Νέα

πως να φτιάχνω ατμόσφαιρα στα μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vril
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
:2funny: :2funny: αν πάει εκεί που πρέπει, τι ατμόσφαιρες και μαλακίες, δεν θα καταλάβει για πότε θα έχει μείνει με το σώβρακο  :grin:

:2funny: :2funny: :2funny:

στα κορίτσια στο Γκάζι λες??????

τι σώβρακο ούτε κάλτσα δεν θα του μείνει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
ελα δικέ μου να δωσεις τα φώτα σου στον νεόπα!
Δικο μας ειναι!!!!!!!!!!!!
:rockon: :rockon:
αυτο προσπαθουμε να κανουμε αλλα πλακωσαν οι φαιδροι του site και τα γαμησαν ολα,καλα τα λεει ο σφερδεκλος

Skipse tora

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2012
Like
1
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Αναζητώ ιδέες για το πως να φτιάχνω ρομαντική ατμόσφαιρα στα μπουρδέλα, όποτε πηγαίνω. Θα ήθελα, λοιπόν, να μου δώσετε feedback με ερωτόλογα, ατάκες και έξυπνους διαλόγους, ώστε να αναπτύσσω οικειότητα με την ιερόδουλη και να εισάγω το στοιχείο του συναισθήματος και του πάθους στη διαδικασία. Πώς θα μπορούσα να την κάνω να νιώσει άνετα και να την ανάψω, προκειμένου να γίνεται προθυμότερη να τα δώσει όλα, πέρα από τα τετριμμένα "πώς σε λένε, από πού είσαι, πόσο χρονών" κλπ; Ευχαριστώ.

Πηγαινε στον χασαπη και ζητα 2 κιλα καρεδακι αρνι χοντροκομμενο,φορα μυρτω κολωνια και πηγαινε στο Κεραμικου 26 λεγοντας οτι εφερες πεσκεσι
γιατι δεν ξερεις κανεναν εδω και ηρθες τωρα Αθηνα,τα υπολοιπα θα γινουν μονα τους! :2funny:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
αυτο προσπαθουμε να κανουμε αλλα πλακωσαν οι φαιδροι του site και τα γαμησαν ολα,καλα τα λεει ο σφερδεκλος
Γυρισατε απο Σικινο με τον Σοφια;
Πως τα περασατε; Περιμενω να ανεβασετε φωτογραφιες σας στο fb.

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
47
Πόντοι
5.760
Καλησπέρα. Αναζητώ ιδέες για το πως να φτιάχνω ρομαντική ατμόσφαιρα στα μπουρδέλα, όποτε πηγαίνω. Θα ήθελα, λοιπόν, να μου δώσετε feedback με ερωτόλογα, ατάκες και έξυπνους διαλόγους, ώστε να αναπτύσσω οικειότητα με την ιερόδουλη και να εισάγω το στοιχείο του συναισθήματος και του πάθους στη διαδικασία. Πώς θα μπορούσα να την κάνω να νιώσει άνετα και να την ανάψω, προκειμένου να γίνεται προθυμότερη να τα δώσει όλα, πέρα από τα τετριμμένα "πώς σε λένε, από πού είσαι, πόσο χρονών" κλπ; Ευχαριστώ.
πιο καμμένος πεθαίνεις

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Να πάρει, γιατί δε γίνομαι κατανοητός; Σε ξένη γλώσσα μιλάω ή δεν επιλέγω τις σωστές λέξεις;
Τωρα ειλικρινα,σοβαρα ρωτας αυτην την μαλακια?η κανεις χαβαλε?

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
φιλε μαζευε ολες τις ερωτησεις που εχεις και ανοιγε τα θεματα κυριακη!μη χαλας τις παραδοσεις

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Γυρισατε απο Σικινο με τον Σοφια;
Πως τα περασατε; Περιμενω να ανεβασετε φωτογραφιες σας στο fb.
οχι ακομα εκει ειμαστε,τωρα ειμαστε σε ιντερνετ καφε αλλα θα φυγουμε γιατι εχουν πλακωσει κατι ντοπιοι και το χαλβαδιαζουν το μωρο και δεν τα γουσταρω κατι τετοια,μην την πατησω οπως εσυ

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
οχι ακομα εκει ειμαστε,τωρα ειμαστε σε ιντερνετ καφε αλλα θα φυγουμε γιατι εχουν πλακωσει κατι ντοπιοι και το χαλβαδιαζουν το μωρο και δεν τα γουσταρω κατι τετοια,μην την πατησω οπως εσυ
Προσεχε μην στο αποπλανήσουν το μωρο για μισο αρνι οι μπαχαλάκηδες!
:)

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Τον Σοφια και τα ματια σου. Τετοια κρος σπανιζουν στις μερες μας.
Νοικοκυρα, μοντερνα, σεξυ, γλυκομιλητη, καρπερη. Αξια, αξια...

Λαγουδακη, λεω να παω να τον Βρω τον Αντζελα. Μου λειπει ρε συ το αγγιγμα του... :(

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Τον Σοφια και τα ματια σου. Τετοια κρος σπανιζουν στις μερες μας.
Νοικοκυρα, μοντερνα, σεξυ, γλυκομιλητη, καρπερη. Αξια, αξια...

Λαγουδακη, λεω να παω να τον Βρω τον Αντζελα. Μου λειπει ρε συ το αγγιγμα του... :(
Αν του τάξεις γαμο θα γυρίσει τρέχοντας με τα γοβάκια της! :)

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
τυπε vril...ατμοσφαιρα φτιαχνεις μονο στα κωλομπαρα...δεν τα ειπαμε αυτα ????

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εγώ δεν το βλέπω τόσο απόλυτα.
Άλλωστε την πράξη δεν την απολαμβάνεις εξίσου καλά, όταν περιορίζεται σε ένα ξερό τρίψιμο κρεάτων.
Αυτό είναι το μπουρδέλο φίλε μου............ :tits2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom