Νέα

Πώς θα φαινότανε η ιδέα δημιουργίας ενός κόμματος ή κινήματος από μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOST74
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 339
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καλημέρα.ενσ κίνημα θέλει όραμα και στόχους.τι ακριβώς θα πρεσβεβαμε;

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.062
Πόντοι
2.696
Επειδη ειμαστε παρα πολλα τα μελη και αρκετα εχουμε μεταξυ μας επικοινωνια ξερω οτι ολοι εχουνε εντονο προβληματισμο για τα τεκτενομενα στην πατριδα μας. Ετσι απο το τιποτα ξεκινησανε αρκετες φορες κινηματα σε αυτην την χωρα που τελικα την σωσανε. Δεν θα ηθελα να υπαρχουνε πολιτικοι διαχωρισμοι και ταμπελες. Μονο μια ιδεα. Οτι πολλοι μαζι απο εδω μεσα μπορουμε! Αλλοι εχουνε μορφωση αλλοι την οικονομικη δυναμη αλλη φυσικη δυναμη οι αλλες αρετες. Αν θελετε ας κανουμε ολοι μαζι κατι αν μαζευτουνε μαζι ολες οι αρετες ολων μας ολα ειναι πιθανα.

Το εγχείρημα δε θα είχε καμία τύχη.Στην Ελλάδα επιβιώνουν πολιτικά μόνο τα τζάκια.Για δες σε κάθε κόμμα εξουσίας ποιοι είναι και θα καταλάβεις τι εννοώ.Πολλές γενεές πολιτικών.Τα νέα κόμματα ούτε την ψήφο τους δε βρίσκουν.Ιδίως τώρα που ανέρχεται στην Ελλάδα ο ψευδοφιλελευθερισμός,με νότες συντηρητισμού,ένα κόμμα μπουρδελιάριδων θα καταστεί γραφικό.Άντε να πεις ότι θα νομιμοποιήσεις την πορνεία..Θα σε φάνε.Η Ελληνική πολιτική σκηνή δεν έχει χώρο για νέα κόμματα,μόνο για παλιά με άλλες ονομασίες.Φάε τα λεφτά που σου περισσεύουν σε ταξίδια και πουτάνες.Είναι καλύτερα.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.427
Πόντοι
4.006
Επειδη ειμαστε παρα πολλα τα μελη και αρκετα εχουμε μεταξυ μας επικοινωνια ξερω οτι ολοι εχουνε εντονο προβληματισμο για τα τεκτενομενα στην πατριδα μας. Ετσι απο το τιποτα ξεκινησανε αρκετες φορες κινηματα σε αυτην την χωρα που τελικα την σωσανε. Δεν θα ηθελα να υπαρχουνε πολιτικοι διαχωρισμοι και ταμπελες. Μονο μια ιδεα. Οτι πολλοι μαζι απο εδω μεσα μπορουμε! Αλλοι εχουνε μορφωση αλλοι την οικονομικη δυναμη αλλη φυσικη δυναμη οι αλλες αρετες. Αν θελετε ας κανουμε ολοι μαζι κατι αν μαζευτουνε μαζι ολες οι αρετες ολων μας ολα ειναι πιθανα.
Όλοι μαζί μπορούμε ! Όλοι μάζι για μια νέα αρχή για μια άλλη πορεία και έτσι θα έρθει η οικονομική ευημερία !!!!

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
85
Πόντοι
6
Θελεις να σου κανω λιστα με αυτους που μιλαω μαζι τους στο βου για διαφορα? Γιατι ρε φιλε ποιος εσυ δεν καταλαβα Ο Μπαμπας μου που θα σου δωσω και αναφορα με ποιους μιλαω. Αν δεν πιστευεις τι σου λεω πολυ στα αρχιδια μου φιλε. Μπαινεις μεσα στο νημα επιτηδες για να το κανεις μπουρδελο και θελεις να μας κανεις και ανακριση. Με ποιον μιλας ρε μαλακα με κανα πουστακη νομιζεις? Η την εχεις δει ο παλιος ο γαμαω? Αν τα γραφεις ολα στα αρχιδια σου κατσε να σε γαμαει ο καθε Τσιπρας και παρατα μας φιλε κανε τον εξυπνακια αλλου το παρατραβηξες. Εγω εκανα μια προταση δεν γουσταρεις παρε πουλο απο το νημα μεχρι να νεκρωσει αν γουσταρει ο κοσμος.

Αμα θελεις εξυπνακια να βρεθουμε απο κοντα οποτε γουσταρεις να τα βρουμε οι δυο μας. Αλλα τετοιοι μαλακες που εισαστε γιαυτο ειναι και θα μεινει μπουρδελο για παντα αυτη η χωρα. Εισαστε εδω μεσα μερικοι μονο για να κανετε τους γαμιαδες να προσβαλετε να το παιζετε καποιοι και να μην σεβεστε τιποτα. Ο καθενας δειχνει ποιος ειναι απο αυτα που γραφει.

Τι ειναι αυτο ρε τυπε? Διαφωνια σε υπουργικο συμβουλιο ή διαφωνια μεταξυ αρχηγων κομματων?

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Άρχισε το πριονισμα της καρέκλας του Αρχηγού....

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.875
Πόντοι
2.606
Να κάνετε το κόμμα των αυνανιστών, 85%...

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Κομμα απο το bou θα μπορουσε να γινει μονο με την επανοδο του Λακη που θα ηταν ο φυσικος ηγετης

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
766
Πόντοι
96
με αρχηγο Ιφικρατη Αμυρα και πορνομεταναστη για την μεγαλη ανδροκρατουμενη βορειοκορεατοποιηση

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.701
Πόντοι
6.515
τυπε καλη η προσπαθεια σου ομως την ξεκινησες αργα το βραδυ που "χτυπανε" οι μπαχαλακηδες στο σαη

ενα προβλημα ειναι οτι το σαη ειναι πολικα πολυσυλλεκτικο, υπαρχουν τυποι απο ΧΑ μεχρι ρουβικωνα, και υπαρχουν ακομα και καθυστερημενοι (πολιτικα) πχ ισχυριζονται οτι το πασοκ δεν εβλαψε την ελλαδα ή οτι οι κακοι ξενοι φταινε για ολα.

Πως στην ευχη θα κανεις κομμα με ολους αυτους?  :undecided: :undecided:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.026
Πόντοι
5.506
τυπε καλη η προσπαθεια σου ομως την ξεκινησες αργα το βραδυ που "χτυπανε" οι μπαχαλακηδες στο σαη

ενα προβλημα ειναι οτι το σαη ειναι πολικα πολυσυλλεκτικο, υπαρχουν τυποι απο ΧΑ μεχρι ρουβικωνα, και υπαρχουν ακομα και καθυστερημενοι (πολιτικα) πχ ισχυριζονται οτι το πασοκ δεν εβλαψε την ελλαδα ή οτι οι κακοι ξενοι φταινε για ολα.

Πως στην ευχη θα κανεις κομμα με ολους αυτους?  :undecided: :undecided:

Του έκοψες τα φτερά του πρόεδρα τύπε.  :S :S :S

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ....όλα κεφαλαια μου βγήκαν!

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.891
Πόντοι
5.975
Για κίνημα ή κόμμα, δεν μπορώ να σκεφτώ ή να πω κάτι... Για Κυριακάτικο thread ωστόσο μια χαρά μου φαίνεται...  :rockon: :rockon: :rockon:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Και έξω βρέχει....

Επισκέπτης
Να σου παραθέσω κι εγώ τα λάθη σου. Ένα προς ένα.
1) ΚΑΝΕΝΑ κίνημα δεν έσωσε αυτή τη χώρα. Απόδειξη περι αυτού, το οτι ακόμα έχουμε εποπτεία απο το ΔΝΤ.
2) Έντονο προβληματισμό για τα τεκταινόμενα έχει ο καθένας, απο τον παππού στο καφενείο, μέχρι το μαθητή στο γυμνάσιο. Απο εκεί μέχρι το να χτιστεί πολιτικός φορέας, απέχει ποοοοολύ. Αλλα ΠΑΡΑ πολύ λέμε...
3)Ένα πολιτικό κόμμα, εξ'ορισμού θέτει πολιτικούς διαχωρισμούς και ταμπέλες. Λέγεται πολιτική ιδεολογία και μας παρέχει το μέτρο σύγκρισης ανάμεσα στις διάφορες πολιτικές. Άλλες ταμπέλες και διαχωρισμοί η Αριστερά, άλλες το Κέντρο, άλλες η Δεξιά, άλλες τα ακραία κόμματα, κ.ο.κ....
4)Το "ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΜΠΟΡΟΎΜΕ" δουλεύει για εράνους στο ΣΚΑΙ, αλλα μέχρι εκεί. Δεν αρκεί ούτε καν σα βάση για να δημιουργήσεις πολιτικό κόμμα. Το χτίσιμο πολιτικής φωνής, και προγραμματικών δηλώσεων είναι δύσκολη, χρονοβόρα και ΠΟΛΥ περίπλοκη δουλειά, ειδικά στην Ελλάδα του 2018.

Υ.Γ.
ακόμα και αν λύσεις όλα τα παραπάνω, σκέψου λίγο τι πραγματικά θα γίνει... άντε και το έφτιαξες το κόμμα... άντε να σου πω, πήρες και τις εκλογές... άντε, να σου δώσω και αυτοδυναμία... μετά; Θα έχεις απέναντί σου, όλους όσους δε σε ψήφισαν, έτοιμους να σε ξεσκίσουν, γιατί μετα απο 3 μνημόνια και κοντά μια γεμάτη δεκαετία σκληρών φόρων, ο μόνος τρόπος να ξανασταθεί αυτή η χώρα στα πόδια της, είναι να στεναχωρήσεις όσους έμειναν βολεμένοι... οι οποίοι, όπως είναι φυσικό, ΔΕΝ θα σε ψηφίσουν

Να σου παραθεσω και εγω τυπε μια πολυ πιο απλη λυση....

URL]]

Επισκέπτης
Φιλε ασχετα απο τις ειρωνειες και μαλακιες που λεγονται εγω θα το κανω και θα προσπαθησω για να πω στον εαυτο μου οτι κατι εκανα δεν καθησα απαθης να με γαμανε ολοι και ας μην γινει τιποτα στο τελος. Δεν ονειρευομαι αξιωματα και τις μαλακιες που αναφερονται απλως να ενεργοποιηθω μονο θελω. Αισθανομαι πολυ μαλακας που καθομαι μεσα στην χωρα μου απραγος ενω υπαρχει σχεδιο καταστροφης της. Δεν θα δεχτω ποτε οτι και να ειμαι να γινω σαν Ελληνας μειονοτητα στην χωρα μου.

Εγω λεω να βαλουμε ολα τα μελη του σαι απο ενα διλεπτο να μαζευτει κανα 10ευρω να πας Μεταξι να ριξεις κανενα βολι μπας και ξελαμπικαρεις τυπε μου....

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Εγω λεω να βαλουμε ολα τα μελη του σαι απο ενα διλεπτο να μαζευτει κανα 10ευρω να πας Μεταξι να ριξεις κανενα βολι μπας και ξελαμπικαρεις τυπε μου....
Μπαααα....μόνο με ένα συγκεκριμένο έχει παρτίδες!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.697
Πόντοι
5.506
αμεσως να απαξιωσεις εσυ καθε σοβαρη προσπαθεια για την σωτηρια της χωρας....
πτου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom