FOTINOS 54
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2016
- Like
- 222
- Πόντοι
- 21
είχα χρόνια με μια είδαν τα ματιαμου χρήμα τη κουβαλάγανε γαμπροί να τρελαθείς
Θα πληρωνουν με καρταξεχασατε να γραψεται τα λεφτα
ρε φιλε σχολειο πας ακομα η' εχεις μεινει?Πριν την αναχώρηση, αποσμητικό Axe,
Δεν σε πιάνω, τύπε μου. Και δεν ψάχνομαι να βγάλω γκόμενα έτσι κι αλλιώς. Με ενδιαφέρει μόνο να μυρίζω ευχάριστα όταν πάω σε κοπέλα. Κι έχω δεχτεί και κοπλιμέντο για την επιλογή. Αλλά ναι, ακόμα πάω σε σχολεία, δεν βλέπω όμως στο τί με κατατάσσει ή πώς με προσδιορίζει ακριβώς, αυτό...ρε φιλε σχολειο πας ακομα η' εχεις μεινει?
αστο δεν πειραζει.Δεν σε πιάνω, τύπε μου. Και δεν ψάχνομαι να βγάλω γκόμενα έτσι κι αλλιώς. Με ενδιαφέρει μόνο να μυρίζω ευχάριστα όταν πάω σε κοπέλα. Κι έχω δεχτεί και κοπλιμέντο για την επιλογή. Αλλά ναι, ακόμα πάω σε σχολεία, δεν βλέπω όμως στο τί με κατατάσσει ή πώς με προσδιορίζει ακριβώς, αυτό...
Τύπε έχεις κάποιο θέμα; Προμοτάρεις άλλης μάρκας προϊόντα ομορφιάς; Κάποιοι φίλοι των κοριτσιών μοιράζουν διαφημιστικά φυλλάδια part time, άλλοι πάλι είναι μέτοχοι σε πυραμίδες, ή επιχειρούν να λανσάρουν κάτι αλόες, καφέδες αδυνατίσματος κτλ. Η δουλειά δεν είν' ντροπή, αν θέλεις να προτείνεις καλύτερο σκεύασμα, να σε ακούσω ευχαρίστως!αστο δεν πειραζει.
καλα βολια... μοσχομυριστα κιολας.
Φιλε εσενα σε ακυρωσε ακομα και ιεροδουλη και γραφεις ακομα ?αστο δεν πειραζει.
καλα βολια... μοσχομυριστα κιολας.
εσυ μαστορα δηλαδη προμοταρεις το axe ?Τύπε έχεις κάποιο θέμα; Προμοτάρεις άλλης μάρκας προϊόντα ομορφιάς; Κάποιοι φίλοι των κοριτσιών μοιράζουν διαφημιστικά φυλλάδια part time, άλλοι πάλι είναι μέτοχοι σε πυραμίδες, ή επιχειρούν να λανσάρουν κάτι αλόες, καφέδες αδυνατίσματος κτλ. Η δουλειά δεν είν' ντροπή, αν θέλεις να προτείνεις καλύτερο σκεύασμα, να σε ακούσω ευχαρίστως!
ελα ρε φιλε, τι χαμπαρια ?Φιλε εσενα σε ακυρωσε ακομα και ιεροδουλη και γραφεις ακομα ?
είσαι από κείνους εΣυγγνώμη στο κωλ γκερλ πάτε και πληρώνετε για να ευχαριστηθεί αυτή ή εσείς;
Αν δεν έχεις καυλες δεν πας, δεν κουμπώνεις τίποτα, είναι και ρίσκο για την υγεία σου.
Αν δεν σε γουστάρει γιατί της μυρίζεις ή γιατί είσαι αξύριστος ή ξυρισμένος ή οτιδήποτε πας σε άλλη που σε γουστάρει αρκετά και εσένα και τα ουκ ολίγα λεφτά που θα της δώσεις.
Όταν πηγαίνετε να αγοράσετε αυτοκίνητο ή γάλα από το μπακάλη ντύνεστε και καλλοπιζεστε για να αρέσετε στον πωλητή; τι χαζά είναι αυτά. Ο πωλητής καλλωλιζεται για να σε κρατήσει πελάτη.
χθες ρε φιλε δεν ειπες εστειλες σε μια ιεροδουλη και σας εχει γραμμενη στο μουνι της ?εσυ μαστορα δηλαδη προμοταρεις το axe ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ελα ρε φιλε, τι χαμπαρια ?
ποια ιεροδουλη εννοεις, ονομα ?
σοβαρα, ειπα εγω τετοιο πραγμα ?χθες ρε φιλε δεν ειπες εστειλες σε μια ιεροδουλη και σας εχει γραμμενη στο μουνι της ?
Μα αν απαντάς σε ερώτηση με ερώτηση, άκρη δεν θα βγει ποτέ. Απλά και όμορφα, ξίνισες με το προϊόν που χρησιμοποιώ, γιατί προφανώς μεταχειρίζεσαι κάποιο ακριβότερο, ή καλύτερο ποιοτικά (αυθαίρετη υπόθεση). Το αστείο σου το δέχτηκα καλά, παρ' όλο που δεν εντόπισα αστείο στην παρουσίαση. Άρα μένει μόνο να μας διαφωτίσεις, ποιό προϊόν μεταχειρίζεσαι εσύ και είναι τόσο ανώτερο, που σε ενοχλεί τόσο πολύ όταν κάποιος μνημονεύει ένα ταπεινό, οικονομικό, σαν το δικό μου. Είμαι όλος αυτιά.εσυ μαστορα δηλαδη προμοταρεις το axe ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ελα ρε φιλε, τι χαμπαρια ?
ποια ιεροδουλη εννοεις, ονομα ?
Καλα ρε τυπε χθες μετα τις αστειοτητες μας δεν εδωσες και λινκ ? σε εναν Γιωργαρο για μια ιεροδουλη ?σοβαρα, ειπα εγω τετοιο πραγμα ?
για δωσε το ποστ ρε φιλε να μου το θυμησεις μια.
μαστορα κουμπωνεις τιποτα περιεργα μηπως η' σου αρεσει να γραφεις εκθεσεις ?Μα αν απαντάς σε ερώτηση με ερώτηση, άκρη δεν θα βγει ποτέ. Απλά και όμορφα, ξίνισες με το προϊόν που χρησιμοποιώ, γιατί προφανώς μεταχειρίζεσαι κάποιο ακριβότερο, ή καλύτερο ποιοτικά (αυθαίρετη υπόθεση). Το αστείο σου το δέχτηκα καλά, παρ' όλο που δεν εντόπισα αστείο στη διατύπωση. Άρα μένει μόνο να μας διαφωτίσεις, ποιό προϊόν μεταχειρίζεσαι εσύ και είναι τόσο ανώτερο, που σε ενοχλεί τόσο πολύ όταν κάποιος μνημονεύει ένα ταπεινό, οικονομικό, σαν το δικό μου. Είμαι όλος αυτιά.
Όσο για τις ιερόδουλες που αρνούνται εξυπηρέτηση, με γειά τους με χαρά τους, εκατοντάδες υπάρχουν πέραν από τις 20-30 φανερές και που τις ψωνίζεις μακρυά από αγγελίες. Ή πιτσιρίκες που σου την πέφτουν στην ψύχρα. Ο σημερινός άντρας να δεις άκυρα που μοιράζει, αν του φανεί περίεργη μια φάση που πάει να του κάτσει κάποια αμφιλεγόμενη γκόμενα...
αααααααααααα τωρα καταλαβα τι λες.Καλα ρε τυπε χθες μετα τις αστειοτητες μας δεν εδωσες και λινκ ? σε εναν Γιωργαρο για μια ιεροδουλη ?
Εντάξει... Άλλωστε κάτι *μοσχομύρισε* κάπου εδώ και δεν ήταν από εμένα. Οι κανόνες ευγενείας επιτάσσουν όλες οι σχέσεις κι οι αλληλεπιδράσεις να είναι αμφίδρομες. Πάμε παρακάτωμαστορα κουμπωνεις τιποτα περιεργα μηπως η' σου αρεσει να γραφεις εκθεσεις ?
το σχολιο με το axe δεν το επιασες οκ.
δεν πειραζει και παμε παρακατω.
μολις εκλασα αν εννοεις αυτο.Εντάξει... Άλλωστε κάτι *μοσχομύρισε* κάπου εδώ και δεν ήταν από εμένα. Οι κανόνες ευγενείας επιτάσσουν όλες οι σχέσεις κι οι αλληλεπιδράσεις να είναι αμφίδρομες. Πάμε παρακάτω
Ενταξει ρε τυπε σημερα μην το συνεχισουμε μην προσφερουμε θεαμα στο φιλεθεαμων κοινοαααααααααααα τωρα καταλαβα τι λες.
χαχαχαχαχα
ρε μαστορα για τη φιλη μου την @erinal λες ?
οχι μην τα μπερδευεις.
ειναι ολοκληρη ιστορια, ξερει και ο γιωργαρος, αλλα καμια σχεση με αυτο που νομιζεις.
γιατι ρε μαστορα?Ενταξει ρε τυπε σημερα μην το συνεχισουμε μην προσφερουμε θεαμα στο φιλεθεαμων κοινο
Ακριβέστατα, αγαπητέ μου. Αντί για χρυσά, βάλε ασημικά και πέσατε μέσα σε όλα. Burger είπατε και μου θυμίσατε τη Χριστίνα τη χοντρή, αντιπροχθές ανέβασε αγγελία, προχθές την κατέβασε, άα πάρα πολύ κυκλοθυμικές είναι κάποιες κι αυτό επηρρεάζει αρνητικά, την επαγγελματική τους δεοντολογία και ιδιοσυγκρασία. Ίσως φταίει ότι δεν έφαγα μαζί της μπέργκερ το σάββατο, ή τα γαλλικά που της ψιθύρισα κατ' ιδίαν. Με την ευγένεια ακόμη κι αν χάσετε, κερδίζετε, φίλτατε. Στο τέλοςμολις εκλασα αν εννοεις αυτο.
σου ηρθε και σενα εεε?
κατι ειχε το burger μαλλον και με χαλασε λιγο στη εξαερωση.
αλλα οκ, δεν τρεχει και τιποτα.
εισαι sir Και εσυ ?
πληθυντικος, γαλλικα, χρυσα κουταλια και πιανο ?