Νέα

Πως ρίχνουμε γκόμενα στην Πάρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα s_kan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Casual_Style_

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
φιλοι μου που γυρισανε χτες απο παρο και περιμενα να μου πουν το σκορ τους, ιστοριες, κτλ... τελικα μου ειπαν φαγανε μια τεραστια ξενερα..μονο πουτσοι παντου

3xw_sapia_x3ria

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
φιλοι μου που γυρισανε χτες απο παρο και περιμενα να μου πουν το σκορ τους, ιστοριες, κτλ... τελικα μου ειπαν φαγανε μια τεραστια ξενερα..μονο πουτσοι παντου
Το σκορ τους .. χαχαχα... !!! Φυσικο ειναι να φαγανε τεραστια ηττα οταν πλεον υπαρχουνε βλακες παντου που κανουνε λες και δεν εχουνε ξαναδει μουνι μπροστα τους .Λιγο πιο πισω εχει ανοιξει καποιος Thread για το πως να ριξεις μια γκομενα. Για ριξε μια ματια .Αν και ειρωνικα το λεω .. Τελοσπαντων. Τι να πω .Οτι θελετε καντε .

Μαγκες ετοιμαζομαι για διακοπες στην Παρο.Δεν εχω ξαναπαει.Κατεβαινω με αμαξακι.
Εχω ακουσει οτι παιζει πολυ μουνι.
Θελω βοηθεια για :
1.Που θα την πεφτω?(Εννοω στυλ μαγαζιου)
2.Καθονται τα πιπινια να γαμηθουνε?
3.Γενικα οι γκομενες ψαχνονται για σεξ ή το παιζουν δυσκολες?
4.Ακουω προτασεις και εμπειριες απο παρο
Αν ειναι δυνατον .Τι μπορει να σκεφτει το μυαλο ενος ανθρωπου ? Μεσα απο το Site προσπαθεις να βρεις τροπους να την πεσεις σε γκομενακια στην Παρο ? Τραβα ανθρωπε μου κανε καμμια βουτια στα βαθεια πριν εμφανιστει κανας γλαρος και σου αρπαξει την τσουτσου..

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Ελα ρε μπειτε σε ενα μπαράκι αρχίστε τα ποτά και τα σφηνάκια καντε κέφι και τα μωρά θα εμφανιστούν, θα έρθουν απο δίπλα μην ανυσηχήτε.

Θέλετε και τρόπους πως να ρίξετε τα γκομενάκια, πας και βλέπεις και ανάλογα πράττεις. Μη κάνετε σαν τις ελληνίδες που πρίν να πάνε διακοπές εχουν ενα άγχος να ειναι όλα τέλεια εκει που θα πάνε. Χαλαρά, αν δεν σας αρέσει το μέρος μετα απο 3-4 μέρες την κάνετε για αλλού.

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
Συντροφοι σηκωθειτε απο καναπεδες, καρεκλες, πολυθρονες, αναλκυδρα, κρεβατια, καθισματα, σκαμπω και στουλς!!!Σας δινω το εκπληκτικο πακετο με 232 τομους Πως ριχνετε γκομενα σε ολα τα μεγαλα νησια, πολεις και γενικα νομους της χωρας!!Δωρο dvd με greek καμακι για να κανετε τα πρωτα σας βηματα...Ολα αυτα με την τιμη των 12 ευρω!!!Προλαβετε!! :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Το σκορ τους .. χαχαχα... !!! Φυσικο ειναι να φαγανε τεραστια ηττα οταν πλεον υπαρχουνε βλακες παντου που κανουνε λες και δεν εχουνε ξαναδει μουνι μπροστα τους .Λιγο πιο πισω εχει ανοιξει καποιος Thread για το πως να ριξεις μια γκομενα. Για ριξε μια ματια .Αν και ειρωνικα το λεω .. Τελοσπαντων. Τι να πω .Οτι θελετε καντε .
Αν ειναι δυνατον .Τι μπορει να σκεφτει το μυαλο ενος ανθρωπου ? Μεσα απο το Site προσπαθεις να βρεις τροπους να την πεσεις σε γκομενακια στην Παρο ? Τραβα ανθρωπε μου κανε καμμια βουτια στα βαθεια πριν εμφανιστει κανας γλαρος και σου αρπαξει την τσουτσου..
πεστα γιατι με τετοιες καμμενες αποριες δεν σκεφτονται τις απαντησεις απο μονοι τους.Το πληκτρο''ΑΠΟΣΤΟΛΗ''στο pc ειναι πιο γρηγορο απο το μυαλο καποιων

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
πεστα γιατι με τετοιες καμμενες αποριες δεν σκεφτονται τις απαντησεις απο μονοι τους.Το πληκτρο''ΑΠΟΣΤΟΛΗ''στο pc ειναι πιο γρηγορο απο το μυαλο καποιων
Αυτη ακριβως η ατακα μου θυμιζει το γεγονος της κορνας πριν να αναψει πρασινο φαναρι...
Βρε παιδια σκεφτειτε λιγο!!Δεν ειναι κακο.Οργανωθειτε με ορεξη και ολα θα ερθουν...Μην τα ζητατε ολα αλεσμενα!!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παληκαρια,

αυτα που διαβαζω εδω ισχυουν και για αντιπαρο ? διοτι μαλλον θα παω ενα 4ήμερο εκει..

Επισκέπτης
παληκαρια,

αυτα που διαβαζω εδω ισχυουν και για αντιπαρο ? διοτι μαλλον θα παω ενα 4ήμερο εκει..

υπαρχουν καποιες διαφοροποιησεις ως προς τον τροπο που θα περπατας καθως και τι χρωμα σωβρακο πρεπει να φορας.
Καλυτερα να ανοικτει ενα νεο θρεντ :tits:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
υπαρχουν καποιες διαφοροποιησεις ως προς τον τροπο που θα περπατας καθως και τι χρωμα σωβρακο πρεπει να φορας.
Καλυτερα να ανοικτει ενα νεο θρεντ :tits:
γι αυτο το ρωτησα. δεν το ανοιγεις να μαθω τιποτα πριν μπω καραβι ??

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Υπάρχει ειδική οδηγία για Πάρο; :cheesy:

3xw_sapia_x3ria

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Υπαρχουν πολλων ειδων καμακια για διαφορετικες περιοχες και νησια .Θα πρεπει να εχετε το αναλογο ντυσιμο και τις αναλογες "παντουφλες" για να σας προσεξει το αναλογο γκομενακι.Πρωτα απο ολα θα πρεπει να αγορασετε ενα ζευγαρι πρασινα φωσφοριζε παπουτσια .. Σαν αυτα που φορουσε εχτες ο Cisse με την Atletico .2ον και σημαντικοτερον .. θα πρεπει να εχετε μακρυ μαλλι και χωριστρα στο πλαι για να μοιαζετε στον Luke Perry .Και αμα λαχει κρατατε και κανα πουρο στο δεξι χερι ωσαν τον Νικο τον Πατερα.ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ θα προκαλεσει μολυνση .
Για αρχη αυτα ειναι καλα .Αλλα ΠΡΟΣΟΧΗ .Δε πιανει σε Καρπαθο Σκιαθο και Αμοργο.

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Μαγκες ετοιμαζομαι για διακοπες στην Παρο.Δεν εχω ξαναπαει.Κατεβαινω με αμαξακι.
Εχω ακουσει οτι παιζει πολυ μουνι.
Θελω βοηθεια για :
1.Που θα την πεφτω?(Εννοω στυλ μαγαζιου)
2.Καθονται τα πιπινια να γαμηθουνε?
3.Γενικα οι γκομενες ψαχνονται για σεξ ή το παιζουν δυσκολες?
4.Ακουω προτασεις και εμπειριες απο παρο
Φιλε με τον ωραιο προβληματισμο σχετικα με την Παρο, θα ηθελα να σου πω τα εξης. Αρχικως κρινω επιβεβλημενο μολις φτασεις να ακουσεις λιγο Γιαννη Παριο για να μπεις στο κλιμα του ομορφου κυκλαδιτικου νησιου. Τα νησιωτικα ειναι all time classic! Δωσε εμφαση στο "Θα παρω μια ψαροβαρκα (Παναγια μου)". Κατοπιν οδευσε προς Ναουσσα. Το ντυσιμο σου να ειναι μινιμαλ εως ελλειπτικο. Ενα λευκο στενο σορτσακι,που θα τονιζει τους ορχεις και το ευμεγεθες πεος (εαν διαθετεις) καθως κι 'ενα ψαθακι για το κεφαλι,ειναι οτι χρειαζεσαι.Για εξτρα σεξ απιλ μπορεις να βαρεσεις τατουαζ χεννα στην κεντρικη πλατεια. Προτεινω κανα κινεζικο για να το παιξεις λιγο μυστηριος! Εν συνεχεια, αρχισε να κοβεις βολτες στα γραφικα σοκακια μοιραζοντας συχνα χαμογελα σε αυτες που σου γυαλιζουν. Χαμογελο + ισχυρη πουτσα = διαχρονικες αξιες στο παιχνιδι του φλερτ. Προσεξε μοναχα μην χαρακτηριστεις χαχας. Τα χαμογελα να τα δινεις με μια (τολμω να πω) χυδαια σοβαροτητα. Μη δισταζεις να μιλησεις. Οι πιο πολλες που εχουν παει ασυνοδευτες στο θεσπεσιο νησι αποζητουν (συν τοις αλλοις) αυτο που θελεις κι εσυ... Ολοκληρη η μερα και η νυχτα προσφερονται για αδιακοπα παιχνιδισματα. Το βραδακι τα clubakia σφυζουν ζωης. Το καλυτερο παιχνιδι ομως γινεται υπο το φως του ηλιου. Εκει θα την αιφνιδιασεις και θα ζυμωσεις κατασταση. Εξαλλου το βραδυ ειναι παντα καλυτερο να απολαμβανεις τους καρπους του κοπου σου... Αυτα τα ολιγα. Και μην ξεχνας. Πουτσα και χαμογελο. (Σε περιπτωση που οι "συμβουλες" μου δεν πιασουν τοπο για το νησι της Παρου,μπορεις να κανεις ακριβως τα ιδια για παραδειγμα στη Μυκονο. Μονο που εκει για να μπεις στο κλιμα,θα ακουσεις Γιαννη Γαλατη. Προτεινω "Καλημερα ασπρονησι")...

