Νέα

Πώς θα το παίρνατε εσείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mitsos1357
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mitsos1357

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Like
1.670
Πόντοι
201
Εδω και χρονια στην πορνοκαριερα εχω γνωρισει πολλα καθημερινα κοριτσια κυριως φοιτητριες που σε καμμια περιπτωση δεν θα τα εκανες οτι ασχολουνται με το επι πληρωμη σεξ,γνωριζοντας καλυτερα καποια απο αυτα μετα απο αρκετες συναντησεις και εχοντας αποκτησει καποια εμπιστοσυνη πλεον μαζι μου τα εχω ρωτησει αν θα μαθαινε η οικογενεια σας κατι πως θα αντιδρουσε ?Η απαντησεις των περισσοτερων ειναι οτι δεν τολμουν να σκεφτουν οτι μπορει να συμβει κατι τετοιο γιατι θα ηταν καλυτερα να ανοιξει η γη να τις καταπιει .Και ερχομαι στην ερωτηση ...αν εισαστε εσεις γονιος η σχεση καποιας πως θα το παιρνατε αν μαθαινατε κατι τετοιο

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.841
Πόντοι
6.030
Ειλικρινα δεν ξερω, εγω θα θεσω το αλλο ερωτημα ομως. Πως ψιλιαζεσαι οτι μια κοπελα μπορει να ειναι της δουλειας, οεο? Θα μπορουσες αραγε να το καταλαβεις. Προσωπικα ,πιστευω πως δεν γινεται. Αν θελει μια γυναικα , μπορει να σε πεισει ,οσο και μαγκας να εισαι. Για πειτε αποψεις.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.322
Πόντοι
2.606
θα γινομουν εξω φρενων τυπε να ειναι τοσα χρονια πουτανα κι εγω να μην εχω παρει φραγκο:grin:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.540
Πόντοι
4.546
Νομίζω ότι η ερώτηση είναι λίγο άτοπη, μιας και οποιαδήποτε απάντηση λαμβάνεται εκ του ασφαλούς, καθώς κανένας εδώ μέσα δεν έχει ζήσει κάτι αντίστοιχο (έτσι πιστεύω τουλάχιστον).

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
54.638
Πόντοι
41.813
εμενα παντως σε δυο περιπτωσεις φοιτητριων που εχω γνωρισει (η μια μου γνωρισε την αλλη)
και οι δυο λεγανε οτι οι σχεσεις τους το ηξεραν,τους το ειχαν πει δηλ και το ειχαν αποδεχτει κανονικα.
οταν της μιας ομως η περιπτωση σοβαρεψε ομως με τη σχεση της,τοτε σταματησε τα ραντεβουδακια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom