Νέα

Πώς στο καλό κάνει 50άρια και 60άρια το "Κάτω Παρτάλι";

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gun Club 181
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 916
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
μετα οι δεινοσαυροι και το ΠΑΣΟΚ  φαγαν ολο το χορταρι και εξαφανιστηκαν

Περιμένουμε εναγωνιως την ομιλία σας με θέμα: "Δεινόσαυροι-ΠΑ.ΣΟ.Κ, βίοι παράλληλοι".  :)

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
23
Πόντοι
16
Από τα ελληνικά κανάλια έχουν περάσει τα καλύτερα και τα χειρότερα σήριαλ.

Δυστυχώς όσο πιο παλιά, τόσο πιο καλά. Ποιος από τους παλιότερους εδώ μέσα δεν θυμάται σειρές όπως "Γαλήνη", "Ο χριστός ξανασταυρώνεται", "Μινόρε της αυγής", "βαμμένα κόκκινα μαλλιά", "Το νησί", "το τρίτο στεφάνι", "πρόβα νυφικού". Είναι τυχαίο ότι δεν επαναλαμβάνονται?

Όσο για μαλακίες ... σωρό:
"Η πολυκατοικία", "Της Ελλάδος παιδιά", "το κόκκινο δωμάτιο", "Ψίθυροι καρδιάς", "Αέρινες σιωπές", κάτι άλλα που επαναλαμβάνει τώρα το MEGA, όλα τα τούρκικα και τα νοτιοαμερικάνικα !!!... ΕΛΕΟΣ

Μα καλά τόσο δύσκολο είναι να πάρουν ένα καλό βιβλίο και να το κάνουν σειρά? Όσο μαλάκες και να είμαστε ως τηλεθεατές, το καλό το εκτιμάμε ακόμα. Μια καλή μεταφορά στην TV είναι σίγουρη επιτυχία & άρα σίγουρο κέρδος. Κάτι είχε ακουστεί πριν από 3-4 χρόνια ότι σκέφτοταν ο Κουτσομύτης να κάνει σειρά την "Ζωή εν τάφω". Θα ήταν τέλειο αν γινόταν, αλλά που τέτοια τύχη!!!!
Αξίζει να δει κάποιος στο youtube ντοκιμαντέρ για σειρές όπως "Εγώ ο Κλαύδιος", "η μαύρη Οχιά", κ.α. για να καταλάβει τι σημαίνει καλή σειρά

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.115
Πόντοι
5.006
Από τα ελληνικά κανάλια έχουν περάσει τα καλύτερα και τα χειρότερα σήριαλ.

Δυστυχώς όσο πιο παλιά, τόσο πιο καλά. Ποιος από τους παλιότερους εδώ μέσα δεν θυμάται σειρές όπως "Γαλήνη", "Ο χριστός ξανασταυρώνεται", "Μινόρε της αυγής", "βαμμένα κόκκινα μαλλιά", "Το νησί", "το τρίτο στεφάνι", "πρόβα νυφικού". Είναι τυχαίο ότι δεν επαναλαμβάνονται?

Όσο για μαλακίες ... σωρό:
"Η πολυκατοικία", [size=10pt][size=10pt]"Της Ελλάδος παιδιά"[/size][/size], "το κόκκινο δωμάτιο", "Ψίθυροι καρδιάς", "Αέρινες σιωπές", κάτι άλλα που επαναλαμβάνει τώρα το MEGA, όλα τα τούρκικα και τα νοτιοαμερικάνικα !!!... ΕΛΕΟΣ

Μα καλά τόσο δύσκολο είναι να πάρουν ένα καλό βιβλίο και να το κάνουν σειρά? Όσο μαλάκες και να είμαστε ως τηλεθεατές, το καλό το εκτιμάμε ακόμα. Μια καλή μεταφορά στην TV είναι σίγουρη επιτυχία & άρα σίγουρο κέρδος. Κάτι είχε ακουστεί πριν από 3-4 χρόνια ότι σκέφτοταν ο Κουτσομύτης να κάνει σειρά την "Ζωή εν τάφω". Θα ήταν τέλειο αν γινόταν, αλλά που τέτοια τύχη!!!!
Αξίζει να δει κάποιος στο youtube ντοκιμαντέρ για σειρές όπως "Εγώ ο Κλαύδιος", "η μαύρη Οχιά", κ.α. για να καταλάβει τι σημαίνει καλή σειρά
ντροπη ρε φιλε..ντροπη...
μπαναρισου μονο σου....

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
23
Πόντοι
16
Δεν το κατάλαβα αυτό  :huh:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.115
Πόντοι
5.006
μαλακια της ελλαδος τα παιδια????? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
πες μου που εισαι να ρθω να σε γαμησω... :grin: :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Γιατί παρεξηγείσαι ρε μεγάλε? Ο σκηνοθέτης είσαι ή ο σεναριογράφος?
αυτος
images

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
5
Πόντοι
16
μαλακια της ελλαδος τα παιδια????? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

καλτίλα

και ναι μαλακία

στις γαμάτες σειρές να βάλω και το "Σ'αγαπώ Μ'αγαπάς" τώρα που το 'χει επανάληψη και το βλέπω
το οποίο είναι μεταφορά απο ξένο αλλά η Παπαδοπούλου έχει κάνει γαμάτη δουλειά  :rockon:

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
573
Πόντοι
306
Φοβερή σειρά ήταν το Εκμεκ Παγωτό(Mega) για όσους θυμούνται... Γαμώ την οσφιοκαμψία μου...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.770
Πόντοι
6.515
προτιμω να βλεπω για 30η φορα τον χατζηχρηστο σαν μπακαλογατο και τον κωνσταντινου σαν Αντωνακη παρα τα ελληνικα σηριαλ.

Το τελευταιο που ειδα θυμαμαι ηταν το κατι τρεχει με τους διπλα λογω της απίστευτης ματσουκα  :cum:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Να γραψει βιβλιο...........Εδω  ο Κουφοντιναs εγραψε και δεν θα γραψει ο gl??
εχω γραψει ενα μυθιστορημα και θα το βαζω σε συνεχειες στο μπου απο το 2015

επισης θα εκδοσω τις κριτικες μου οταν γινουν 500

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
εχω γραψει ενα μυθιστορημα και θα το βαζω σε συνεχειες στο μπου απο το 2015

επισης θα εκδοσω τις κριτικες μου οταν γινουν 500

"Τα  Απαντα του Μπουρδελοβιου"???  η...."Εγχειριδιον του καλου μπουρδελιαρη"??
Τριτομο λεξικο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom