Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.864
- Πόντοι
- 4.766
Φαστ φουντ ειναι αυτα....στα εστιατοριακα θα γινει ενημερωση εννοειταιτελικα θα μας πεις τι εσμπρωξες σημερα ?
ελα δεστο σαν κριτικη
Φαστ φουντ ειναι αυτα....στα εστιατοριακα θα γινει ενημερωση εννοειταιτελικα θα μας πεις τι εσμπρωξες σημερα ?
ελα δεστο σαν κριτικη
Αν είχε γεύση σοκολάτα, το συζητούσα άνεταδε δοκιμασες τη γευση burger μαλλον γι'αυτο.
Σιγά μην την ταΐσω κιόλας και μάλιστα, γκουρμεδιά. Καλύτερα να τσακίζει σαβούρες με το μαλάκα της να πίνουν μπύρες στα παγκάκια, για να αυξάνεται κι η κυτταρίτιδα τύπε (πολλοί συναγωνιστές έχουν βίτσιο για ψωμάκια)Για αυτό δεν ειχε ωραίο άρωμα. Να δοκιμάσεις να έχει φάει σουπιές με σπανάκι. Νότες της θάλασσας και της μάνας γης.
Χριστέ μου τι ντεκαντανς. Άκου σοκολάτα.Αν είχε γεύση σοκολάτα, το συζητούσα άνετα
Σιγά μην την ταΐσω κιόλας και μάλιστα, γκουρμεδιά. Καλύτερα να τσακίζει σαβούρες με το μαλάκα της να πίνουν μπύρες στα παγκάκια, για να αυξάνεται κι η κυτταρίτιδα τύπε (πολλοί συναγωνιστές μάλιστα έχουν βίτσιο για ψωμάκια)
εριξε το επιπεδο οντως.Χριστέ μου τι ντεκαντανς. Άκου σοκολάτα.
Αποχωρώ από την συζήτηση δεν αντέχω άλλο.
Την καληνύχτα μου, αγαπητέ! Υγιαίνετε, να έχετε ένα όμορφο βράδυ!Χριστέ μου τι ντεκαντανς. Άκου σοκολάτα.
Αποχωρώ από την συζήτηση δεν αντέχω άλλο.
Θα σου απαντήσω με τη φράση αλληνής: "Εγώ είμαι Freelancer, δεν μπαίνω σε καλούπια και μαντριά"! Αν δεν την έχεις πάρει ακόμα τη συγκεκριμένη, σπεύσε, τη θεωρούν απ' τις καλές. Έχει μια μεγαλύτερη αδερφή που είναι πολύ πιο καύλα, αλλά ποτέ δεν έφτασε η χάρη της σε αγγελίες εκείνης. Ανεβάζει φωτό από το σπίτι της σε dating προφίλ με κάτι πολύχρωμα μπουκάλια φάση@Tremere μηπως δουλευεις στη herbal life ?
κατι καταλαβα με κατι ροδοπεταλα, πευκοβελονες, γαλα γαϊδαρου και αλοες που πασαλειφεσαι.Θα σου απαντήσω με τη φράση αλληνής: "Εγώ είμαι Freelancer, δεν μπαίνω σε καλούπια και μαντριά"! Αν δεν την έχεις πάρει ακόμα τη συγκεκριμένη, σπεύσε, τη θεωρούν απ' τις καλές. Έχει μια μεγαλύτερη αδερφή που είναι πολύ πιο καύλα, αλλά ποτέ δεν έφτασε η χάρη της σε αγγελίες εκείνης.
Όση χρειάζεται για να είναι κανείς ευπρεπισμένος και προβλεπόμενος.κατι καταλαβα με κατι ροδοπεταλα, πευκοβελονες, γαλα γαϊδαρου και αλοες που πασαλειφεσαι.
καλα ρε φιλε, ποση ωρα τρως στον καθρεφτη μεχρι να ξεπορτισεις ?
δε με βοηθαει η απαντηση που εδωσες.Όση χρειάζεται για να είναι κανείς ευπρεπισμένος και προβλεπόμενος.
Νομίζω η περιγραφή μου ήταν υπερπλήρης. Άλλωστε, είναι Κυριακή και το εδώ έθιμο, είναι γνωστό. Δεν μου πολυαρέσει να περιαυτολογώ, ιδίως όταν πρόκειται να επαναλαμβάνομαι, πιστεύω... Άλλωστε εγώ δεν είμαι από τους τυχερούς που γαμάνε με μισό μπουκάλι τσίπουρο δώρο, μούσι ως το γόνατο, χαλκάδες να κρέμονται σαν της αρκούδας και τατουάζ που να καλύπτουν σχεδόν τα πάντα. Δεν είμαι από τους παραμέσα. Ούτε από εκείνους που έχουν κάποια θέση και επιδαψιλεύουν μία αναξιοκρατική εκδούλευση, με αντάλλαγμα "γνωριμίες". Ωφείλω να είμαι προβλεπόμενος, γιατί αλλιώς πέφτει καμπάναδε με βοηθαει η απαντηση που εδωσες.
δωσε περισσοτερα ινφος.
απο οτι ειδα κανεις και αναλογη διατροφη.
κατι μελια, ταχινια, ξηροκαρπια απο απω ανατολη κτλπ
δηλαδη για ενα γαμησακι, προετοιμαζεσαι μια βδομαδα πριν ?
χοντρικα παντα... + - 1-2 μερες εννοω.
ρε φιλε μηπως εισαι ο κωνσταντινος ο εμμανουηλ ο πολυ ομορφος και χαλαμε τζαμπα την ωρα μας ?Νομίζω η περιγραφή μου ήταν υπερπλήρης. Άλλωστε, είναι Κυριακή και το εδώ έθιμο, είναι γνωστό. Δεν μου πολυαρέσει να περιαυτολογώ, ιδίως όταν πρόκειται να επαναλαμβάνομαι, πιστεύω... Άλλωστε εγώ δεν είμαι από τους τυχερούς που γαμάνε με μισό μπουκάλι τσίπουρο δώρο, μούσι ως το γόνατο, χαλκάδες να κρέμονται σαν της αρκούδας και τατουάζ που να καλύπτουν σχεδόν τα πάντα. Δεν είμαι από τους παραμέσα. Ούτε από εκείνους που έχουν κάποια θέση και επιδαψιλεύουν μία αναξιοκρατική εκδούλευση, με αντάλλαγμα "γνωριμίες".
Δεν ξέρω κανέναν από τους τύπους αυτούς. Μονάχα το Σόλωνα και το Βαγγέλη, αλλά όχι προσωπικά.ρε φιλε μηπως εισαι ο κωνσταντινος ο εμμανουηλ ο πολυ ομορφος και χαλαμε τζαμπα την ωρα μας ?
ο σολων ο γνωστος ?Δεν ξέρω κανέναν από τους τύπους αυτούς. Μονάχα το Σόλωνα και το Βαγγέλη, αλλά όχι προσωπικά.
Όχι. Ο παντρεμένος και σχετικά ψιλοάγνωστοςο σολων ο γνωστος ?
Όπως και για τα αφροδίσια λένε οι παλιοί, φίλε: "Όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται". Και η ζωή συνεχίζεται. Ούτε αποστειρωμένοι ζουν οι άνθρωποι σε περιβάλλον εργαστηρίου, ούτε μέσα σε ολόσωμη καπότα ή με στολή αστροναύτη σαν τους επιστήμονες στην Ουχάν, αυτά απλά δεν γίνονται. Εδώ ανοίξανε σε Ιταλία κι Αμερική που έπεσε περονόσπορος, ενώ Αλβανία και Πολωνία αναρωτιέσαι αν είσαι στην προ-Covid εποχή! Αν είναι να πάμε, ας πάμε χορτάτοι τουλάχιστον. Δεν θέλω να πεθάνω υγιής σε 4 τοίχους απομονωμένος, ούτε πλήρης ημερών απαραιτήτως, αλλά έχοντας βιώσει το ΕΥ-ΖΕΙΝ. Αν είχα γυναίκα, θα καθόμουν μέσα... Χώρια τα προβλήματα υγείας, τις επιπλοκές, τα ψυχολογικά, μέχρι και τις αυτοκτονίες που φέρνουν τα άσκοπα και παρατεταμένα, καταστροφικά lockdown. Άσε που τα εμβόλια είναι ακόμα ατελή, με ένα σωρό παρενέργειες, δεν σε προφυλάσσουν πλήρως (ο τσιόδρας εθεάθη με διπλή μάσκα αμέσως μετά, από εκεί που στην αρχή ανεμβολίαστος έμπαινε σε μολυσμένους πληθυσμούς χωρίς καν προστατευτικά μέτρα και συμβούλευε κατά της χρήσης από το γενικό πληθυσμό), ούτε εμποδίζουν τη μετάδοση, την επαναμόλυνση και την επανανόσηση ολοσχερώς. Κι ας μην ξεχνάμε: "Όποιος θυσιάζει την Ελευθερία του για την Ασφάλεια, δεν αξίζει κανένα από τα δύο" (και θα τα χάσει εκ των πραγμάτων αμφότερα, τελικά).Συγνώμη ρε παιδιά, ίσως ανόητη ερώτηση. Για τον ιό υπάρχει καθόλου φόβος. Αυτοί που συναντούν κοπέλες τώρα, δεν τους περνάει από το μυαλό ότι μπορεί να είναι ασυμπτωτική και να κολλήσουν? Εγώ κάνω ψιλή υπομονή μέχρι το εμβόλιο.