jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
το χουν οι τραγουδιαρες λεμε
μολις δουν μικροφωνο το τιμανε λεμε
το χουν οι τραγουδιαρες λεμε
μολις δουν μικροφωνο το τιμανε λεμε
να σου πεταει ο αλλος ενα παπαρο θεριο κ αντι να τον παρεις μεχρι το λαρυγγα χαχα να λες οχι ειμαι ηθικια δεν κανω πιπες κ να δουλειει σε μπουρδελο.... μη σου τυχει....
καλυτερα να μην κανουν καθολου πιπες...μας συμφερει...χαχαχα
Σε κάποιες περιπτώσεις είναι πρακτικά αδύνατο να καταλάβεις ότι κάτι που βλέπεις μπροστά σου είναι τρανς η όχι.
Με βάση κάποιες τάσεις σε λίγα χρόνια ο μόνος τρόπος για να ξεχωρίσεις αν κάποια είναι πραγματικά γυναίκα η όχι θα είναι το άν έχει περίοδο η όχι.
ειμαι ειμαι κ ανηθικη κ πιπες κανω κ τρανς ειμαι....μαρκελα...να σε ρωτησω κατι???μηπως κανεις πιπες???μηπως εισαι ανηθικη???
ειμαι ειμαι κ ανηθικη κ πιπες κανω κ τρανς ειμαι....
αστα να πανε
να δεις ποσο ανωμαλες ειναι η τρανσ κ σπιλωνουν την ανθρωπινη τιμη κ υποστασηπεφτω από τα συννεφα!!!δεν εχω τι να πω....απαπαπαπα...ακου εκει να σου αρεσουν οι πουτσες??????
να δεις ποσο ανωμαλες ειναι η τρανσ κ σπιλωνουν την ανθρωπινη τιμη κ υποσταση
κανονικα πρεπει να μασ μαζεψουν σε στρατοπεδο συγκεντρωσης να καθαρισει η κοινωνια λεμε
για αρχη το μπαρκοουντ λεω εγω κ οποια δεν συμμορφωθει να προχωρησουμεετσι ακριβως...εχεις αυτογνωσια..
η μηπως να βαζαμε το μπαρκοουντ καλυτερα μωρε..να μην γινουμε υπερβολικοι???χαχαχα
για αρχη το μπαρκοουντ λεω εγω κ οποια δεν συμμορφωθει να προχωρησουμε
οχι που θα χορευαμε.... εξωστρακισμος τωρα λεμε... στον καιαδα.-είναι μια λθση κι αυτή...προσωρινη μεχρι τον αφανισμο!!!!!!
χαχαχα
οχι που θα χορευαμε.... εξωστρακισμος τωρα λεμε... στον καιαδα.-
κ εκει ειναι πλεον μαστ, καθολου κακη ιδεα!!!!!!!!!!! σκεψου τουρισμο το νησι μετα απ αυτο.... θα βουλιαζαν πλοια χαχαχαχααμηπως να εκμεταλευομασταν τη σπιναλογγα???λεω τωρα εγω μια ιδεα..χαχαχα
κ εκει ειναι πλεον μαστ, καθολου κακη ιδεα!!!!!!!!!!!
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Για φρίκες και ψυχολογικά, μην το κοροϊδεύεις, αγαπητέ, αγαπητή, όπως θες πέστο. Δυο μήνες έκανε να μου ξανασηκωθεί μετά το τραβελοσυμβάν (που έφυγα μετά την πίπα και πριν το γαμήσι, και πλήρωσα και 70 ευρά).
Πως το κατάλαβες και έφυγες πριν το γαμήσι;
Δεν έβγαζε το κάτω εσώρουχο. Όταν ζήτησα, επέμεινε να το φοράει. Έκανα να ψηλαφίσω... Και έπιασα μια γαμημένη πούτσα. Μετά όσο ανάρωρωνα από τα ψυχολογικά και τα σοκ, διαβάζοντας, ανακάλυψα πως επρόκειτο για το γνωστό τραβέλι στην τσιμισκή. Ήμουν τότε αρκετά νεαρός και ήταν και το πρώτο μου (παραλίγο) γαμήσι, και πληρωμένο. Εφιάλτης κανονικός.
Να ρωτας τον νιπλ
Ξερει απο καλα τραβελια