Νέα

Πώς στο καλό κάνει 50άρια και 60άρια το "Κάτω Παρτάλι";

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gun Club 181
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 916
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
εδώ, αν και δεν συμφωνώ πάντα μαζί του και δεν τρελαίνομαι με το χιούμορ του, θα σου απαντήσω με ένα βίντεο του Μιχαλάκη...

χαχαχαχαχα! Ενταξει εχει 1 δικιο...αλλα οταν λεμε για προτυπα δεν εννοουμε μονο gayιλικι.... σκεψου απο τι βομβαρδιζεται ενα πιτσιρικακι σημερα απο τιβι και απο πσ-ιντερνετ... τι θες να μου πεις οτι το 80-90 ηταν το ιδιο ??

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.318
Πόντοι
5.006
οχι αλλα με τρομαζει που σε 10 χρονια που θα περναει ενα γκευ ζευγαρι διπλα μου με το παιδακι τους ... θα ειμαι οπισθοδρομικος , ξεροκεφαλος και εγω δε ξερω τι αλλο! μην αμφισβητεις οτι τα μεσα διαμορφωνουν συνειδησεις ... εκτος αν συμφωνεις με την υιοθεσία παιδιων απο π......... ομοφυλόφιλους ... και εισαι τοσο οπεν μαιντεντ
απλως μου την σπαει η υποκρισια ρε φιλε....δηλαδη τι ειναι φυσιολογικο σε ενα σιριαλ και τι οχι????
τα 9 στα 10 σιριαλ εχουν ως ιστορια εναν ή μια να κερατωνει τον/την συζυγο του/της....αυτα δηλαδη ειναι φυσιολογικα,αλλα το ενα σιριαλ που δειχνει εναν πουστη ειναι κακο για τα παιδια και αλλες πιπες...
δηλαδη δεν σε πειραξε οταν ο τζωρτζογλου κερατωνε το τζενακι με την χωριατισσα και σε πειραξε τωρα το γκει ζευγαρι...

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
εδώ, αν και δεν συμφωνώ πάντα μαζί του και δεν τρελαίνομαι με το χιούμορ του, θα σου απαντήσω με ένα βίντεο του Μιχαλάκη...

μαριαννα γλυκεια μου , εχεις ακουσει τι λεει ο Mike για τις γυναικες?!  :2funny: :2funny: :2funny:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
απλως μου την σπαει η υποκρισια ρε φιλε....δηλαδη τι ειναι φυσιολογικο σε ενα σιριαλ και τι οχι????
τα 9 στα 10 σιριαλ εχουν ως ιστορια εναν ή μια να κερατωνει τον/την συζυγο του/της....αυτα δηλαδη ειναι φυσιολογικα,αλλα το ενα σιριαλ που δειχνει εναν πουστη ειναι κακο για τα παιδια και αλλες πιπες...
δηλαδη δεν σε πειραξε οταν ο τζωρτζογλου κερατωνε το τζενακι με την χωριατισσα και σε πειραξε τωρα το γκει ζευγαρι...

σωστοοοοοος!  :rockon:

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66

οπως θα εχεις καταλαβει ... λεμε και καμια να περναει η ωρα!! εγω το βλεπω για μαλακια να μου δειχνουν το ζευγαρι με το παιδακι να βιωνει τον κοινωνικο ρατσισμο (δηλαδη εγω που θα λοξοκοιταξω τελικα θα ειμαι ο παραξενος ) και το λεω... ξεροντας πως καποιοι θα με πουν αρχ....!! εσυ μπορει να το βλεπεις για οκ!!

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66

οκ και σουπερμαν εβλεπα μικρος ρε φιλε, δε πηγα να πηδηξω απ το παραθυρο (δυστυχως κατα τη γνωμη καποιων  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:) , ουτε ειπα πως ψαχνω το ρεαλισμο σε ενα σηριαλ που παιζει στην τηλεοραση... λεω ομως οτι καποια πραγματα ειναι τρανταχτα και με το καιρο περνανε για φυσιολογικα

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
το αποψινο επεισόδιο ήταν μεγιστη  :jerking: :jerking: :jerking:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756
η μαριαννα λεει μαλακιες δε φταιω εγω

Η Μαριαννα σιγουρα παντως δεν φταει , γιατι βλαμμένη ειναι αρα μαλακιες θα λεει ...
Εσυ με τα 4 ποστ στην σειρα ποια ειναι η γνωμη σου ...?

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Η Μαριαννα σιγουρα παντως δεν φταει , γιατι βλαμμένη ειναι αρα μαλακιες θα λεει ...
Εσυ με τα 4 ποστ στην σειρα ποια ειναι η γνωμη σου ...?

για τη μαριαννα ? για τους γκευ που βριζω στα 4 εν σειρα ποστ η' για το παρταλι?

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
λαιφ... σε αυτο που το εσβησες αμεσως... συμφωνω ... τον τροπο ψαχνω

Stories