Νέα

Πώς ξεκινήσαμε στο site πριν από 5 χρόνια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Deicidious
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
D

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
μου αρεσει το πως ξεκινησαμε το σιτε πριν 5 χρονια.λες και εσυ το ξεκινησες

Επειδή φαίνεται ότι σε έχει χτυπήσει η μαλακία στο κεφάλι...
Πώς ξεκινήσαμε ΣΤΟ site, γράφω, όχι ΤΟ site

MarcDutroux13

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
αμα το ψαξεις στο google το ονομα μιλαμε για ενα μεγαλο αντρα ενα τεραστιο οραματιστη
warnban.gif
 [/color[/URL]]

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
αμα το ψαξεις στο google το ονομα μιλαμε για ενα μεγαλο αντρα ενα τεραστιο οραματιστη
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.tv/smf/Themes/default/images/warnban.gif[/img[/URL]] [color=red][/color]
[/quote]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.bmw-motorsport.gr/forums/images/smilies/icon18.gif
icon18.gif
http://www.bmw-motorsport.gr/forums/images/smilies/icon18.gif[/img[/URL]]

ε ρε γλέντια..... τι άλλο θ' ακούσουμε εδώ μέσα... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :ak: :ak: :ak: >:( >:(

πάντως το σάιτ έχει αλλάξει πολύ... και κυρίως μετά την αλλαγή ιδιοκτήτη....  ;)

παλιά, 3 χρόνια είμαι μέλος, ήταν πιο "καθαρό", εστιαζόταν κυρίως στη θεματολογία...

πάντως κάθε καλοκαίρι γεμίζουμε ένα σκασμό ανούσια θέματα... πιτσιρικάδες που τελειώνουν το σχοελίο μπαίνουν για  :jerking:  :D

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Μιλάμε για εποχές που όλα τα νέα θέματα είχαν να κάνουν με το "άθλημα" και όχι με το κόμπλεξ του καθενός.
Μετά βάλανε ίντερνετ στο Δαφνί και μαζεύτηκε εδώ όλη η μούργα

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
icon18.gif
icon18.gif
http://www.bmw-motorsport.gr/forums/images/smilies/icon18.gif[/img[/URL]]

ε ρε γλέντια..... τι άλλο θ' ακούσουμε εδώ μέσα... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :ak: :ak: :ak: >:( >:(

πάντως το σάιτ έχει αλλάξει πολύ... και κυρίως μετά την αλλαγή ιδιοκτήτη....  ;)

παλιά, 3 χρόνια είμαι μέλος, ήταν πιο "καθαρό", εστιαζόταν κυρίως στη θεματολογία...

πάντως κάθε καλοκαίρι γεμίζουμε ένα σκασμό ανούσια θέματα... πιτσιρικάδες που τελειώνουν το σχοελίο μπαίνουν για  :jerking:  :D
[/quote]
Και γω  3 χρονια ειμαι μελος, τον Γεναρη του '07  γραφτηκα,απο οτι βλεπω στο προφιλ σου εχουμε διαφορα  2 εβδομαδες!!

Να πω οτι δεν διακρινω και μεγαλη διαφορα,ναι ηταν πιο καθαρο και εχει γεμισει με ενα σωρο ανουσια θεματα,αλλα κατα καποι προοπτικη
αυτο ειναι καλο!!Ολο και περισσοτερα νεα  μελη γραφονται εφοδιαζεται  το site με <<νεο αιμα>>!!

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
τιμή και δόξα στους δημιουργούς!!!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ξεκινήσαμε με yugo zastava,μετά επειδή μας χάλασε του ρίξαμε ένα ποδαράτο ώσπου είδαμε το τραίνο και φτάσαμε στον παράδεισο

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Απ όταν μπήκαν γυναίκες και άντρες που δεν πάνε στα μπουρδέλα το σάιτ αποπροσανατολίστηκε κάπως.Μάλλον οι πάιχτες που γράφαν πάντα έχασαν λίγο τη μπάλα και άρχισαν να βγάζουν προσωπικά κόμπλεξ κάθε είδους.Το παρακολουθω σαν μέλος from day one με δυο διαφορετικά νικ κι ένα έχω να πω.Ναι ο πάρα πολύς κόσμος υποβάθμισε την ποιότητα γίναμε λίγο αρένα με όλα τα κακά του

Όταν οργανώνεται μεθοδικά μια αρένα, τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.
Π.χ. στο Ρωμαϊκό Κολοσσαίο, το πρωί είχαν τις θηριομαχίες, το μεσημέρι τις δημόσιες εκτελέσεις, το απόγευμα τις μονομαχίες.
Δηλαδή, υπάρχει χώρος για όλους και για όλα, με προϋποθέσεις την οργάνωση και τον προγραμματισμό.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975

