artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
τα gay parade ξεχασες ! ! !
δε το ξεχασα αλλα ειναι ετοιμο το φαγητο ρε !!
τα gay parade ξεχασες ! ! !
χαχαχαχαχα! Ενταξει εχει 1 δικιο...αλλα οταν λεμε για προτυπα δεν εννοουμε μονο gayιλικι.... σκεψου απο τι βομβαρδιζεται ενα πιτσιρικακι σημερα απο τιβι και απο πσ-ιντερνετ... τι θες να μου πεις οτι το 80-90 ηταν το ιδιο ??εδώ, αν και δεν συμφωνώ πάντα μαζί του και δεν τρελαίνομαι με το χιούμορ του, θα σου απαντήσω με ένα βίντεο του Μιχαλάκη...
απλως μου την σπαει η υποκρισια ρε φιλε....δηλαδη τι ειναι φυσιολογικο σε ενα σιριαλ και τι οχι????οχι αλλα με τρομαζει που σε 10 χρονια που θα περναει ενα γκευ ζευγαρι διπλα μου με το παιδακι τους ... θα ειμαι οπισθοδρομικος , ξεροκεφαλος και εγω δε ξερω τι αλλο! μην αμφισβητεις οτι τα μεσα διαμορφωνουν συνειδησεις ... εκτος αν συμφωνεις με την υιοθεσία παιδιων απο π......... ομοφυλόφιλους ... και εισαι τοσο οπεν μαιντεντ
εδώ, αν και δεν συμφωνώ πάντα μαζί του και δεν τρελαίνομαι με το χιούμορ του, θα σου απαντήσω με ένα βίντεο του Μιχαλάκη...
απλως μου την σπαει η υποκρισια ρε φιλε....δηλαδη τι ειναι φυσιολογικο σε ενα σιριαλ και τι οχι????
τα 9 στα 10 σιριαλ εχουν ως ιστορια εναν ή μια να κερατωνει τον/την συζυγο του/της....αυτα δηλαδη ειναι φυσιολογικα,αλλα το ενα σιριαλ που δειχνει εναν πουστη ειναι κακο για τα παιδια και αλλες πιπες...
δηλαδη δεν σε πειραξε οταν ο τζωρτζογλου κερατωνε το τζενακι με την χωριατισσα και σε πειραξε τωρα το γκει ζευγαρι...
μαριαννα γλυκεια μου , εχεις ακουσει τι λεει ο Mike για τις γυναικες?!
απλως μου την σπαει η υποκρισια ρε φιλε....δηλαδη τι ειναι φυσιολογικο σε ενα σιριαλ και τι οχι????
τα 9 στα 10 σιριαλ εχουν ως ιστορια εναν ή μια να κερατωνει τον/την συζυγο του/της....αυτα δηλαδη ειναι φυσιολογικα,αλλα το ενα σιριαλ που δειχνει εναν πουστη ειναι κακο για τα παιδια και αλλες πιπες...
δηλαδη δεν σε πειραξε οταν ο τζωρτζογλου κερατωνε το τζενακι με την χωριατισσα και σε πειραξε τωρα το γκει ζευγαρι...
ναι γλυκέ μου και στα περισσότερα συμφωνώ
το αποψινο επεισόδιο ήταν μεγιστη
γαμηθηκες παλι..... 4 ποστ στην σειρα ...
η μαριαννα λεει μαλακιες δε φταιω εγω
Η Μαριαννα σιγουρα παντως δεν φταει , γιατι βλαμμένη ειναι αρα μαλακιες θα λεει ...
Εσυ με τα 4 ποστ στην σειρα ποια ειναι η γνωμη σου ...?
για τη μαριαννα ? για τους γκευ που βριζω στα 4 εν σειρα ποστ η' για το παρταλι?
λαιφ... σε αυτο που το εσβησες αμεσως... συμφωνω ... τον τροπο ψαχνω
τι εσβησε η κουφαλαλαιφ... σε αυτο που το εσβησες αμεσως... συμφωνω ... τον τροπο ψαχνω