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Χαχαααα..!!! κορυφαιος ο drambuie..!!  :grin:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
ακου εκει πουτσα και χαμογελο..

αμα ηταν ετσι..

το θεμα ειναι τι λες. εκει παιζεται το παιχνιδι. ουτε στο αν φαινεται η πουτσα ουτε αν κοιτας μοναχα χαμογελοντας.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Φιλε με τον ωραιο προβληματισμο σχετικα με την Παρο, θα ηθελα να σου πω τα εξης. Αρχικως κρινω επιβεβλημενο μολις φτασεις να ακουσεις λιγο Γιαννη Παριο για να μπεις στο κλιμα του ομορφου κυκλαδιτικου νησιου. Τα νησιωτικα ειναι all time classic! Δωσε εμφαση στο "Θα παρω μια ψαροβαρκα (Παναγια μου)". Κατοπιν οδευσε προς Ναουσσα. Το ντυσιμο σου να ειναι μινιμαλ εως ελλειπτικο. Ενα λευκο στενο σορτσακι,που θα τονιζει τους ορχεις και το ευμεγεθες πεος (εαν διαθετεις) καθως κι 'ενα ψαθακι για το κεφαλι,ειναι οτι χρειαζεσαι.Για εξτρα σεξ απιλ μπορεις να βαρεσεις τατουαζ χεννα στην κεντρικη πλατεια. Προτεινω κανα κινεζικο για να το παιξεις λιγο μυστηριος! Εν συνεχεια, αρχισε να κοβεις βολτες στα γραφικα σοκακια μοιραζοντας συχνα χαμογελα σε αυτες που σου γυαλιζουν. Χαμογελο + ισχυρη πουτσα = διαχρονικες αξιες στο παιχνιδι του φλερτ. Προσεξε μοναχα μην χαρακτηριστεις χαχας. Τα χαμογελα να τα δινεις με μια (τολμω να πω) χυδαια σοβαροτητα. Μη δισταζεις να μιλησεις. Οι πιο πολλες που εχουν παει ασυνοδευτες στο θεσπεσιο νησι αποζητουν (συν τοις αλλοις) αυτο που θελεις κι εσυ... Ολοκληρη η μερα και η νυχτα προσφερονται για αδιακοπα παιχνιδισματα. Το βραδακι τα clubakia σφυζουν ζωης. Το καλυτερο παιχνιδι ομως γινεται υπο το φως του ηλιου. Εκει θα την αιφνιδιασεις και θα ζυμωσεις κατασταση. Εξαλλου το βραδυ ειναι παντα καλυτερο να απολαμβανεις τους καρπους του κοπου σου... Αυτα τα ολιγα. Και μην ξεχνας. Πουτσα και χαμογελο. (Σε περιπτωση που οι "συμβουλες" μου δεν πιασουν τοπο για το νησι της Παρου,μπορεις να κανεις ακριβως τα ιδια για παραδειγμα στη Μυκονο. Μονο που εκει για να μπεις στο κλιμα,θα ακουσεις Γιαννη Γαλατη. Προτεινω "Καλημερα ασπρονησι")...
Απλά Θεός...www.freesmileys.org/smileys.php] [/url]

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Οι πιο πολλες που εχουν παει ασυνοδευτες στο θεσπεσιο νησι αποζητουν (συν τοις αλλοις) αυτο που θελεις κι εσυ...

Και οι γκόμενες για να γαμήσουνε πάνε Πάρο; :tooth:

[size=12pt]το θεμα ειναι τι λες[/size]

Παραμύθια :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom