Νέα

Πώς ξεκινάς μια τέτοια συζήτηση με τη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rhocck0
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

rhocck0

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2024
Like
44
Πόντοι
0
Εχει κάποιος καμία ιδέα; Εγώ σκεφτηκα να της πω να ξεκινήσει με το να ντύνεται πιο ελαφρα σε διακοπές κυρίως. Ώστε να προσελκύσει τουλάχιστον τα βλέμματα και αν της αρέσει αυτο, να πάμε σε φλερτ κτλ

khfhnas(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2009
Κριτικές
4
Like
446
Πόντοι
300
υπαρχει πιο αμεσος τροπος, μοιραζεσαι πληροφοριες εδω της την πεφτουν 150 ατομα και ολο και καποιος θα στην γαμησει. μετα εχει μπει το νερο στο αυλακι

OP
OP
R

rhocck0

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2024
Like
44
Πόντοι
0
υπαρχει πιο αμεσος τροπος, μοιραζεσαι πληροφοριες εδω της την πεφτουν 150 ατομα και ολο και καποιος θα στην γαμησει. μετα εχει μπει το νερο στο αυλακι
Δεν το λες και ιδανικό

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.609
Πόντοι
3.846
Δοκίμασε να της εξηγήσεις για ποιο λόγο σου αρέσει. Θα σου έλεγα δώστης να διαβάσει συζητήσεις χρηστών εδώ μέσα που το έχουν ήδη κάνει. Αν θέλει, κανόνισε με τέτοια ζευγάρια να τα πείτε και απο κοντά. Για να καταλάβει ότι δεν είναι κάτι σπάνιο ή κάτι που θα κατστρέψει τη σχέση σας.
Στην τελική πηγαίνετε μαζί σε σεξολόγο.

Αν όλα αυτά τα απορρίπτει, μάλλον μόνο με επαγγελματίες θα τη ζήσεις τη φαντασίωση.

OP
OP
R

rhocck0

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2024
Like
44
Πόντοι
0
Δοκίμασε να της εξηγήσεις για ποιο λόγο σου αρέσει. Θα σου έλεγα δώστης να διαβάσει συζητήσεις χρηστών εδώ μέσα που το έχουν ήδη κάνει. Αν θέλει, κανόνισε με τέτοια ζευγάρια να τα πείτε και απο κοντά. Για να καταλάβει ότι δεν είναι κάτι σπάνιο ή κάτι που θα κατστρέψει τη σχέση σας.

Αν όλα αυτά τα απορρίπτει, μάλλον μόνο με επαγγελματίες θα τη ζήσεις τη φαντασίωση.
Τι εννοεις με επαγγελματίες;

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.609
Πόντοι
3.846
Eπαγγελματίες του σεξ ρε Ροδίτη.

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
1.502
Πόντοι
201
τυπε μου δεν υπαρχουν shortcuts για τη γνωμη μου,αν ξερεις για ποιο λογο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το θες κ δεν ειναι απλα μια φαση συζητα το μαζι της ομορφα κ οχι σαν αουγκανος περι πειραματισμου κτλ κ καπου θα καταληξετε

OP
OP
R

rhocck0

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2024
Like
44
Πόντοι
0
τυπε μου δεν υπαρχουν shortcuts για τη γνωμη μου,αν ξερεις για ποιο λογο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το θες κ δεν ειναι απλα μια φαση συζητα το μαζι της ομορφα κ οχι σαν αουγκανος περι πειραματισμου κτλ κ καπου θα καταληξετε
Ειναι κάτι που όντως θέλω να δοκιμάσω

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
1.502
Πόντοι
201
Ειναι κάτι που όντως θέλω να δοκιμάσω
ναι αλλα να εισαι ετοιμος να δεχθεις κ τ'οτι εκεινη μπορει να μη θελει κ σε καμια μα καμια περιπτωση μη γινεις μλκς σα μερικους που ανεβαζουν κρυφα φωτο των γυναικων τους κ τις εκθετουν ανεπανορθωτα...εχω διαβασει μεχρι κ αγγελια τυπου που εψαχνε υπνωτικο να ριξει στη γυναικα του!

OP
OP
R

rhocck0

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2024
Like
44
Πόντοι
0
ναι αλλα να εισαι ετοιμος να δεχθεις κ τ'οτι εκεινη μπορει να μη θελει κ σε καμια μα καμια περιπτωση μη γινεις μλκς σα μερικους που ανεβαζουν κρυφα φωτο των γυναικων τους κ τις εκθετουν ανεπανορθωτα...εχω διαβασει μεχρι κ αγγελια τυπου που εψαχνε υπνωτικο να ριξει στη γυναικα του!
Οχι ρε για όνομα

Giannis.mt

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
1.014
Πόντοι
81
βασικα τι σε ενδιαφερει ? cuckold ? τριο ? swinging ? gangbang ?

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
4.927
Πόντοι
7.195
Εχει κάποιος καμία ιδέα; Εγώ σκεφτηκα να της πω να ξεκινήσει με το να ντύνεται πιο ελαφρα σε διακοπές κυρίως. Ώστε να προσελκύσει τουλάχιστον τα βλέμματα και αν της αρέσει αυτο, να πάμε σε φλερτ κτλ
Θες να το πας για χωρισμό ανώδυνο πονηρούλη, ε ?
Όμως θα σε βγάλει τρομπέτα στους κοινούς γνωστούς αν έχετε.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
4.927
Πόντοι
7.195
εδώ
48386737_511331179376980_5058784185431359488_n.png

mourganarxis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2023
Like
262
Πόντοι
21

Όπως σου λέει εδώ ο Nubic.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

George_Yamaha

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2023
Like
30
Πόντοι
0
Ξεκινά στο σεξ πάνω με κάποιο ερωτικό βοήθημα (δονητής) ή δάχτυλο στο στόμα να γλύφει. Πες την ότι σου αρέσει εσένα και ρώτησε την αν την αρέσει εκείνη την ώρα.

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
926
Πόντοι
86

"Για να καταλαβει οτι δεν ειναι κατι σπανιο" . Αυτο που δεν ειναι σπανιο ειναι να γαμιεται με κανεναν συναδελφο στη δουλεια.το swinging κτλ ειναι σπανια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom