αν πάει εκεί που πρέπει, τι ατμόσφαιρες και μαλακίες, δεν θα καταλάβει για πότε θα έχει μείνει με το σώβρακο
στα κορίτσια στο Γκάζι λες??????
τι σώβρακο ούτε κάλτσα δεν θα του μείνει
αν πάει εκεί που πρέπει, τι ατμόσφαιρες και μαλακίες, δεν θα καταλάβει για πότε θα έχει μείνει με το σώβρακο
αυτο προσπαθουμε να κανουμε αλλα πλακωσαν οι φαιδροι του site και τα γαμησαν ολα,καλα τα λεει ο σφερδεκλοςελα δικέ μου να δωσεις τα φώτα σου στον νεόπα!
Δικο μας ειναι!!!!!!!!!!!!
Καλησπέρα. Αναζητώ ιδέες για το πως να φτιάχνω ρομαντική ατμόσφαιρα στα μπουρδέλα, όποτε πηγαίνω. Θα ήθελα, λοιπόν, να μου δώσετε feedback με ερωτόλογα, ατάκες και έξυπνους διαλόγους, ώστε να αναπτύσσω οικειότητα με την ιερόδουλη και να εισάγω το στοιχείο του συναισθήματος και του πάθους στη διαδικασία. Πώς θα μπορούσα να την κάνω να νιώσει άνετα και να την ανάψω, προκειμένου να γίνεται προθυμότερη να τα δώσει όλα, πέρα από τα τετριμμένα "πώς σε λένε, από πού είσαι, πόσο χρονών" κλπ; Ευχαριστώ.
Γυρισατε απο Σικινο με τον Σοφια;αυτο προσπαθουμε να κανουμε αλλα πλακωσαν οι φαιδροι του site και τα γαμησαν ολα,καλα τα λεει ο σφερδεκλος
πιο καμμένος πεθαίνειςΚαλησπέρα. Αναζητώ ιδέες για το πως να φτιάχνω ρομαντική ατμόσφαιρα στα μπουρδέλα, όποτε πηγαίνω. Θα ήθελα, λοιπόν, να μου δώσετε feedback με ερωτόλογα, ατάκες και έξυπνους διαλόγους, ώστε να αναπτύσσω οικειότητα με την ιερόδουλη και να εισάγω το στοιχείο του συναισθήματος και του πάθους στη διαδικασία. Πώς θα μπορούσα να την κάνω να νιώσει άνετα και να την ανάψω, προκειμένου να γίνεται προθυμότερη να τα δώσει όλα, πέρα από τα τετριμμένα "πώς σε λένε, από πού είσαι, πόσο χρονών" κλπ; Ευχαριστώ.
Τωρα ειλικρινα,σοβαρα ρωτας αυτην την μαλακια?η κανεις χαβαλε?Να πάρει, γιατί δε γίνομαι κατανοητός; Σε ξένη γλώσσα μιλάω ή δεν επιλέγω τις σωστές λέξεις;
οχι ακομα εκει ειμαστε,τωρα ειμαστε σε ιντερνετ καφε αλλα θα φυγουμε γιατι εχουν πλακωσει κατι ντοπιοι και το χαλβαδιαζουν το μωρο και δεν τα γουσταρω κατι τετοια,μην την πατησω οπως εσυΓυρισατε απο Σικινο με τον Σοφια;
Πως τα περασατε; Περιμενω να ανεβασετε φωτογραφιες σας στο fb.
Προσεχε μην στο αποπλανήσουν το μωρο για μισο αρνι οι μπαχαλάκηδες!οχι ακομα εκει ειμαστε,τωρα ειμαστε σε ιντερνετ καφε αλλα θα φυγουμε γιατι εχουν πλακωσει κατι ντοπιοι και το χαλβαδιαζουν το μωρο και δεν τα γουσταρω κατι τετοια,μην την πατησω οπως εσυ
Τον Σοφια και τα ματια σου. Τετοια κρος σπανιζουν στις μερες μας.οχι ακομα εκει ειμαστε,τωρα ειμαστε σε ιντερνετ καφε αλλα θα φυγουμε γιατι εχουν πλακωσει κατι ντοπιοι και το χαλβαδιαζουν το μωρο και δεν τα γουσταρω κατι τετοια,μην την πατησω οπως εσυ
Τελος.
Πρωτη φορα ψήφισες φετος είμαι σίγουρος!
Αν του τάξεις γαμο θα γυρίσει τρέχοντας με τα γοβάκια της!Τον Σοφια και τα ματια σου. Τετοια κρος σπανιζουν στις μερες μας.
Νοικοκυρα, μοντερνα, σεξυ, γλυκομιλητη, καρπερη. Αξια, αξια...
Λαγουδακη, λεω να παω να τον Βρω τον Αντζελα. Μου λειπει ρε συ το αγγιγμα του...
Ασε αδερφε, δε ξερεις τι τραβηξα ολο αυτο το καιρο.Αν του τάξεις γαμο θα γυρίσει τρέχοντας με τα γοβάκια της!
Σε καταλαβαίνω αδελφε.Ασε αδερφε, δε ξερεις τι τραβηξα ολο αυτο το καιρο.
Λαγουδακης σταθηκε αδερφος. Ο Αχαχουχας φερθηκε σκουλικιαρικα.Σε καταλαβαίνω αδελφε.
ενα μονο θα σου πω: Προσεχε τον Λαγουδάκη
Προσυπογράφω.Λαγουδακης σταθηκε αδερφος.
Οκ.Λαγουδακης σταθηκε αδερφος. Ο Αχαχουχας φερθηκε σκουλικιαρικα.
Μιλα βρωμερη σκουληκαντερα. Τι ξερεις;Οκ.
Οτι πεις παντως προσεχε!
Δεν μπορω να μιλήσω περαιτέρω!
Αυτό είναι το μπουρδέλο φίλε μου............Εγώ δεν το βλέπω τόσο απόλυτα.
Άλλωστε την πράξη δεν την απολαμβάνεις εξίσου καλά, όταν περιορίζεται σε ένα ξερό τρίψιμο κρεάτων.