Μετα απο ειρωνειες γελοιοτητες χαζομαρες και επιπεδο συζητησης υπο το μηδεν με μονο σκοπο την γελοιοποιηση του νηματος απο μια ομαδα ανθρωπων κομπλεξικων ειπε επιτελους και ενα μελος κατι σοβαρο. Εστω τεκμηριωσε μια αποψη. Ποιος νοημων ανθρωπος θα νομιζε οτι απο ενα σαιτ για πουτανες θα εκανε κατι μεγαλο σκεφτειται μαλακια εγκεφαλου μεχρι και πρωθυπουργοι αναφερθηκανε. Απλως εγω αντι να μιλαμε συνεχεια για πουτανες ηθελα να κανουμε λιγο ανταλλαγη αποψεων μηπως εβγαινε τιποτα θετικο εστω και μονο ανταλλαγη αποψεων. Δεν περιμενα τοσο πολυ χαμηλο επιπεδο σε αυτο το σαιτ ουτε τοσο πολυ μνησικακια.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πώς θα φαινότανε η ιδέα δημιουργίας ενός κόμματος ή κινήματος από μέλη του BOU;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOST74
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 339
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.682
- Πόντοι
- 4.546
Αν το ξεκιναγαμε σαν το σταυρο Θεοδωρακη, το κομμα θα λεγοταν, "ΤΟ ΧΥΣΟΠΟΤΑΜΙ"
Εγώ για όνομα του κόμματος θα πρότεινα : μπού-μερανγκ!
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.853
- Πόντοι
- 3.656
Τύπε ο ντοπαμινα ειναι σιγουρα στο δαφνι κοιμησου ησυχος.
καλα που μου το ειπες γιατι ειχα αγωνια τυπε :S :S :S
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.711
- Πόντοι
- 2.606
Μετα απο ειρωνειες γελοιοτητες χαζομαρες και επιπεδο συζητησης υπο το μηδεν με μονο σκοπο την γελοιοποιηση του νηματος απο μια ομαδα ανθρωπων κομπλεξικων ειπε επιτελους και ενα μελος κατι σοβαρο. Εστω τεκμηριωσε μια αποψη. Ποιος νοημων ανθρωπος θα νομιζε οτι απο ενα σαιτ για πουτανες θα εκανε κατι μεγαλο σκεφτειται μαλακια εγκεφαλου μεχρι και πρωθυπουργοι αναφερθηκανε. Απλως εγω αντι να μιλαμε συνεχεια για πουτανες ηθελα να κανουμε λιγο ανταλλαγη αποψεων μηπως εβγαινε τιποτα θετικο εστω και μονο ανταλλαγη αποψεων. Δεν περιμενα τοσο πολυ χαμηλο επιπεδο σε αυτο το σαιτ ουτε τοσο πολυ μνησικακια.
Tυπε μην τα παρατας ετσι ευκολα η Ελλαδα σε χρειαζεται. :S :S :S
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.682
- Πόντοι
- 4.546
Μπραβο εκανες το σωστο.
Κι εγώ έτσι πιστεύω.
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.682
- Πόντοι
- 4.546
Παντελονάτα φίλε ΔΕΝ ειρωνεύομαι προσωπικά.
Είμαι μαζί σου.
Msakis ειμαστε δυο εως τωρα αν μαζευτουνε και αλλοι θα δουμε. Βεβαια εχουμε και τους τρελλους που εχουνε κανει το νημα μπουρδελο. Ειναι μεσα και καμμια εικοσαρια φιλοι απο εδω μεσα που μου το προτεινανε κιολας. Θα εμφανιστουνε σιγα σιγα αν μας αφησουνε επιτελους ησυχους να συζητησουμε νορμαλ οι τρελλοι.
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.682
- Πόντοι
- 4.546
Msakis ειμαστε δυο εως τωρα αν μαζευτουνε και αλλοι θα δουμε. Βεβαια εχουμε και τους τρελλους που εχουνε κανει το νημα μπουρδελο. Ειναι μεσα και καμμια εικοσαρια φιλοι απο εδω μεσα που μου το προτεινανε κιολας. Θα εμφανιστουνε σιγα σιγα αν μας αφησουνε επιτελους ησυχους να συζητησουμε νορμαλ οι τρελλοι.
Άστους αυτούς στην τρέλα τους!
Θεωρώ πως θα διαβάσουν κι άλλα μέλη το θέμα που θα ενδιαφερθούν σοβαρά.
Mounokwlaraki
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 65
- Like
- 3.281
- Πόντοι
- 7.216
Επιτέλους ένα σωστό κυριακάτικο θέμα, την κατάλληλη στιγμη!
Φιλε ασχετα απο τις ειρωνειες και μαλακιες που λεγονται εγω θα το κανω και θα προσπαθησω για να πω στον εαυτο μου οτι κατι εκανα δεν καθησα απαθης να με γαμανε ολοι και ας μην γινει τιποτα στο τελος. Δεν ονειρευομαι αξιωματα και τις μαλακιες που αναφερονται απλως να ενεργοποιηθω μονο θελω. Αισθανομαι πολυ μαλακας που καθομαι μεσα στην χωρα μου απραγος ενω υπαρχει σχεδιο καταστροφης της. Δεν θα δεχτω ποτε οτι και να ειμαι να γινω σαν Ελληνας μειονοτητα στην χωρα μου.
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.711
- Πόντοι
- 2.606
Τύπε ο ντοπαμινα ειναι σιγουρα στο δαφνι κοιμησου ησυχος.
