Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Οταν θα ηθελες να τον σουτάρεις...
τώρα ήθελα
περίπου δλδ
δεν ήθελα
αλλά ήταν η ώρα να το λήξουμε
μπέρδεμα
Οταν θα ηθελες να τον σουτάρεις...
Δεν την ξερεις ρε τύπε? Επωνυμη ειναι. Πρωην μοντελο.ε ενταξει τοσο ομορφο κοριτσι εισαι καθε μερα θα στην πεφτουνε και θα μιλας με 100 αντρες ελλαδα ειναι εδω απο την αλλη καλα ειναι ομως που εισαι εδω γιατι σου μιλαω και γω που δε σε ξερω
"Εβγαλε" τα λεφτα του;ναι. το έκανα ένα μέγεθος παραπάνω απ'ότι πριν
και σε αναλογία με τους γοφούς μου
Εσυ ξερεις καλυτερα, δεν μου πεφτει λογος.τώρα ήθελα
περίπου δλδ
δεν ήθελα
αλλά ήταν η ώρα να το λήξουμε
μπέρδεμα
που να την ξερω ρε μεγαλε μηπως εχουμε βγει και ραντεβου και το ξεχασα πας καλα?Δεν την ξερεις ρε τύπε? Επωνυμη ειναι. Πρωην μοντελο.
Το φοβερο θρεντακι "τι σκεφτεσαι αυτη τη στιγμη" το εχεις προσεξει στο κοσμο?
Δεν την ξερεις ρε τύπε? Επωνυμη ειναι. Πρωην μοντελο.
Δεν εχεις διαβασει κανενα max power, δεν διαβαζεις το μπλογκ του Γουμενιδη.που να την ξερω ρε μεγαλε μηπως εχουμε βγει και ραντεβου και το ξεχασα πας καλα?
Εσυ ξερεις καλυτερα, δεν μου πεφτει λογος.
Χέζεις την πρώην ιδιοτητα σου δλδ?
Δεν εχεις διαβασει κανενα max power, δεν διαβαζεις το μπλογκ του Γουμενιδη.
Κοινωνικα αδιαβαστος τυπε.
Χέζεις την πρώην ιδιοτητα σου δλδ?
που να την ξερω ρε μεγαλε μηπως εχουμε βγει και ραντεβου και το ξεχασα πας καλα?
εισαι καλυτερη παντως απο αλλες που το παιζουνε μοντελαναι
βασικά δεν ήταν καν πρωην ιδιότητα
ούτε καν τότε δεν ισχυριζόμουν πως ήμουν μοντέλο
Η συμβουλη μου ειναι, αν αντεξεις τρεις μερες χωρις να τον παρεις τηλεφωνο, τοτε καλα εκανες...όχι σου πέφτει! κάποιος να με συμβουλέψει!!! :'(
αν και νυστάζω βαριέμαι να το κουβεντιάσω
εσυ εισαι λεφτας και παιρνεις περιοδικα ρε μεγαλε εγω ειμαι φτωχως τι να κανω, σταληθεια παντως δε την εχεις δει ουτε συΕμεις ολοι οι υπολοιποι πώς την ξερουμε δηλαδη?
Τύπε ποιες φωτο ειδες και εντυπωσιαστηκες τοσο?εισαι καλυτερη παντως απο αλλες που το παιζουνε μοντελα
Απο κοντα? Οχι δεν την εχω δει. Μονο καμια εκατοστη φωτο απο το γκουγκλ. Τι θελεις να μου πεις ρε φιλε?εσυ εισαι λεφτας και παιρνεις περιοδικα ρε μεγαλε εγω ειμαι φτωχως τι να κανω, σταληθεια παντως δε την εχεις δει ουτε συ
εγω δουλεβω 2 δουλειες για να τα φερω βολτα δε προλαβενο να χαζολογαο ολη μερα και ολη νυχτα στο ιντερνετ σαν εσενα απο ποιο πλανητη εισαι δε μας ειπες μονο;Απο κοντα? Οχι δεν την εχω δει. Μονο καμια εκατοστη φωτο απο το γκουγκλ. Τι θελεις να μου πεις ρε φιλε?
Ούτε εγω παιρνω περιοδικα, τα θεωρω χασιμο χρονου.
Ιντερνετ δεν εχεις?
εγω δουλεβω 2 δουλειες για να τα φερω βολτα δε προλαβενο να χαζολογαο ολη μερα και ολη νυχτα στο ιντερνετ σαν εσενα απο ποιο πλανητη εισαι δε μας ειπες μονο;