You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πως ρίχνουμε γκόμενα στην Πάρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα s_kan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 46
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Casual_Style_
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φιλοι μου που γυρισανε χτες απο παρο και περιμενα να μου πουν το σκορ τους, ιστοριες, κτλ... τελικα μου ειπαν φαγανε μια τεραστια ξενερα..μονο πουτσοι παντου
3xw_sapia_x3ria
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Το σκορ τους .. χαχαχα... !!! Φυσικο ειναι να φαγανε τεραστια ηττα οταν πλεον υπαρχουνε βλακες παντου που κανουνε λες και δεν εχουνε ξαναδει μουνι μπροστα τους .Λιγο πιο πισω εχει ανοιξει καποιος Thread για το πως να ριξεις μια γκομενα. Για ριξε μια ματια .Αν και ειρωνικα το λεω .. Τελοσπαντων. Τι να πω .Οτι θελετε καντε .φιλοι μου που γυρισανε χτες απο παρο και περιμενα να μου πουν το σκορ τους, ιστοριες, κτλ... τελικα μου ειπαν φαγανε μια τεραστια ξενερα..μονο πουτσοι παντου
Αν ειναι δυνατον .Τι μπορει να σκεφτει το μυαλο ενος ανθρωπου ? Μεσα απο το Site προσπαθεις να βρεις τροπους να την πεσεις σε γκομενακια στην Παρο ? Τραβα ανθρωπε μου κανε καμμια βουτια στα βαθεια πριν εμφανιστει κανας γλαρος και σου αρπαξει την τσουτσου..Μαγκες ετοιμαζομαι για διακοπες στην Παρο.Δεν εχω ξαναπαει.Κατεβαινω με αμαξακι.
Εχω ακουσει οτι παιζει πολυ μουνι.
Θελω βοηθεια για :
1.Που θα την πεφτω?(Εννοω στυλ μαγαζιου)
2.Καθονται τα πιπινια να γαμηθουνε?
3.Γενικα οι γκομενες ψαχνονται για σεξ ή το παιζουν δυσκολες?
4.Ακουω προτασεις και εμπειριες απο παρο
A_re_Koula
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ελα ρε μπειτε σε ενα μπαράκι αρχίστε τα ποτά και τα σφηνάκια καντε κέφι και τα μωρά θα εμφανιστούν, θα έρθουν απο δίπλα μην ανυσηχήτε.
Θέλετε και τρόπους πως να ρίξετε τα γκομενάκια, πας και βλέπεις και ανάλογα πράττεις. Μη κάνετε σαν τις ελληνίδες που πρίν να πάνε διακοπές εχουν ενα άγχος να ειναι όλα τέλεια εκει που θα πάνε. Χαλαρά, αν δεν σας αρέσει το μέρος μετα απο 3-4 μέρες την κάνετε για αλλού.
Θέλετε και τρόπους πως να ρίξετε τα γκομενάκια, πας και βλέπεις και ανάλογα πράττεις. Μη κάνετε σαν τις ελληνίδες που πρίν να πάνε διακοπές εχουν ενα άγχος να ειναι όλα τέλεια εκει που θα πάνε. Χαλαρά, αν δεν σας αρέσει το μέρος μετα απο 3-4 μέρες την κάνετε για αλλού.
Stratocaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.678
- Πόντοι
- 4.655
Συντροφοι σηκωθειτε απο καναπεδες, καρεκλες, πολυθρονες, αναλκυδρα, κρεβατια, καθισματα, σκαμπω και στουλς!!!Σας δινω το εκπληκτικο πακετο με 232 τομους Πως ριχνετε γκομενα σε ολα τα μεγαλα νησια, πολεις και γενικα νομους της χωρας!!Δωρο dvd με greek καμακι για να κανετε τα πρωτα σας βηματα...Ολα αυτα με την τιμη των 12 ευρω!!!Προλαβετε!!
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
πεστα γιατι με τετοιες καμμενες αποριες δεν σκεφτονται τις απαντησεις απο μονοι τους.Το πληκτρο''ΑΠΟΣΤΟΛΗ''στο pc ειναι πιο γρηγορο απο το μυαλο καποιωνΤο σκορ τους .. χαχαχα... !!! Φυσικο ειναι να φαγανε τεραστια ηττα οταν πλεον υπαρχουνε βλακες παντου που κανουνε λες και δεν εχουνε ξαναδει μουνι μπροστα τους .Λιγο πιο πισω εχει ανοιξει καποιος Thread για το πως να ριξεις μια γκομενα. Για ριξε μια ματια .Αν και ειρωνικα το λεω .. Τελοσπαντων. Τι να πω .Οτι θελετε καντε .
Αν ειναι δυνατον .Τι μπορει να σκεφτει το μυαλο ενος ανθρωπου ? Μεσα απο το Site προσπαθεις να βρεις τροπους να την πεσεις σε γκομενακια στην Παρο ? Τραβα ανθρωπε μου κανε καμμια βουτια στα βαθεια πριν εμφανιστει κανας γλαρος και σου αρπαξει την τσουτσου..
Stratocaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.678
- Πόντοι
- 4.655
Αυτη ακριβως η ατακα μου θυμιζει το γεγονος της κορνας πριν να αναψει πρασινο φαναρι...πεστα γιατι με τετοιες καμμενες αποριες δεν σκεφτονται τις απαντησεις απο μονοι τους.Το πληκτρο''ΑΠΟΣΤΟΛΗ''στο pc ειναι πιο γρηγορο απο το μυαλο καποιων
Βρε παιδια σκεφτειτε λιγο!!Δεν ειναι κακο.Οργανωθειτε με ορεξη και ολα θα ερθουν...Μην τα ζητατε ολα αλεσμενα!!!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
παληκαρια,
αυτα που διαβαζω εδω ισχυουν και για αντιπαρο ? διοτι μαλλον θα παω ενα 4ήμερο εκει..
αυτα που διαβαζω εδω ισχυουν και για αντιπαρο ? διοτι μαλλον θα παω ενα 4ήμερο εκει..
Επισκέπτης
παληκαρια,
υπαρχουν καποιες διαφοροποιησεις ως προς τον τροπο που θα περπατας καθως και τι χρωμα σωβρακο πρεπει να φορας.
Καλυτερα να ανοικτει ενα νεο θρεντ
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
γι αυτο το ρωτησα. δεν το ανοιγεις να μαθω τιποτα πριν μπω καραβι ??υπαρχουν καποιες διαφοροποιησεις ως προς τον τροπο που θα περπατας καθως και τι χρωμα σωβρακο πρεπει να φορας.
Καλυτερα να ανοικτει ενα νεο θρεντ
Επισκέπτης
γι αυτο το ρωτησα. δεν το ανοιγεις να μαθω τιποτα πριν μπω καραβι ??
Πιο μετα τωρα θα ανοιξω για Κερκυρα
Μου ειπαν αλλες τεχνικες τελειως χρειαζονται
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ναι, αλλα εγω φευγω σε 2 ωρες. τι θα κανω ? ξεβρακωτος θα παω ?Πιο μετα τωρα θα ανοιξω για Κερκυρα
Μου ειπαν αλλες τεχνικες τελειως χρειαζονται
Επισκέπτης
ναι, αλλα εγω φευγω σε 2 ωρες. τι θα κανω ? ξεβρακωτος θα παω ?
παρε ενα ipod...Θα σε ενημερωσουμε στον δρομο
3xw_sapia_x3ria
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Υπαρχουν πολλων ειδων καμακια για διαφορετικες περιοχες και νησια .Θα πρεπει να εχετε το αναλογο ντυσιμο και τις αναλογες "παντουφλες" για να σας προσεξει το αναλογο γκομενακι.Πρωτα απο ολα θα πρεπει να αγορασετε ενα ζευγαρι πρασινα φωσφοριζε παπουτσια .. Σαν αυτα που φορουσε εχτες ο Cisse με την Atletico .2ον και σημαντικοτερον .. θα πρεπει να εχετε μακρυ μαλλι και χωριστρα στο πλαι για να μοιαζετε στον Luke Perry .Και αμα λαχει κρατατε και κανα πουρο στο δεξι χερι ωσαν τον Νικο τον Πατερα.ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ θα προκαλεσει μολυνση .
Για αρχη αυτα ειναι καλα .Αλλα ΠΡΟΣΟΧΗ .Δε πιανει σε Καρπαθο Σκιαθο και Αμοργο.
Για αρχη αυτα ειναι καλα .Αλλα ΠΡΟΣΟΧΗ .Δε πιανει σε Καρπαθο Σκιαθο και Αμοργο.
MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Φιλε με τον ωραιο προβληματισμο σχετικα με την Παρο, θα ηθελα να σου πω τα εξης. Αρχικως κρινω επιβεβλημενο μολις φτασεις να ακουσεις λιγο Γιαννη Παριο για να μπεις στο κλιμα του ομορφου κυκλαδιτικου νησιου. Τα νησιωτικα ειναι all time classic! Δωσε εμφαση στο "Θα παρω μια ψαροβαρκα (Παναγια μου)". Κατοπιν οδευσε προς Ναουσσα. Το ντυσιμο σου να ειναι μινιμαλ εως ελλειπτικο. Ενα λευκο στενο σορτσακι,που θα τονιζει τους ορχεις και το ευμεγεθες πεος (εαν διαθετεις) καθως κι 'ενα ψαθακι για το κεφαλι,ειναι οτι χρειαζεσαι.Για εξτρα σεξ απιλ μπορεις να βαρεσεις τατουαζ χεννα στην κεντρικη πλατεια. Προτεινω κανα κινεζικο για να το παιξεις λιγο μυστηριος! Εν συνεχεια, αρχισε να κοβεις βολτες στα γραφικα σοκακια μοιραζοντας συχνα χαμογελα σε αυτες που σου γυαλιζουν. Χαμογελο + ισχυρη πουτσα = διαχρονικες αξιες στο παιχνιδι του φλερτ. Προσεξε μοναχα μην χαρακτηριστεις χαχας. Τα χαμογελα να τα δινεις με μια (τολμω να πω) χυδαια σοβαροτητα. Μη δισταζεις να μιλησεις. Οι πιο πολλες που εχουν παει ασυνοδευτες στο θεσπεσιο νησι αποζητουν (συν τοις αλλοις) αυτο που θελεις κι εσυ... Ολοκληρη η μερα και η νυχτα προσφερονται για αδιακοπα παιχνιδισματα. Το βραδακι τα clubakia σφυζουν ζωης. Το καλυτερο παιχνιδι ομως γινεται υπο το φως του ηλιου. Εκει θα την αιφνιδιασεις και θα ζυμωσεις κατασταση. Εξαλλου το βραδυ ειναι παντα καλυτερο να απολαμβανεις τους καρπους του κοπου σου... Αυτα τα ολιγα. Και μην ξεχνας. Πουτσα και χαμογελο. (Σε περιπτωση που οι "συμβουλες" μου δεν πιασουν τοπο για το νησι της Παρου,μπορεις να κανεις ακριβως τα ιδια για παραδειγμα στη Μυκονο. Μονο που εκει για να μπεις στο κλιμα,θα ακουσεις Γιαννη Γαλατη. Προτεινω "Καλημερα ασπρονησι")...Μαγκες ετοιμαζομαι για διακοπες στην Παρο.Δεν εχω ξαναπαει.Κατεβαινω με αμαξακι.
