Νέα

Πόσα λεφτά έχετε στην άκρη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Φονιας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 353
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσα λεφτά έχετε στην άκρη;

• λιγότερα από 1000 €

Ψήφοι: 47 22,8%
  • περισσότερα από 1000 αλλά λιγότερα από 10.000 €

Ψήφοι: 46 22,3%
  • περισσότερα από 10.000 αλλά λιγότερα από 20.000 €

Ψήφοι: 24 11,7%
  • περισσότερα από 20.000 αλλά λιγότερα από 40.000 €

Ψήφοι: 18 8,7%
  • μεταξύ 50.000 € και 100.000 €

Ψήφοι: 14 6,8%
  • πάνω από 100.000 €

Ψήφοι: 57 27,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    206

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Καπου 110-120k Αλλα τα 80 τα βρηκα "ετοιμα".

Αύριο βέβαια το πρωί μπορεί να μην έχεις τίποτε ή άντε 20k.

Πάει για φούντο τράπεζα στην Γερμανία και ο Σαρκοζί δεν μπόρεσε να φτιάξει την μαγιά.

Έτσι είναι, easy come, easy go.

Επισκέπτης
Με 25 ευρω την ωρα για μαθημα σε παιδακια και ενορχηστρωσεις, μαζευονται τα ευρουλακια :grin: Τα πολλα παντως -οπως ειπα και πριν- τα βρηκα ετοιμα. Τωρα τι σχεση εχει η εμφανιση μου τα λεφτα, δεν το καταλαβα, αλλα anyway... Μπαζο παντως δεν ειμαι :) Καθολου.

Mάζεψες...30-40 xiliarika....με 25€/h....κ ενορχηστρώσεις ????????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Στα "κλαρίνα" δουλεύεις...?????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τα άλλα είναι για τους μυημένους...αν τα καταλάβαινες όλα..δεν θα έμπαινες στο bourdela.com για μαθήματα.... ;) ;) ;) ;) ;) ;)

ΠΕΡΣΟΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...........................ΕΛΑ ΕΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.......... :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εγώ που χρωστάω 270.000 σε δάνεια σε ποια κατηγορία μπαίνω? :grin:

poutSAMURAI

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ ρε παιδιά δουλεύω τώρα 2 χρόνια,παίρνω 750€ το μήνα και δεν έχω βάλει στην άκρη ούτε 500 €.Που στο διάολο πάνε τα γαμημένα δεν μπορώ να καταλάβω. :headbang: :headbang:Θα μου πείτε με τόσα που παίρνεις τι σκατά να βάλεις στην άκρη :2funny:
Εσείς κάνετε οικονομίες ή μία από τα ίδια;Για πείτε...
να κοψεις αμεσα τις πουτανες ακούς?

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Εγώ ρε παιδιά δουλεύω τώρα 2 χρόνια,παίρνω 750€ το μήνα και δεν έχω βάλει στην άκρη ούτε 500 €.Που στο διάολο πάνε τα γαμημένα δεν μπορώ να καταλάβω.

Ε , έχουμε μια ιδέα που μπορεί να πηγαίνουν  :cheesy:
Εγώ από τότε που "νοικοκυρεύτηκα" κατά κάποιον τρόπο , είδα μπόλικο χρήμα στη τσέπη μου .... επιπλέον δεν χρωστώ ούτε λεπτό σε κανέναν . Σε γενικές γραμμές πάμε καλά.  :rockon:

Επισκέπτης
συγγνώμη για το αδιάκριτον της ερωτήσεως......μήπως η μέλλουσα   ....έχει αδελφή?....και ας είναι και 85 χρονών?....είμαι τόσο μόνος.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Έχει αλλά είναι ψιλομπάζο και Αγγλίδα, τραγικός συνδυασμός! :2funny:
Έπρεπε να ανοιχτώ στην δουλειά, δεν γινόταν αλλιώς! :rockon:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Έχει αλλά είναι ψιλομπάζο και Αγγλίδα, τραγικός συνδυασμός! :2funny:
Έπρεπε να ανοιχτώ στην δουλειά, δεν γινόταν αλλιώς! :rockon:
ε..και?...σάμπως θα την ερωτευθώ?....να αποκατασταθώ θέλω.......και το 20% δικό σου..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Έτσι είναι μαθουσάλα μου, όταν παίρνεις κάθε 4 λεπτά χάπια για τις παθήσεις που έχεις λόγω ηλικίας δύσκολα σου κολλάει ύπνος!
καλά ρε...δεν θα φτάσεις στους αιώνες μου?.....θα καταλάβεις τότε.....προικοθήρα.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Γινετε να απαντησω αυριο που θα μου τελειωσει το μετρημα ο ..... Εφραιμ;;  ;) ;)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
πάντως σοβαρά τώρα....αν απαντήσω ειλικρινως, δύο τινά θα συμβούν....
ή θα γελάει όλο το σάιτ μαζί μου και θα αρχισει φιλανθρωπικός έρανος.....
ή όλες οι γυναίκες του σάιτ θα μ ερωτευθούν, και θα θέλουν να με γνωρίσουν.......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
καλά ρε...δεν θα φτάσεις στους αιώνες μου?.....θα καταλάβεις τότε.....προικοθήρα.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Μας έκανε το σπίτι δώρο για τον γάμο, σε καλή περιοχή στην πυλαία μεζονέτα!
Για τα χρέη δεν ξέρει τίποτα γιατί δεν του έχω πει τίποτα και ούτε πρόκειται να αφήσω την δικιά μου να του πει τίποτα, είμαι ένας φτωχός αλλά πλην τίμιος βιοπαλαιστής o οποίος ενώ χρωστάει σε όποιον κινείται πήγε και πήρε αυτοκίνητο 67.000 ευρώ! :2funny:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
'Τα λεφτα στην ακρη' σαν φιλοσοφια καθιερωθηκε σε αλλες εποχες και συνθηκες.........

Τωρα πια λεφτα στην ακρη...............

Αμα παιρνεις 800 μισθο δινεις 400-450 για νοικι.......λογαριασμους,να φας,να ντυθεις κλπ κλπ λογικο ειναι να μην εχεις τιποτα..............
Δεν υπαρχει ζωη................

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom