gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
παιζεις και με την πουστικη κιθαρα;
δάσκαλεεεεεε
είμαι κιθαρίστας,έχω επιδέξια δάχτυλα ;)
παιζεις και με την πουστικη κιθαρα;
δάσκαλεεεεεε
είμαι κιθαρίστας,έχω επιδέξια δάχτυλα ;)
:oπαιζεις και με την πουστικη κιθαρα;
να παιξεις και την κλειτοριδα της γκομενας σαν τον...τζιμι χεντριξ !
Αν εισαι δεξιοχειρας ,βαζεις δεικτη και παραμεσο στο μουνι ,και τον αντιχειρα σον κωλο.
Αυτι σιγουρα εχεις .
Αρα αφορα και εσενα.
Οσο για το μουνι,...εκει παρατηρουμε μια υπερμεγεθη κλειτοριδα....
Και σου ελεγα μην παιρνεις αναβολικα....
εχεις την γκομενα πλατη ρε κουτοκάτσε μπερδεύτηκα, είτε με το δεξί είτε με το αριστερό ο αντίχειρας είναι από την πάνω πλευρά, πώς μπαίνει στον κώλο?
για να πάει από κάτω και να μπει στον κώλο θέλει άβολη κλίση του χεριού, θα πιαστείτε ρε παιδιά
κάτσε μπερδεύτηκα, είτε με το δεξί είτε με το αριστερό ο αντίχειρας είναι από την πάνω πλευρά, πώς μπαίνει στον κώλο?
για να πάει από κάτω και να μπει στον κώλο θέλει άβολη κλίση του χεριού, θα πιαστείτε ρε παιδιά
εχεις την γκομενα πλατη ρε κουτο
Μπορεις να αυτοεξυπηρετηθεις .τον εχω μεγαλο. τι να κανω? ασε με
θα ναι πλαγιομετωπικα
θα με τρελανεις εχεις την γκομενα πλατη και ο αντιχειρα σου ειναι παλι κατω θα με τρελανεις για δοκιμασε το ειναι ακριβως οπως την εχεις στα τεσσερακαι πάλι από την πάνω πλευρά είναι
μόνο αν είναι στα 4 μπαίνει στον κώλο ο αντίχειρας χωρίς να στραμπουλήξεις το χέρι σου, αλλά θα σας πιάσει η μέση σας αν τα κάνετε όλα αυτά στα 4 :S
κουρασηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηκαι πάλι από την πάνω πλευρά είναι
μόνο αν είναι στα 4 μπαίνει στον κώλο ο αντίχειρας χωρίς να στραμπουλήξεις το χέρι σου, αλλά θα σας πιάσει η μέση σας αν τα κάνετε όλα αυτά στα 4 :S
ξυπνα νωντα εχουμε μαθημα θα κοπεις στη εξεταστικη μετακουρασηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
θα με τρελανεις εχεις την γκομενα πλατη και ο αντιχειρα σου ειναι παλι κατω θα με τρελανεις για δοκιμασε το ειναι ακριβως οπως την εχεις στα τεσσερα
καλα ασε θα σου στειλω το νωντα να κανεται πρακτικη μπας και περασει και το μαθημα ο ερημοςΠΑΝΩ λέμε
λέμε ότι είναι από την ΠΑΝΩ πλευρά
πώς μπαίνει στον κώλο αν είναι από την ΠΑΝΩ πλευρά?
μόνο στα 4
αλλά θα γίνεις πρέτσελ στα 4 :S
Εισαι ξαπλωμενος σαν αντρας ,και η γκομενα καθεται ιππαστι στο στομα σου .Με το δεξι της βαζεις δεικτη και μεσο δακτυλοστο μουνι και τον αντιχειρα στον κωλο.και πάλι από την πάνω πλευρά είναι
Εισαι ξαπλωμενος σαν αντρας ,και η γκομενα καθεται ιππαστι στο στομα σου .Με το δεξι της βαζεις δεικτ και μεσο δακτυλοστο μουνι και τον αντιχειρα σον κωλο.
Το εχω κανει ,καντο και εσυ ,δεν ειναι θεωρητικο ειναι πρακτικο (και πρωκτικο).
εγω θα της βαλω 5 δαχτυλα στο αυτικαλα ασε θα σου στειλω το νωντα να κανεται πρακτικη μπας και περασει και το μαθημα ο ερημος
κοιτα αποριες που εχει η μπουμπ σημερακαι πώς της γλείφεις το αφτί έτσι?