You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πώς ξεκινάς μια τέτοια συζήτηση με τη γυναίκα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα rhocck0
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 14.363
- Πόντοι
- 2.546
Για τριο?
Οχι απαραίτηταΓια τριο?
mourganarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2023
- Like
- 262
- Πόντοι
- 21
Πόσα χρόνια είσαστε μαζί?
5Πόσα χρόνια είσαστε μαζί?
khfhnas(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 446
- Πόντοι
- 300
υπαρχει πιο αμεσος τροπος, μοιραζεσαι πληροφοριες εδω της την πεφτουν 150 ατομα και ολο και καποιος θα στην γαμησει. μετα εχει μπει το νερο στο αυλακι
Δεν το λες και ιδανικόυπαρχει πιο αμεσος τροπος, μοιραζεσαι πληροφοριες εδω της την πεφτουν 150 ατομα και ολο και καποιος θα στην γαμησει. μετα εχει μπει το νερο στο αυλακι
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.609
- Πόντοι
- 3.846
Δοκίμασε να της εξηγήσεις για ποιο λόγο σου αρέσει. Θα σου έλεγα δώστης να διαβάσει συζητήσεις χρηστών εδώ μέσα που το έχουν ήδη κάνει. Αν θέλει, κανόνισε με τέτοια ζευγάρια να τα πείτε και απο κοντά. Για να καταλάβει ότι δεν είναι κάτι σπάνιο ή κάτι που θα κατστρέψει τη σχέση σας.
Στην τελική πηγαίνετε μαζί σε σεξολόγο.
Αν όλα αυτά τα απορρίπτει, μάλλον μόνο με επαγγελματίες θα τη ζήσεις τη φαντασίωση.
Αν όλα αυτά τα απορρίπτει, μάλλον μόνο με επαγγελματίες θα τη ζήσεις τη φαντασίωση.
Τι εννοεις με επαγγελματίες;Δοκίμασε να της εξηγήσεις για ποιο λόγο σου αρέσει. Θα σου έλεγα δώστης να διαβάσει συζητήσεις χρηστών εδώ μέσα που το έχουν ήδη κάνει. Αν θέλει, κανόνισε με τέτοια ζευγάρια να τα πείτε και απο κοντά. Για να καταλάβει ότι δεν είναι κάτι σπάνιο ή κάτι που θα κατστρέψει τη σχέση σας.
Γιαννιος420
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 1.502
- Πόντοι
- 201
τυπε μου δεν υπαρχουν shortcuts για τη γνωμη μου,αν ξερεις για ποιο λογο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το θες κ δεν ειναι απλα μια φαση συζητα το μαζι της ομορφα κ οχι σαν αουγκανος περι πειραματισμου κτλ κ καπου θα καταληξετε
Ειναι κάτι που όντως θέλω να δοκιμάσωτυπε μου δεν υπαρχουν shortcuts για τη γνωμη μου,αν ξερεις για ποιο λογο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το θες κ δεν ειναι απλα μια φαση συζητα το μαζι της ομορφα κ οχι σαν αουγκανος περι πειραματισμου κτλ κ καπου θα καταληξετε
Γιαννιος420
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 1.502
- Πόντοι
- 201
ναι αλλα να εισαι ετοιμος να δεχθεις κ τ'οτι εκεινη μπορει να μη θελει κ σε καμια μα καμια περιπτωση μη γινεις μλκς σα μερικους που ανεβαζουν κρυφα φωτο των γυναικων τους κ τις εκθετουν ανεπανορθωτα...εχω διαβασει μεχρι κ αγγελια τυπου που εψαχνε υπνωτικο να ριξει στη γυναικα του!Ειναι κάτι που όντως θέλω να δοκιμάσω
Οχι ρε για όνομαναι αλλα να εισαι ετοιμος να δεχθεις κ τ'οτι εκεινη μπορει να μη θελει κ σε καμια μα καμια περιπτωση μη γινεις μλκς σα μερικους που ανεβαζουν κρυφα φωτο των γυναικων τους κ τις εκθετουν ανεπανορθωτα...εχω διαβασει μεχρι κ αγγελια τυπου που εψαχνε υπνωτικο να ριξει στη γυναικα του!
Giannis.mt
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.014
- Πόντοι
- 81
βασικα τι σε ενδιαφερει ? cuckold ? τριο ? swinging ? gangbang ?
Θες να το πας για χωρισμό ανώδυνο πονηρούλη, ε ?Εχει κάποιος καμία ιδέα; Εγώ σκεφτηκα να της πω να ξεκινήσει με το να ντύνεται πιο ελαφρα σε διακοπές κυρίως. Ώστε να προσελκύσει τουλάχιστον τα βλέμματα και αν της αρέσει αυτο, να πάμε σε φλερτ κτλ
Όμως θα σε βγάλει τρομπέτα στους κοινούς γνωστούς αν έχετε.
εδώτυπε μου δεν υπαρχουν shortcuts για τη γνωμη μου,αν ξερεις για ποιο λογο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το θες κ δεν ειναι απλα μια φαση συζητα το μαζι της ομορφα κ οχι σαν αουγκανος περι πειραματισμου κτλ κ καπου θα καταληξετε
mourganarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2023
- Like
- 262
- Πόντοι
- 21
Όπως σου λέει εδώ ο Nubic.Δοκίμασε να της εξηγήσεις για ποιο λόγο σου αρέσει. Θα σου έλεγα δώστης να διαβάσει συζητήσεις χρηστών εδώ μέσα που το έχουν ήδη κάνει. Αν θέλει, κανόνισε με τέτοια ζευγάρια να τα πείτε και απο κοντά. Για να καταλάβει ότι δεν είναι κάτι σπάνιο ή κάτι που θα κατστρέψει τη σχέση σας.
George_Yamaha
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2023
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Ξεκινά στο σεξ πάνω με κάποιο ερωτικό βοήθημα (δονητής) ή δάχτυλο στο στόμα να γλύφει. Πες την ότι σου αρέσει εσένα και ρώτησε την αν την αρέσει εκείνη την ώρα.
"Για να καταλαβει οτι δεν ειναι κατι σπανιο" . Αυτο που δεν ειναι σπανιο ειναι να γαμιεται με κανεναν συναδελφο στη δουλεια.το swinging κτλ ειναι σπανιαΔοκίμασε να της εξηγήσεις για ποιο λόγο σου αρέσει. Θα σου έλεγα δώστης να διαβάσει συζητήσεις χρηστών εδώ μέσα που το έχουν ήδη κάνει. Αν θέλει, κανόνισε με τέτοια ζευγάρια να τα πείτε και απο κοντά. Για να καταλάβει ότι δεν είναι κάτι σπάνιο ή κάτι που θα κατστρέψει τη σχέση σας.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 207
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις