Νέα

Πώς τη βγάζετε όταν ταξιδεύετε με τρένο/πλοίο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα metaxourgeios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πάντως σχετικό με το νικ ορίστε : Κώστα Χατζιώτη " Μεταξουργείο - Κολωνός- Ακαδημία Πλάτωνος Γειτονιές της Αθήνας " Εκδοτικός Οργανισμός Δήμου Αθηναίων  :grin: :grin: !!
αυτο θα του αρεσει πιο πολυ τυπε
%CE%9F%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%99-%CE%91%CE%9D%CE%9F%CE%A7%CE%97%CE%A3_%CE%A7%CE%91%CE%A1%CE%97%CE%A3.jpg

βεβαια λεει την κρητη αλλα δεν μπορεσα να βρω βιβλιο για τα μπουρδελα του μεταξιου :S

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
αυτο θα του αρεσει πιο πολυ τυπε
%CE%9F%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%99-%CE%91%CE%9D%CE%9F%CE%A7%CE%97%CE%A3_%CE%A7%CE%91%CE%A1%CE%97%CE%A3.jpg

βεβαια λεει την κρητη αλλα δεν μπορεσα να βρω βιβλιο για τα μπουρδελα του μεταξιου :S

Ενδιαφέρον πράγματι  :rockon: για τα μπουρδέλα στο Ρέθυμνο δεν μιλάει ?

Zegna

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2009
Κριτικές
15
Like
4
Πόντοι
10
40 + ώρες συνεχόμενα σε τρένα από Βόρεια Ευρώπη - Ελλάδα όταν είχε γίνει έκρηξη ηφαιστείου στην Ισλανδία. Σε όποια τρένα είχα ρεύμα φόρτιζα το laptop κι έγραφα διάφορα.Ταινίες μουσική κλπ Βιβλίο ενδιαφέρον επίσης. Οκ Γερμανία την πέρασα στο διάδρομο όρθιος πάνω στη βαλίτσα μου αφού δεν είχε θέσεις.Καράβι συνήθως ύπνος Αεροπλάνο για ταξίδια άνω των 15 ωρών συνήθως έχουν PTV βλέπεις ταινίες σειρές ή παίζεις κανα παιχνιδάκι

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
αμα εισαι σε πλοιο πηγαινε σε ολες τις καμπινες να ακουσεις που γαμιουνται... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

Σε πολυωρα ταξίδια, κάνα βιβλίο, δουλειά στο λαπτοπ, κάναν υπνακο και κουβεντούλα αν βρεθεί καποιος πρόθυμος συνεπιβάτης.

Μία και μοναδική φορά που κάθησα στο αεροπλάνο δίπλα σε μουνάρα, έτυχε κι ήταν ερωτευμένη η ρουφιάνα....

Μου ζάλισε τα αρχίδια μέχρι την Μελβούρνη για  τον γκόμενο της...

Φτού!

:tooth:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
  Σε πολυωρα ταξίδια, κάνα βιβλίο, δουλειά στο λαπτοπ, κάναν υπνακο και κουβεντούλα αν βρεθεί καποιος πρόθυμος συνεπιβάτης.

Μία και μοναδική φορά που κάθησα στο αεροπλάνο δίπλα σε μουνάρα, έτυχε κι ήταν ερωτευμένη η ρουφιάνα....

Μου ζάλισε τα αρχίδια μέχρι την Μελβούρνη για  τον γκόμενο της...

Φτού!

:tooth:

Δεν παιζεσαι μωραδελφακι μου,εχεις ξεπερασει και τον αχαχουχα  :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Δεν παιζεσαι μωραδελφακι μου,εχεις ξεπερασει και τον αχαχουχα  :2funny: :2funny:

Κι εσύ είσαι αξεπέραστος τζιέρι μου... Στη μαλακία....  :jerking:

Αν ηταν εργασία θα ήσουν πρωτομάστορας...

Αν ήταν εργόχειρο θα χες κάνει την προίκα σου...

Αν ηταν αλατόνερο, θα χες φτιάξει τον Ειρηνικό...

:grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Πιανω μια ησυχη γωνια και ριχνω εναν υπνο αλλο πραγμα !!!!!!!

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
183
Πόντοι
6
Άν  σ' αρέσει το διάβασμα καί είναι μικρό το ταξίδι ασυζητητί Νίκο Καββαδία καί την Βάρδια  :rockon: :rockon: ! εναλλακτικά πάλι Νίκος Καββαδίας " Ό Δαίμονας χόρευε μέσα του "  :rockon: ! καί αν είναι μεγάλο ,μα πολύ μεγάλο  :cheesy: !  τότε James Joyce και τον Οδυσσέα του  :rockon: :rockon:
Τυπε σιγα μην παρει και το Αναζητωντας το χαμενο χρονο!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
183
Πόντοι
6
τυπε αν κρινω απτο νικ του δεν νομιζω να εχει τετοια γουστα στο διαβασμα :grin:
Τυπε μεταξουργειος σημαινει ακολαστος,οποτε πρεπει να παρει μπουκοφσκι η Εμπειρικος,το Μεγα ανατολικο  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom