soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Ακολούθησε το ένστικτό σου... ή ακόμα καλύτερα τη μύτη σου ! Μερικοί έχουν την ικανότητα να μυρίζουν τη μουνίλα από χιλιόμετρα!
Ακολούθησε το ένστικτό σου... ή ακόμα καλύτερα τη μύτη σου ! Μερικοί έχουν την ικανότητα να μυρίζουν τη μουνίλα από χιλιόμετρα!
ακριβως ο γιατρος για ολα εχει αποψηρωτα τον γιατρο να στα εξηγησει ολα , μαθε μπαλιτσα
καλο το θεμα που ανοιξε για μενα το σωστο είναι να δηλωνουν τι είναι από την αρχη. αν π.χ εγω ζητησω να ερθει μια μελαχροινη στο σπιτι μου και το γραφειο στειλει ξανθια δικιο δεν εχω οταν κανω φασαρια;ποσο μαλλον αν παω με καποια που νομιζω ότι είναι γυναικα και στην πορεια καταλαβω ότι ειχε εγχειρισθει.κυριως με ενοχλεί το γεγονος ότι μπορει να την πατησουν τιποτα πιτσιρικάδες εγω προσωπικα δεν θα ηθελα ο ανηψιος μου που είναι 14 χρονων να εχει μια τετοια πρωτη εμπειρια και είναι πολύ ευκολο να την πατησει καποιος μη μου πειτε αν παει σε ένα μπουρδελο ότι η άλλη θα του πει γεια σου αγορι μου ειμαι εγχειρισμενη θα περασεις;
ρωτα τον γιατρο να στα εξηγησει ολα , μαθε μπαλιτσαΑπό τα καλύτερα ποστ εδώ μέσα.
Εξάλλου, το σεξ είναι για να το απολαμβάνεις, να επιλέγεις τί και ΠΟΙΟΝ θες να περάσεις όμορφα μαζί του/της, και το σημαντικότερο, να μην τρως φρίκες. Φρίκες, που αν υπήρχε ειλικρίνεια, δεν θα αναγκαζόσουν να λουστείς ποτέ. Δεν το κατάλαβα, γιατί κρύβονται αυτά τα όντα; Εδώ άλλοι το έχουν βίτσιο και μάλιστα ΦΑΝΕΡΟΤΑΤΟ, τα τρανσ και τα σιντι.
Και ναι, είμαι ομόφοβος, αν και όχι ο βίαιος και ο τραμπούκος που ξυλοφορτώνει ή βρίζει. Λατρεύω τις λεσβίες, αλλά έτσι και δω πούτσα σε απόσταση μικρότερη του μισού μέτρου, εκεί υπάρχει πρόβλημα.
Από τα καλύτερα ποστ εδώ μέσα.
Εξάλλου, το σεξ είναι για να το απολαμβάνεις, να επιλέγεις τί και ΠΟΙΟΝ θες να περάσεις όμορφα μαζί του/της, και το σημαντικότερο, να μην τρως φρίκες. Φρίκες, που αν υπήρχε ειλικρίνεια, δεν θα αναγκαζόσουν να λουστείς ποτέ. Δεν το κατάλαβα, γιατί κρύβονται αυτά τα όντα; Εδώ άλλοι το έχουν βίτσιο και μάλιστα ΦΑΝΕΡΟΤΑΤΟ, τα τρανσ και τα σιντι.
Και ναι, είμαι ομόφοβος, αν και όχι ο βίαιος και ο τραμπούκος που ξυλοφορτώνει ή βρίζει. Λατρεύω τις λεσβίες, αλλά έτσι και δω πούτσα σε απόσταση μικρότερη του μισού μέτρου, εκεί υπάρχει πρόβλημα.
Από τα καλύτερα ποστ εδώ μέσα.
ολιγον ομοφοβικο το θρεντακι!!!
Το πηρε τελικα το τραβελακι ο κωλομπαρας!
Και να συμβεί αυτό:δεν θα ηθελα ο ανηψιος μου που είναι 14 χρονων να εχει μια τετοια πρωτη εμπειρια και είναι πολύ ευκολο να την πατησει καποιος
έτσι και δω πούτσα σε απόσταση μικρότερη του μισού μέτρου, εκεί υπάρχει πρόβλημα.
Φίλε ὄντως,τοὺς κάνουν νὰ φαίνονται ἐμφανισιακὰ σὰν τέλειες γυναῖκες!καὶ δὲν ξέρεις ἂν κι' ἐσὺ κάποια μέρα τὴν πατήσεις!῾Ο μόνος σίγουρος τρόπος κατ' ἐμὲ γιὰ νὰ τοὺς ξεχωρίσεις ἐξ ὄψεως εἶναι ἢ ἀπὸ τὴν λεκάνη καὶ τὶς πλάτες ποὺ στοὺς ἄντρες εἶναι τἀκριβῶς ἀντίθετα ἀπὸ τὶς γυναίκ,ες σὲ πλάτος καὶ κυρίως ἀπὸ τὸ μῆλο τοῦ ᾿Αδάμ,κοινῶς καρύδιΡε σεις, έχει γεμίσει ο τόπος τραβέλια. Και όχι μόνο στις πιάτσες. Κρύβονται δολίως παντού. Για έναν στρέητ άντρα, είναι ο μεγαλύτερος εφιάλτης κι η χειρότερη φρίκη που μπορεί να πάθει στα ξαφνικά, ιδιαίτερα όταν το ανακαλύψει εκ των υστέρων... Εντάξει, εγώ σέβομαι κάθε άνθρωπο, αρκεί να έχει το προτέρημα της ειλικρίνειας, φυσικά, παντού και πάντα.
Υπάρχουν τρανς που σου το δηλώνουν τί είναι, όταν παίρνεις τηλέφωνο μόνος σου και ζητάς ραντεβού. Λέξεις όπως Τρανς, ή Αφέντρα, στην αγγελία, ισοδυναμεί με τρανς. Όμως δεν φαίνεται πάντα από τα συμφραζόμενα, και πόσο μάλλον όταν αυτά απουσιάζουν και εντελώς.
Πώς σκατά μπορούμε με ασφάλεια να ξεχωρίζουμε αυτά τα όντα; Η μοντέρνα ιατρική κάνει θαύματα, και οι ακριβές επεμβάσεις σπάνια αφήνουν ίχνη. Κάποιοι ισχυρίζονται πως το τεχνητό μουνί φτάνει σε οργασμό μετά από καιρό, ή ακόμη και υγραίνεται σαν της αληθινής γυναίκας μόνο του. Ναι, υπάρχουν αυτοί που γουστάρουν να παίζουν με τέτοια κουκλιά, όμως άλλοι δεν μπορούν ούτε καν να το σκέφτονται, ούτε ως πιθανότητα ατυχήματος (που θέλουν εννοείται και να αποφύγουν).
Διαμοιράστε τη γνώση σας, προς αποφυγή δυστυχημάτων.
Όταν πήγα εγώ πάντως, στο ναυτικό, δεν ήταν.Για το στρατό, ακόμη και στο κέντρο, τα μπάνια ήταν ατομικά (σαν μικρά τετράγωνα δωματιάκια).