Τέτοια μέρα και ώρα, που είμαστε ελάχιστοι/ες online, το είδα και συγκινήθηκα, γιατί ήταν οι πρώτες μου μέρες στο site και ξημεροβραδιαζόμουν. Εκείνη τη μέρα και ώρα, 7 μέλη και 17 επισκέπτες online.
Ήταν η καλύτερη παρέα μου εκεί που ήμουν. 24 Οκτωβρίου 2005. Πάντα τέτοια.    :)
τί μου θύμισες μεγάλε! από τότε μέχρι τώρα το site έχει διαφοροποιηθεί (σχεδόν) ολοκληρωτικά! και που να δεις όταν αποφασίσαμε να οργανώσουμε την πρώτη τσάρκα λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2005... είμασταν 4-5 συναγωνιστές όλοι και όλοι!
όμορφες και ταυτόχρονα ρομαντικές εποχές!

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Αρχες Φλεβαρη '07 ηταν η πρωτη μου τσαρκα στην Θεσσαλονικη(1 εβδομαδα μετα απο τι γραφτηκα στο site),και μετα κατω Αθηνα με φιλους!!Η αληθεια ειναι οτι πριν γραφτω στο site(τα προηγουμενα χρονια) δεν ηξερα ουτε που πεφτει η οδο Φυλης,την ειχα μεν ακουστα αλλα δεν ηξερα που βρισκοταν(στο μυαλο μου ητανε πανω στην Κηφισια  η στην Εκαλη).
Οτι γυναικες ειχα γαμησει πριν γραφτω στο site  ηταν απο εφημεριδες(studio) και  πηγαινα μoνο με  ταξι,γιατι δεν ηξερα να προσανατολιστω!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αρχες Φλεβαρη '07 ηταν η πρωτη μου τσαρκα στην Θεσσαλονικη(1 εβδομαδα μετα απο τι γραφτηκα στο site),και μετα κατω Αθηνα με φιλους!!Η αληθεια ειναι οτι πριν γραφτω στο site δεν ηξερα ουτε που πεφτει η οδο Φυλης,την ειχα μεν ακουστα αλλα δεν ηξερα που βρισκοταν(στο μυαλο μου ητανε πανω στην Κηφισια  η στην Εκαλη).
Οτι γυναικες ειχα γαμησει πριν γραφτω στο site  ηταν απο εφημεριδες(studio) και  πηγαινα μoνο με  ταξι,γιατι δεν ηξερα να προσανατολιστω!!
εενταξει ρε γαυρος εισαι για εσας φτιαχτηκε αυτο το σαιτ για ννα σας βοηθησουμε και εσας να γαμησετε.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
ελα ρε τυπε τι εγινε ολα καλα?
καιρο ειχα να σε πετυχω μεσα ρε.
τι κανεις ρε? γαμας κανενα μουνι?
στο νησι σου εισαι?
Καλα μωρε,ναι στο νησι ειμαι τωρα ,οχι πολλα πραγματα αυτην την περιοδο!!Σε κανα μηνα ομως που θα ξεκινησει η  Τουριστικη Σεζον :knockinb: :knockinb:

Ειχα ανεβει Σαλονικα πριν 10 μερες,αλλα μια εισαι arcans76, μια arcans78 ,και τωρα arcans80 και δεν ηξερα σε ποιο να στειλω μυνημα!!

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Kι εγώ μέλος από 23/08/05 μιας και το έψαχνα κι εγώ το θέμα μέσω ιντερνετ. Πιο πριν ειχα βρει μονο ένα site ενος Ευταξια που ειχε σχετικές πληροφοριες μάλλον δεν υπάρχει πλέον.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Καλα μωρε,ναι στο νησι ειμαι τωρα ,οχι πολλα πραγματα αυτην την περιοδο!!Σε κανα μηνα ομως που θα ξεκινησει η  Τουριστικη Σεζον :knockinb: :knockinb:

Ειχα ανεβει Σαλονικα πριν 10 μερες,αλλα μια εισαι arcans76, μια arcans78 ,και τωρα arcans80 και δεν ηξερα σε ποιο να στειλω μυνημα!!
γιατι δεν ειπες ρε το μαλακα το γαμαικανο να με παρει τηλ?
βρεθηκες με αυτον το μαλακα?

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
γιατι δεν ειπες ρε το μαλακα το γαμαικανο να με παρει τηλ?
βρεθηκες με αυτον το μαλακα?
Ουτε με αυτον βρεθηκα,με μια φιλη μου που σπουδαζει στην Θεσσαλονικη ημουνα,
τον πηρα μεν τηλεφωνο αλλα μου ειπε οτι ειχε δουλειες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom