erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
αχχαχαχχαα
αχαχαχαχχαχχααα
ααχαχαχαχχχχ
έχετε δει κάτι γατιά που τα πιάνει και κάνουν σβιιιιιν σβιιιιιιιιιν σβιιιιιιν προς όλες τις κατευθύνεις? αυτόοοο
αχχαχαχχαα
αχαχαχαχχαχχααα
ααχαχαχαχχχχ
έχετε δει κάτι γατιά που τα πιάνει και κάνουν σβιιιιιν σβιιιιιιιιιν σβιιιιιιν προς όλες τις κατευθύνεις? αυτόοοο
εγω το σεξ ερευνητη το ξεκιναω απο πανω προς τα κατω....εσυ ξεκινας πρωτα απο κατω αν καταλαβα......
και μια καλη προθερμανση παντα χρειαζεται ερι για να ξεκινας καλαεγω παραγγελνω τοπογραφικο και μετα το ξεκιναω χαχαχααχχαχ
και μια καλη προθερμανση παντα χρειαζεται ερι για να ξεκινας καλα
Βγάζεις ποτήρια και ποτό και λες "πόσα δάχτυλα να βάλω;"
Αν σου πει κάτι του στυλ "κάτσε να πιούμε το ποτό πρώτα", θα γίνει της πουτάνας!!
και μια καλη προθερμανση παντα χρειαζεται ερι για να ξεκινας καλα
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι κατευθειαν ολα μεσα....Μπουρδες .. προθερμανση χρειαζεσαι αν εισαι μεγαλος αν εισαι νιατο...εισαι ετοιμος για αγωνα παραυτα!
επίσης ερευνητή, τι παναπεί τη στέλνεις για κατούρημα?
"τράβα κατούρα μωρή. α, κάνε και μπιντέ"?
τριανταφυλλοπουλος......χαχαχαχαχααχΡε μάστορα, έχω φάει τον τόπο να βρω το βιντεάκι με το δήμαρχο Αλμυρού (νομίζω) που είχε πει το θεϊκό:
[size=12pt]"Πρώτα θα κάνουμε ένα καλό γλύψιμο και μετά όλες τις ανωμαλίες"[/size]
Θα τον ψήφιζα χαλαρά* για περιφερειάρχη.
όχι "δαγκωτό" προς αποφυγή παρεξηγήσεων...
τη σερνει κι απο το μαλλι. και της φωναζεις καν το καλαααα, θα σε μυρισω μετα βρωμα. και δε θα σε γαμησω. τι να κανει κι αυτη?
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι κατευθειαν ολα μεσα....
εγω νομιζω ο ερευνητης κανει ουρολαγνειες παντως.....κι άμα δεν της έρχεται κατούρημα?
γίνεται μόνο μπιντέ?
Μπουρδες .. προθερμανση χρειαζεσαι αν εισαι μεγαλος αν εισαι νιατο...εισαι ετοιμος για αγωνα παραυτα!
τριανταφυλλοπουλος......χαχαχαχαχααχ
δεν νομιζω να υπαρχει καπου....