Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
εχεις κοτερο?
μονο παλαμαρι. η βαρκα μου λειπει.
εχεις κοτερο?
άρα πουστράκι είσαιμονο παλαμαρι. η βαρκα μου λειπει.
το βιακαλ να είναι καλά![]()
άρα πουστράκι είσαι
το θέμα είναι να τον παίρνει κανείς αυτόν που δίνειςενεργητικος ομως. τον δινω.
Βάζεις όλο το μπουκάλι μέσα και ξεβουλώνει;
το λιλα τον γνωριζεις..?ενεργητικος ομως. τον δινω.
οταν γαμιεσαι κουνιεται η βαρκα;μονο παλαμαρι. η βαρκα μου λειπει.
οταν γαμιεσαι κουνιεται η βαρκα;![]()
![]()
![]()
![]()
το θέμα είναι να τον παίρνει κανείς αυτόν που δίνεις
εστω οτι εισε με καποια κοπελα που πιστευεις οτι την εχεις. ειτε εισαι μονο εσυ και η κοπελα ειτε ειστε σε καποια μεγαλυτερη παρεα αλλα μιλατε μεταξυ σας. πως ξεκιναει το γαμησι? το "παμε σπιτι μου" για παραδειγμα δε θα το δεχτει σχεδον καμια κοπελα μπροστα σε γνωστους της, ενω αντιθετα αν ειστε μονο οι 2 σας μπορει να πρεπει να βαλεις χερια επιτοπου. για πειτε τις γνωμες σας?
Δεν νομιζω οτι μπορεις να της βαλεις χερι αμεσως. Καλυτερα να ξεκινησεις με δαχτυλο και να συνεχισεις με fisting. Γυναικα ειναι ρε ανθρωπε οχι πλαστικη κουκλα.. Βαλε λιγο συναισθημα και λιγο σαλιο..
Αν ειστε σε μεγαλυτερη παρεα το γαμησι ειναι δυσκολο να ξεκινησει αν δεν ψηνονται και οι αλλοι. Θα ειναι πιο ευκολο αν λιωσετε στα ουζα (εχει και υπονοουμενο) και ολοι συμφωνησουν οτι η μακρια γαιδουρα εχει πλακα και θελουν ολοι να παιξουν γυμνοι...
Ναι αλλα αυτες γνωριζονται και υπαρχει μια οικειοτητα.. Η συγκεκριμενη φτανει μεχρι αγκωνα, χωρις παρεξηγηση
Δεν νομιζω οτι μπορεις να της βαλεις χερι αμεσως. Καλυτερα να ξεκινησεις με δαχτυλο και να συνεχισεις με fisting. Γυναικα ειναι ρε ανθρωπε οχι πλαστικη κουκλα.. Βαλε λιγο συναισθημα και λιγο σαλιο..
Αν ειστε σε μεγαλυτερη παρεα το γαμησι ειναι δυσκολο να ξεκινησει αν δεν ψηνονται και οι αλλοι. Θα ειναι πιο ευκολο αν λιωσετε στα ουζα (εχει και υπονοουμενο) και ολοι συμφωνησουν οτι η μακρια γαιδουρα εχει πλακα και θελουν ολοι να παιξουν γυμνοι...
http://[URL unfurl="true"]www.fistinganus.com/sr/thumbs/z/26862.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:S
τρομαζω.
μην φοβάσαι. Δεν βγαίνει εύκολα το ρολόι μου:S
τρομαζω.
βοηθαει και στην δυσκοιλιοτητα,αιμορροιδες κλπ .....:S
τρομαζω.
μην φοβάσαι. Δεν βγαίνει εύκολα το ρολόι μου