Τον επισκεφτηκες μηπως τυπε :S :S :S
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.755
- Πόντοι
- 2.306
Φίλε κόμματα και πολιτικοί γίνονται τα παράσιτα και τα ρεμάλια. Να τρώνε δωρεάν να πληρώνονται και να είναι θρασύδειλοι με τους αδύναμους, και γλύφτες με τους δυνατούς.
Άλλο πράγμα πρέπει να κάνεις αν θες να προκόψει η Ελλάδα.
Να εξολοθρεύσεις τα παράσιτα.
Άλλο πράγμα πρέπει να κάνεις αν θες να προκόψει η Ελλάδα.
Να εξολοθρεύσεις τα παράσιτα.
Οχι τύπε :S :S :SΤον επισκεφτηκες μηπως τυπε :S :S :S
Termin εχεις απολυτο δικιο. Απεχθανομαι τους πολιτικους και την πολιτικη. Ανοιξα το νημα για να ακουσω ιδεες αποψεις και γνωμες τι μπορουμε να κανουμε αν μπορουμε βεβαια να βοηθησουμε την χωρα μας την Ελλαδα τους Ελληνες. Αυτα που ακουω εκτος ελαχιστα σωστα ειναι εως τωρα συζητηση για παιδια νηπιαγωγιου. Απο οικονομικης αποψης ειμαι πολυ καλα δεν ενδιαφερομαι για τετοια φιλε Termin. Αγαπαω την Ελλαδα και τους Ελληνες αυτη ειναι η μεγαλη μου τρελλα. Ηδη ομως αρχισανε οι πανω να με λενε τρελλο γιαυτο. Οποιος αγαπαει την πατριδα του σημερα δυστυχως φιλε Termin ειναι η τρελλος η εθνικιστης η ρατσιστης η χρυσαυγιτης η ακραιος η χουντικος. Αυτο ειναι το παραμυθι που εχει παιχτει για να μην μιλαει κανενας.
Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.035
- Πόντοι
- 216
Arolonass1 εγω σοβαρα μιλαω ουτε τρελλος ειμαι ουτε τα εχω χαμενα ειμαι φιλος με πολλους συναγωνιστες εδω μεσα. Απλως με λιγα λογια αντι να αναρωτιομαστε ολοι τι θα γινει συνεχως ειπα μπας και κανουμε κατι εμεις τοσοι που ειμαστε εδω μεσα. Αν δεν γινεται η δεν γουσταρετε ολα καλα. Εγω απλως εκανα μια προταση. Απλως μην κανετε μπουρδελο το νημα. Αν θελετε προτεινετε κατι η πειτε κατι της προκοπης αλλιως αφηστε το καλυτερα.
Τυπε οταν σε μαζεψουν μπορεις να φτιαξεις κινημα στο δρομοκαιτειο που σιγουρα θα σε βαλει στην θεση που σου αξιζει ,του αρχηγου κομματος.
Εδω στο bourdela δεν πιστευουμε στα κινηματα,ο καθενας ειναι για τον πουτσο και μονο.
Δεν εισαι τρελος,εισαι για δεσιμο χαχα Ειναι προφανες οτι ακους φωνες και βλεπεις οραματα οποτε μπορεις να ξεκινησεις μια νεα θρησκεια οπου εσυ θα εισαι ο μεγαλος προφητης.
Xειροκροτημα για τον Dimitri syro βρηκε οτι ειμαι τρελλος οτι θελω να γινω αρχηγος κομματος οτι θελω να φτιαξω δικη μου θρησκεια οτι δεν ενδιαφερεται κανενας στο boy οτι ακουω φωνες και οραματα και μετα ξυπνησε απο την μαλακια που τραβαγε και νομιζε οτι ειχε γαμησει την Μονικα Μπελουτσι. Αυριο προφητη θεε μαγε πες μου και τι εφαγα και τι ωρα θα ερθω να σε γαμησω στα μπουκετα αν δεν σοβαρευτεις να κοψεις τις μαλακιες που λες.
Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.035
- Πόντοι
- 216
Xειροκροτημα για τον Dimitri syro βρηκε οτι ειμαι τρελλος οτι θελω να γινω αρχηγος κομματος οτι θελω να φτιαξω δικη μου θρησκεια οτι δεν ενδιαφερεται κανενας στο boy οτι ακουω φωνες και οραματα και μετα ξυπνησε απο την μαλακια που τραβαγε και νομιζε οτι ειχε γαμησει την Μονικα Μπελουτσι. Αυριο προφητη θεε μαγε πες μου και τι εφαγα και τι ωρα θα ερθω να σε γαμησω στα μπουκετα αν δεν σοβαρευτεις να κοψεις τις μαλακιες που λες.
Τυπε κουμπωσε ενα xanax τωρα και να την πεσεις για υπνο σφου τραβηξεις την βραδινη σου μαλακια. Αυριο παλι τρελος θα εισαι αλλα ξεκουραστος χαχα
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
Υπάρχουν ήδη δύο τέτοια ΚΙΝΗΜΑΤΑ....Η ΧΡΙΣΤΟΠΙΣΤΙΑ και ο άλλος που χαρίζει χρέη,οικόπεδα κλπ.Εχει καλυφθεί ο χώρος!!! Επίσης η ψυχιατρική στην Ελλάδα τα τελευταία 10-15 χρόνια έχει προοδεύσει,η Λέρος έκλεισε....
IanAlderson
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2009
- Like
- 132
- Πόντοι
- 16
Ιδού και το λογότυπο του κινήματος
Είμαστε καθ' όλα έτοιμοι για την κάθοδο μας στις επερχόμενες εκλογές!
Είμαστε καθ' όλα έτοιμοι για την κάθοδο μας στις επερχόμενες εκλογές!