erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Μην το συζητας ετσι οπως τα λεςHouston we have a problem.
Μην το συζητας ετσι οπως τα λεςHouston we have a problem.
μην αγχώνεσαι...ξέρει ο άλλος...
πάλι μην αγχώνεσαι....να βρεθούμε να στο μετρήσω να σου πω αν είναι φυσιολογικό...
Εσυ σαν αντρας ,που δεν ειναι και παχυς ,αντε να εχεις βυζι που να χωραει σε σουτιεν νουμερο 2 ,αν κανεις πιεσεις παγκου για τους θωρακικους.Εμενα με απασχολει οτι δεν ξερω πως ξεκιναω το σεξ.. χαχαχαχαχ Επισης οτι η σιλβακι εχει πιο πολυ βυζι απο μενα
Εσυ σαν αντρας ,που δεν ειναι και παχυς ,αντε να εχεις βυζι που να χωραει σε σουτιεν νουμερο 2 ,αν κανεις πιεσεις παγκου για τους θωρακικους.
λέγε τέτοια.....καβλιαρη... χαχαχαχχαχαχ
κι αυτός αγχώνεται;;;;που σαι ρε μορφη... Ακόμα βασανιζεσαι με τ αν ειμαι γυναικα η αντρας;
λέγε τέτοια.....
αλλά βάρδα μη βρεθούμε
κι αυτός αγχώνεται;;;;
παπαπα...θα του πέσει γρήγορα....
παίχτη....όχι μόνο είναι γυναίκα....αλλά θα σου πω και λεπτομέρεια...φοράει γιαλιά
και να το βρω σιγά μην το παραδεχτείςαν βρεις και τι φοραω τωρα εχεις ραντευου κλεισμενο
Γιατι ασχημα θα περασουμε;
και να το βρω σιγά μην το παραδεχτείς
Δεν βασανιζομαι ,εισαι ο Σερστεφεν και χρησιμοποιεις το ψευδωνυμο Εριναλ.που σαι ρε μορφη... Ακόμα βασανιζεσαι με τ αν ειμαι γυναικα η αντρας;
Δεν βασανιζομαι ,εισαι ο Σερστεφεν και χρησιμοποιεις το ψευδωνυμο Εριναλ.
Πλακατζης εισαι.
Δεν εισαι καν πουστρακι.
Αντιθετως ,απο τα γραφομενα σου διαφαινεται οτι εχεις...αντρικο φιλοτιμο !
Πηγαινε να πηδηξεις αρχηγε Σερστεφ ,στο στουντιο Κηφισου .
Θα ξεκινησεις το σεξ ...δινοντας πενηντα ευρω !
ρε μια που ειπατε γυα γυρους μου αυξανουν τη λιμπιντο εμενα. Γιατι αραγεΌτι πρέπει για το καλοκαίρι.
Δροσούλα!
Και μάλλον πείναγε...γιαυτό οι πολύ γύροι.
εξαρτάται από πού μπαίνεις...να υποθέσω από το σπίτι σου;
αν ναι, φοράς νυχτικιά
Τι είναι αυτό?αν ναι, φοράς νυχτικιά
Ο καθένας με την γκαύλα του.ρε μια που ειπατε γυα γυρους μου αυξανουν τη λιμπιντο εμενα. Γιατι αραγε
καλό σου βράδυ επίσηςΔεν φοραω νυχτικια. Σορτς φοραω και τι σερτ. Σε φιλω καλο σου βραδυ