Νέα

Πως ξεκινώ το αθλημα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tf1974
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 72
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tf1974

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Είμαι νέος στο άθλημα απο που να ξεκινήσω?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
απλα το απογευμα ή σε μερα ρεπο πηγαινε σε ενα στουντιο,σε κανενα απο αυτα που εχουν εδω διαφημιση και ειναι εγγυημενα....
εξαλλου και οι βαρδιες και τα προγραμματα υπαρχουν στα σαιτ των στουντιο....οι καλες λιγο πολυ ειναι γνωστες...αλλα και καμια πατατα να φας δεν τρεχει τιποτα...ειναι μεσα στο προγραμμα....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σωστός ο τζι ελ τύπος

ή και σε κάνα μπουρδέλο σε περιπτώσεις αφραγκιάς  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Για να σε βοηθήσουμε πιο σωστά πες μας πόσων χρονών είσαι, τί οικονομική άνεση έχεις και (κυρίως!) πόσο "μίζερος" ή "άνετος" τύπος είσαι.
Για να κάνω λίγο πιο σαφές το τελευταίο, σε γυράδικο στην Ομόνοια τρως, ή μόνο στο Βαρούλκο και στη Σπονδή σου αρέσει; Διότι αν τρως σε γυράδικο στην Ομόνοια, άνετα πας σε ντέλο στη Φυλής. Αν όμως σιχαίνεσαι, τότε στη Φυλής θα σιχαθείς περισσότερο.

Για να δώσω όμως μια πρώτη βοήθεια θα έλεγα καλλίτερα την πρώτη φορά με ένα "σίγουρο" call gill, κατά προτίμησιν ντόπιο.
ΟΧΙ με σιτιτούρι!! (ΔΕΝ έχω χρόνο να αναπτύξω γιατί όχι, παρ' ότι έχω άποψη...)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Για να σε βοηθήσουμε πιο σωστά πες μας πόσων χρονών είσαι, τί οικονομική άνεση έχεις και (κυρίως!) πόσο "μίζερος" ή "άνετος" τύπος είσαι.
Για να κάνω λίγο πιο σαφές το τελευταίο, σε γυράδικο στην Ομόνοια τρως, ή μόνο στο Βαρούλκο και στη Σπονδή
μπορει να τρωει και σε κατι ενδιαμεσο ..... :grin: :grin:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Σίγουρο call girl, συμφωνώ. Καλύτερα να ξεκινήσει με την Εβίτα. Εγγύηση. Τι λέτε κι εσείς συναγωνιστές?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Παίχτη μη ρωτάς και μην ακούς κανέναν.Απλά κάντο.Ξεκίνα το.Θα φας και τις φόλες σου,θα περάσεις και μέτρια και καλά και σούπερ.
Σημασία έχει το ταξίδι.Απλά να σου υπενθυμίσω πως αν σου αρέσει δεν έχει επιστροφή.
One way ticket όπως έλεγε ένα παλιό τραγούδι  :)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
για 36 χρονων τον κοβω.....λιγο μεγαλος να αρχισει αθληματα....ας ξεκινησει  κανα γκολφ καλυτερα; :grin:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Παίχτη μη ρωτάς και μην ακούς κανέναν.Απλά κάντο.Ξεκίνα το.Θα φας και τις φόλες σου θα περάσεις και μέτρια και καλά και σούπερ.
Σημασία έχει το ταξίδι.Απλά να σου υπενθυμίσω πως αν σου αρέσει δεν έχει επιστροφή.
Συμφωνώ με τη μόνη διαφορά ότι αν έχεις δυνατό χαρακτήρα νομίζω μπορείς να αποτραβηχτείς στο μέλλον. απλά θα νοιώθεις πάντα ότι σου λείπει.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Συμφωνώ με τη μόνη διαφορά ότι αν έχεις δυνατό χαρακτήρα νομίζω μπορείς να αποτραβηχτείς στο μέλλον. απλά θα νοιώθεις πάντα ότι σου λείπει.
Εγώ έχω αδύναμο χαρακτήρα  :grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Παίχτη μη ρωτάς και μην ακούς κανέναν.Απλά κάντο.Ξεκίνα το.Θα φας και τις φόλες σου,θα περάσεις και μέτρια και καλά και σούπερ.
Σημασία έχει το ταξίδι.

Απλά να σου υπενθυμίσω πως αν σου αρέσει δεν έχει επιστροφή.

Για να ΜΗΝ φάει φόλα την πρώτη του φορά ρωτάει ο άνθρωπος. Και προφανώς άλλο είναι να φας την άγρια φόλα στην 250η τάνα και άλλο στην πρώτη. Επίσης διαφορετική είναι η όρεξη κάποιου έμπειρου για νέες "ανακαλύψεις" (εγώ πλέον σε "σίγουρες" και και δοκιμασμένες βαριέμαι να πηγαίνω!), από την ανάγκη του αρχάριου για "σιγουριά".

Κατά τα άλλα όντως το "άθλημα" είναι κατ' εξοχήν εθιστικό και αν το αρχίσεις και σου αρέσει δεν κόβεται εύκολα, αλλά και αυτό έχει να κάνει με το κατά πόσον μπορείς να ελέγχεις τα πάθη σου.
Προτίστως βέβαια να θέλεις να τα ελέγχεις... ;)

OP
OP
T

tf1974

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Τι να γραψω τώρα? Στην ομονοια έχω να παω χρόνια... Έχει ακόμα γυραδικα εκει?

Θα ξεκινήσω με τη Σαμπρίνα που έχω διαβάσει καλά λόγια (σε studio είναι)

και μετά θα δοκικάσω και cg.

Για μπουρδέλο δε με κόβω...

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.737
Πόντοι
216
Μια χαρά η Σαμπρινα (και το Α64 αμα πας εκει) αλλά να προσέξεις ότι εχει μικρό σαλόνι και λόγο αυξημένης κίνησης μπορεί και να σου πει η τσατσα πέρνα αργότερα

OP
OP
T

tf1974

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
είμαστε όργια μεγάλα.... :2funny: :2funny:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Πάγενε και σε κανα καρδιολόγο για να κοιταχτείς - πάρε και κανα χαρτί - αν είσαι ανω >40 χρονων.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Πάγενε και σε κανα καρδιολόγο για να κοιταχτείς - πάρε και κανα χαρτί - αν είσαι ανω >40 χρονων.
μπα τα στουντιο κοριτσα εχουν εκπαιδευθει ολες σε καρδιοπνευμονικη αναζωογονηση..... :pipa1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom