alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Ε οχι και η Σολωμου ρε τύπε.curvy ειναι η Μαρια Σωλωμου... εσυ απλα δεν εισαι σκινι...
Σαν καχεκτικο ειναι. Απο τα ασχημοτερα σωματα.
Ε οχι και η Σολωμου ρε τύπε.curvy ειναι η Μαρια Σωλωμου... εσυ απλα δεν εισαι σκινι...
Ε οχι και η Σολωμου ρε τύπε.
Σαν καχεκτικο ειναι. Απο τα ασχημοτερα σωματα.
[/quote
μαλακια ειπα .. οχι curvy η σωλωμου.. η κορινθιου ηθελα να πω!!!
παραυτα η σωλωμου εχει πολυ γυμνασμενο σωμα ... και εμενα μου αρεσει κ σα τυπος γυναικας...
Η Κορινθίου μην σου πω ειναι και παραπανω απο curvy.
Θεά η Κορινθίου όντως.
Την έχω δει απο κοντά, πιο τσουπωτή είμαι εγώ
εχει class η κυρια
δεν γελασες ουτε εδω???? :
μαγισσα(καναρακης):"ειναι ομορφος σαν τον αη γιωργη"
βιβιαν :"ειναι ομορφος ο αη γιωργης?? "
μαγισσα :"νταξει δεν ειναι και σαν το αη νικολα,αλλα καλος ειναι και αυτος,βλεπεται..."
Θεά η Κορινθίου όντως.
Την έχω δει απο κοντά, πιο τσουπωτή είμαι εγώ
στο curvy βαζεις και τη σιλικονη ή να σε κρινουμε οπως ησουν μανισια????Καμπυλωτή σημαίνει
Η "γεμάτη" είναι κάτι παραπάνω απ'τη καμπυλωτή
Εγώ φυσικά και είμαι curvy!
εεε 'ντάξει, απευθύνεται και σε επιστήμονες.από το λίγο που την έχω παρακολουθήσει μου φάνηκε πολύ μέτρια σειρά, αναμενόμενες ατάκες οι περισσότερες με έφεση στο φθηνό σεξοχιούμορ
η εξήγηση που δίνω για το όποιο γκελ πιθανότατα έχει στον κόσμο είναι ότι στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος
Ναί,γιατί ξεκινάει πριν την ώρα που γράφει το πρόγραμμα;Το ξέχασα γαμω την πουτανα μου.δέκα και είκοσι άρχισε;
θα συζητησεις μετα με τη μαριαννα να σου πει τι εχασες ;)Το ξέχασα γαμω την πουτανα μου.δέκα και είκοσι άρχισε;
Παρακολουθεί και η Μαριάννα το Κάτω Παρτάλι;θα συζητησεις μετα με τη μαριαννα να σου πει τι εχασες ;)