γιατι μετα δε θα τρογαμε ρε σι ,πιναγαΤι σχέση έχουν τα γουργουρητά της κοιλάρας σου με την κωλομπαρού κ τελικά με τα λεφτά ??????
και με το χαμογελο μου ανιγι η νταγλαρα
γιατι μετα δε θα τρογαμε ρε σι ,πιναγαΤι σχέση έχουν τα γουργουρητά της κοιλάρας σου με την κωλομπαρού κ τελικά με τα λεφτά ??????
Θα τρώγαμε...αλλά με νευρίασες....γιατι μετα δε θα τρογαμε ρε σι ,πιναγα
και με το χαμογελο μου ανιγι η νταγλαρα
δε τα διοχνα ρε σι αφτα με αγαπανε δε ιδες μου τριβανε και τι καραφλαΘα τρώγαμε...αλλά με νευρίασες....
Μέσα στο μαγαζί...η κοιλάρα να παίζει ταμπούρλο...
Να ρεύεσαι με τη σόδα που παράγγειλες....
Κ τελικά να διώχνεις κ τα γκομενάκια....
Ναι...αλλά η μία που έβαλε το χέρι μέσα στο παντελόνι φάνηκε να ξενέρωσε....γιατί ???δε τα διοχνα ρε σι αφτα με αγαπανε δε ιδες μου τριβανε και τι καραφλα
δε ξενεροσε ρε σι ιταν μαλον επιδι εχο αγρια τριαχα πανο απο το μονοποντοΝαι...αλλά η μία που έβαλε το χέρι μέσα στο παντελόνι φάνηκε να ξενέρωσε....γιατί ???
δε ξενεροσε ρε σι ιταν μαλον επιδι εχο αγρια τριαχα πανο απο το μονοποντο
μαλον θα φτενε τα γρομπαλακια πανο στιν τριχαΜήπως νόμιζε οτι είσαι τραβέλι...επειδή δεν έβρισκε το μονόποντο ????
Ρε τη μαλακισμένη...σαν να την ακούμπησε ηλεκτρικό ρεύμα έκανε....κ νόμισα οτι τη δάγκωσε το χέλι σου....
βαρδινογιάννηηηηηηηηηηηη..............Γύρω στα 55000 LEU.
To παλιό όχι το καινούργιο...(LEU)βαρδινογιάννηηηηηηηηηηηη..............
Το απολύτως λογικό. Αφού μένεις στη Γερμανία!!!! ;)Δεν απανταω! Παντως ειναι αρκετα!
Εγώ ρε παιδιά δουλεύω τώρα 2 χρόνια,παίρνω 750€ το μήνα και δεν έχω βάλει στην άκρη ούτε 500 €.Που στο διάολο πάνε τα γαμημένα δεν μπορώ να καταλάβω. Θα μου πείτε με τόσα που παίρνεις τι σκατά να βάλεις στην άκρη
Εσείς κάνετε οικονομίες ή μία από τα ίδια;Για πείτε...