Νέα

Πόσα παίρνουν καθαρά οι πόρνες απ' την αμοιβή τους στα μπουρδέλα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

maximospapa

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ιδιοκτησια λιγο δυσκολο να παιζουν αλμπανοι γιατι τις ξενες ιδιοκτησιες(μπουρδελων) τις κυνηγανε οι μπατσοι..

νταβατζιλικι στις πουτανες σιγουρασντζαααααα.. :dancing:

Επισκέπτης
ωρε πατριδααα.....δε λεω οτι ολα τα σπιτια τα χουν αλβανοι ξεκολλατε...επειδη ομως σιαπερω καποια πραματα απο πρωτο χερι πιστεψτε με,μερικα τα χουν...

Επισκέπτης
ιδιοκτησια λιγο δυσκολο να παιζουν αλμπανοι γιατι τις ξενες ιδιοκτησιες(μπουρδελων) τις κυνηγανε οι μπατσοι..

νταβατζιλικι στις πουτανες σιγουρασντζαααααα.. :dancing:
μαξιμε τι λες ρε,τι κυνηγανε οι μπατσοι νομιζεις?τα μπουρδελα?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
για μπουρδελα μιλαμε...
Μα και στα μπουρδέλα άλλοι είναι από πίσω .Οι αλβανοί η είναι φυλακες η απλά παίζουν τίποτα νταβαντιλικια .Τι ιδιοκτητες και παπαριές ,τίποτα δεν είναι τυχαίο ξυπνάτε  :jerking:

Επισκέπτης
Μα και στα μπουρδέλα άλλοι είναι από πίσω .Οι αλβανοί η είναι φυλακες η απλά παίζουν τίποτα νταβαντιλικια .Τι ιδιοκτητες και παπαριές ,τίποτα δεν είναι τυχαίο ξυπνάτε  :jerking:
επειδη δεν εχω ορεξη να ξαναπω οτι ξερω καποια πραματα παραπανω ας σταματησει εδω το θεμα...κι οσο για τους απο πισω δε φανταζεσαι ποιοι μπορει να ναι....αυτααααα...

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
ωρε πατριδααα.....δε λεω οτι ολα τα σπιτια τα χουν αλβανοι ξεκολλατε...επειδη ομως σιαπερω καποια πραματα απο πρωτο χερι πιστεψτε με,μερικα τα χουν...
εε και??δεν μπορεις να ξεχωρισεις το αλβανακι απο την ρουμανα την τσεχα,την ρωσιδα ή την πολωνή??οι αλβανοι θα βαλουν να δουλεψουν τα κοπροσκυλα οι δικες τους.ασε που κανουν μπαμ απο μακρια οι αλβανες.εχουν απαισιο λωκο και ασχημοφατσα.

Επισκέπτης
εε και??δεν μπορεις να ξεχωρισεις το αλβανακι απο την ρουμανα την τσεχα,την ρωσιδα ή την πολωνή??οι αλβανοι θα βαλουν να δουλεψουν τα κοπροσκυλα οι δικες τους.ασε που κανουν μπαμ απο μακρια οι αλβανες.εχουν απαισιο λωκο και ασχημοφατσα.
οπα οπα περιμενε, εχω πετυχει πολυ ωραιες αλβανες σε μπουρδελα της φυλης ετσι,μην ειμαστε απολυτοι

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Οι αλβανοί η είναι φυλακες
Και να προσέχετε ,μην έρθετε σε κόντρα ,ξέρω εγώ το τι δεν πληρώνω ότι η κοπέλα δεν ήταν καλή και tlp ,θα μπλέξτε άσχημα ,έχουν και την υποστήριξη τον αστυνομικών  :headbang:

Επισκέπτης
Και να προσέχετε ,μην έρθετε σε κόντρα ,ξέρω εγώ το τι δεν πληρώνω ότι η κοπέλα δεν ήταν καλή και tlp ,θα μπλέξτε άσχημα ,έχουν και την υποστήριξη τον αστυνομικών  :headbang:
δυστυχως πολλοι την πατανε και τρωνε της χρονιας τους αλλα βλεπεις το παιζουν ''μαγκες''

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
επειδη δεν εχω ορεξη να ξαναπω οτι ξερω καποια πραματα παραπανω ας σταματησει εδω το θεμα...κι οσο για τους απο πισω δε φανταζεσαι ποιοι μπορει να ναι....αυτααααα...
Φαντάζομαι  :dancing:

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
για αυτο το λογο δεν παω πια στα μπουρδελα.

Επισκέπτης
εμενα παντως με ενοχλει που μερικοι τοπαιζουν οτι τα ξερουν ολα και λενε κατι παπαριες του στυλ ''η πουτανα περνει 15 ευρω απ τα 20,10 απ τα 20'' κανουν και αναλυσεις με μαθηματικα,ελεος ρε πουστη....

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195

Stories

Νέο!