντωςμαστερ σκεψου λιγο περι ιδιοκτησιας να στο πω ετσι....
αν εννοεις τα μπουρδελα μπορει να εχεις δικιο. στα στουντιο δεν παιζει τετοια μπαλα παντωςμαστερ σκεψου λιγο περι ιδιοκτησιας να στο πω ετσι....
για μπουρδελα μιλαμε...αν εννοεις τα μπουρδελα μπορει να εχεις δικιο. στα στουντιο δεν παιζει τετοια μπαλα παντως
οκ παω πασο.για μπουρδελα μιλαμε...
μαξιμε τι λες ρε,τι κυνηγανε οι μπατσοι νομιζεις?τα μπουρδελα?ιδιοκτησια λιγο δυσκολο να παιζουν αλμπανοι γιατι τις ξενες ιδιοκτησιες(μπουρδελων) τις κυνηγανε οι μπατσοι..
νταβατζιλικι στις πουτανες σιγουρασντζαααααα..
ιδιοκτησια λιγο δυσκολο να παιζουν αλμπανοι γιατι τις ξενες ιδιοκτησιες(μπουρδελων) τις κυνηγανε οι μπατσοι..
νταβατζιλικι στις πουτανες σιγουρασντζαααααα..
Μα και στα μπουρδέλα άλλοι είναι από πίσω .Οι αλβανοί η είναι φυλακες η απλά παίζουν τίποτα νταβαντιλικια .Τι ιδιοκτητες και παπαριές ,τίποτα δεν είναι τυχαίο ξυπνάτεγια μπουρδελα μιλαμε...
επειδη δεν εχω ορεξη να ξαναπω οτι ξερω καποια πραματα παραπανω ας σταματησει εδω το θεμα...κι οσο για τους απο πισω δε φανταζεσαι ποιοι μπορει να ναι....αυτααααα...Μα και στα μπουρδέλα άλλοι είναι από πίσω .Οι αλβανοί η είναι φυλακες η απλά παίζουν τίποτα νταβαντιλικια .Τι ιδιοκτητες και παπαριές ,τίποτα δεν είναι τυχαίο ξυπνάτε
εε και??δεν μπορεις να ξεχωρισεις το αλβανακι απο την ρουμανα την τσεχα,την ρωσιδα ή την πολωνή??οι αλβανοι θα βαλουν να δουλεψουν τα κοπροσκυλα οι δικες τους.ασε που κανουν μπαμ απο μακρια οι αλβανες.εχουν απαισιο λωκο και ασχημοφατσα.ωρε πατριδααα.....δε λεω οτι ολα τα σπιτια τα χουν αλβανοι ξεκολλατε...επειδη ομως σιαπερω καποια πραματα απο πρωτο χερι πιστεψτε με,μερικα τα χουν...
οπα οπα περιμενε, εχω πετυχει πολυ ωραιες αλβανες σε μπουρδελα της φυλης ετσι,μην ειμαστε απολυτοιεε και??δεν μπορεις να ξεχωρισεις το αλβανακι απο την ρουμανα την τσεχα,την ρωσιδα ή την πολωνή??οι αλβανοι θα βαλουν να δουλεψουν τα κοπροσκυλα οι δικες τους.ασε που κανουν μπαμ απο μακρια οι αλβανες.εχουν απαισιο λωκο και ασχημοφατσα.
Και να προσέχετε ,μην έρθετε σε κόντρα ,ξέρω εγώ το τι δεν πληρώνω ότι η κοπέλα δεν ήταν καλή και tlp ,θα μπλέξτε άσχημα ,έχουν και την υποστήριξη τον αστυνομικώνΟι αλβανοί η είναι φυλακες
δυστυχως πολλοι την πατανε και τρωνε της χρονιας τους αλλα βλεπεις το παιζουν ''μαγκες''Και να προσέχετε ,μην έρθετε σε κόντρα ,ξέρω εγώ το τι δεν πληρώνω ότι η κοπέλα δεν ήταν καλή και tlp ,θα μπλέξτε άσχημα ,έχουν και την υποστήριξη τον αστυνομικών
οπα οπα περιμενε, εχω πετυχει πολυ ωραιες αλβανες σε μπουρδελα της φυλης ετσι,μην ειμαστε απολυτοι
Φαντάζομαιεπειδη δεν εχω ορεξη να ξαναπω οτι ξερω καποια πραματα παραπανω ας σταματησει εδω το θεμα...κι οσο για τους απο πισω δε φανταζεσαι ποιοι μπορει να ναι....αυτααααα...
ε τι θες κι ονοματα που να θυμαμαι,η καιτη μουρχεται τωρα
εμενα παντως με ενοχλει που μερικοι τοπαιζουν οτι τα ξερουν ολα και λενε κατι παπαριες του στυλ ''η πουτανα περνει 15 ευρω απ τα 20,10 απ τα 20'' κανουν και αναλυσεις με μαθηματικα,ελεος ρε πουστη....Φαντάζομαι
γιστι ρε μαστερ,τι σε χαλαει?για αυτο το λογο δεν παω πια στα μπουρδελα.
με χαλαει οτι δεν θα γουσταρα να πηδηξψ αλβανη.απλα.καλυτερα να την παιξω παρα να γαμησω αλβανη με αξυριστα ποδια και νιμου δασοςγιστι ρε μαστερ,τι σε χαλαει?