lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
θα συζητησεις μετα με τη μαριαννα να σου πει τι εχασες ;)
θα συζητησεις μετα με τη μαριαννα να σου πει τι εχασες ;)
όλοι γαμάτα παίζουν αλλά η αγαπημένη μου είναι η βίβιαν!στη σκηνή που έκανε ότι μιλάει στις οικογενειακές ιστορίες χτυπιόμουν!ωραιο επεισοδιο σημερα το πουστρακι ειδικα εχει πολυ γελιο
όλοι γαμάτα παίζουν αλλά η αγαπημένη μου είναι η βίβιαν!στη σκηνή που έκανε ότι μιλάει στις οικογενειακές ιστορίες χτυπιόμουν!
Ίδιο σκηνικό είχε παίξει και στα εγκλήματα αν θυμάστε, με τη σωσώ να μιλάει όπως ένας προπονητής σε μια διαφήμιση της εποχής ,δεν το θυμάμαι κι ακριβώς λόγω ασχετοσύνης με τ αθλητικά...
ειναι φαν τυπε το μαριαννακι ;)Παρακολουθεί και η Μαριάννα το Κάτω Παρτάλι;
Λες να της δώσουν και κανά ρολάκι τύπε;ειναι φαν τυπε το μαριαννακι ;)
η μαριαννα εφτασε στο ζενιθ της καριερας της τυπε, δεν εχει να προσφερει κατι αλλο μπροστα απο τις καμερες γιαυτο αποφαισε να συνεχισει να προσφερει εργα τεχνης στον κοσμο πισω απο αυτεςΛες να της δώσουν και κανά ρολάκι τύπε;
οταν πηγε στα μέθανα για πικ-νικΠοιό ήταν το πικ της καριέρας της; Το εξώφυλλο στο burnout?
Ποιό ήταν το πικ της καριέρας της; Το εξώφυλλο στο burnout?η μαριαννα εφτασε στο ζενιθ της καριερας της τυπε, δεν εχει να προσφερει κατι αλλο μπροστα απο τις καμερες γιαυτο αποφαισε να συνεχισει να προσφερει εργα τεχνης στον κοσμο πισω απο αυτες
το ξεραμε ηδη οτι εισαι τελευταια,βλαχαρα,αγραμματη....Τι λέτε μωρέ? Δεν βλέπω παρτάλι!
το ξεραμε ηδη οτι εισαι τελευταια,βλαχαρα,αγραμματη....
και λιγα σου πα....όλα αυτά επειδή δεν βλέπω Παρτάλι...μάλιστα...
οταν πηγε στα μέθανα για πικ-νικ
Για το μοναδικό ταξί μη ρωτήσω ε?
όλα αυτά επειδή δεν βλέπω Παρτάλι...μάλιστα...
τι δε βλεπεις?
πες της οτι θες να την γαμησεις να τελειωνεις , σε λιγο καιρο θα εχεις ζαλιστει απο τις πολλες ερωτησεις που τις εχεις κανει και θα το ξεχασεις ..
και πόσα σου πε;της το εχω πει με πμ ... πολλακις...
και πόσα σου πε;