Εχω ακουσει οτι παιζει πολυ μουνι.
Θελω βοηθεια για :
1.Που θα την πεφτω?(Εννοω στυλ μαγαζιου)
2.Καθονται τα πιπινια να γαμηθουνε?
3.Γενικα οι γκομενες ψαχνονται για σεξ ή το παιζουν δυσκολες?
4.Ακουω προτασεις και εμπειριες απο παρο
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Χαχαααα..!!! κορυφαιος ο drambuie..!!
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Απλά Θεός...www.freesmileys.org/smileys.php] [/url]Φιλε με τον ωραιο προβληματισμο σχετικα με την Παρο, θα ηθελα να σου πω τα εξης. Αρχικως κρινω επιβεβλημενο μολις φτασεις να ακουσεις λιγο Γιαννη Παριο για να μπεις στο κλιμα του ομορφου κυκλαδιτικου νησιου. Τα νησιωτικα ειναι all time classic! Δωσε εμφαση στο "Θα παρω μια ψαροβαρκα (Παναγια μου)". Κατοπιν οδευσε προς Ναουσσα. Το ντυσιμο σου να ειναι μινιμαλ εως ελλειπτικο. Ενα λευκο στενο σορτσακι,που θα τονιζει τους ορχεις και το ευμεγεθες πεος (εαν διαθετεις) καθως κι 'ενα ψαθακι για το κεφαλι,ειναι οτι χρειαζεσαι.Για εξτρα σεξ απιλ μπορεις να βαρεσεις τατουαζ χεννα στην κεντρικη πλατεια. Προτεινω κανα κινεζικο για να το παιξεις λιγο μυστηριος! Εν συνεχεια, αρχισε να κοβεις βολτες στα γραφικα σοκακια μοιραζοντας συχνα χαμογελα σε αυτες που σου γυαλιζουν. Χαμογελο + ισχυρη πουτσα = διαχρονικες αξιες στο παιχνιδι του φλερτ. Προσεξε μοναχα μην χαρακτηριστεις χαχας. Τα χαμογελα να τα δινεις με μια (τολμω να πω) χυδαια σοβαροτητα. Μη δισταζεις να μιλησεις. Οι πιο πολλες που εχουν παει ασυνοδευτες στο θεσπεσιο νησι αποζητουν (συν τοις αλλοις) αυτο που θελεις κι εσυ... Ολοκληρη η μερα και η νυχτα προσφερονται για αδιακοπα παιχνιδισματα. Το βραδακι τα clubakia σφυζουν ζωης. Το καλυτερο παιχνιδι ομως γινεται υπο το φως του ηλιου. Εκει θα την αιφνιδιασεις και θα ζυμωσεις κατασταση. Εξαλλου το βραδυ ειναι παντα καλυτερο να απολαμβανεις τους καρπους του κοπου σου... Αυτα τα ολιγα. Και μην ξεχνας. Πουτσα και χαμογελο. (Σε περιπτωση που οι "συμβουλες" μου δεν πιασουν τοπο για το νησι της Παρου,μπορεις να κανεις ακριβως τα ιδια για παραδειγμα στη Μυκονο. Μονο που εκει για να μπεις στο κλιμα,θα ακουσεις Γιαννη Γαλατη. Προτεινω "Καλημερα ασπρονησι")...
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Οι πιο πολλες που εχουν παει ασυνοδευτες στο θεσπεσιο νησι αποζητουν (συν τοις αλλοις) αυτο που θελεις κι εσυ...
Και οι γκόμενες για να γαμήσουνε πάνε Πάρο;
[size=12pt]το θεμα ειναι τι λες[/size]
Παραμύθια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις
- 14K