Νέα

πως να φτιάχνω ατμόσφαιρα στα μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vril
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
μπαις μεσα,πλησιασε την τσατσα και φωναζε συνεχως YES YES YES !!! οι υπολοιποι συναγωνιστες που θα βρισκονται στο χωρο θα αρχισουν να φωναζουν το ιδιο και θα δημιουργησεις απιστευτη ατμοσφαιρα !
www.youtube.com/watch?v=Bg4n5wGCBls&feature=related]https://www.youtube.com/watch?v=Bg4n5wGCBls&feature=related[/url[/video]]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ή μπορείς να φωνάζεις και spam..............

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
'

Ο Πρόεδρος Αχαχούχας ειναι μάγκας και ποτε δεν ξηγεται σκουλικιαρικα.
Το φιλαρακι σου, με βρηκε στην αναγκη και αγορασε τα επιπλα μας (ολοκαινουργια) για ψιχουλα.
Να τον χαιρεσαι.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Το φιλαρακι σου, με βρηκε στην αναγκη και αγορασε τα επιπλα μας (ολοκαινουργια) για ψιχουλα.
Να τον χαιρεσαι.

για χαζο τον εχεις τον μητσο ?

πηρε τα καινουργια γκατζετς την ανοιξη

κανονισε τα κουμαντα του για φτηνα πακετα διακοπων σε σαλαμινα λουτσα καμμενα βουρλα

πηρε κ την μαμυ κ μην τον ειδατε

καθομαστε εμεις σαν ολυμπιονικες μαλακες αυγουστιατικα στο φορουμ

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
για χαζο τον εχεις τον μητσο ?

πηρε τα καινουργια γκατζετς την ανοιξη

κανονισε τα κουμαντα του για φτηνα πακετα διακοπων σε σαλαμινα λουτσα καμμενα βουρλα

πηρε κ την μαμυ κ μην τον ειδατε

καθομαστε εμεις σαν ολυμπιονικες μαλακες αυγουστιατικα στο φορουμ
Ρε ο Μητσος εχει βγαλει το πανεποστημιο της ζωης.
Μας πουλαει και μας αγοραζει οποτε θελει.
Αλλα δεν περιμενα να ειναι μπαμπεσης...

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Ρε ο Μητσος εχει βγαλει το πανεποστημιο της ζωης.
Μας πουλαει και μας αγοραζει οποτε θελει.
Αλλα δεν περιμενα να ειναι μπαμπεσης...

γαμησετα

εχασα κ με μπαζερ μπιτερ απο το κεντρο απο τους μαβερικς γαμω την μανα του νοβιτσκι

τουλαχιστον ο μητσος περα απο το απλστορ εχει κ το σκυλακι που τον ειδοποιει οταν χτυπανε τα κουδουνια

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Καλησπερα

Πολυ ενδιαφερον το θεμα, αλλα δυστυχως δεν εχω να προσθεσω κατι εδω, τα εχω πει τοσες φορες στις κριτικες μου και σε καποια ποστ σε αλλα θρεντ.  :grin:

υγ: αυτα που κανω βεβαια εγω θα μπορουσαν να εχουν τιτλο: "τι να αποφυγετε για να μη σας περασουν για αγαπουλη και σας παιρνει στο ψιλο καθε τελευταια πουτανα και καθε κατεστραμενος μπουρδελιαρης". Ομως ειναι σχετικα και με αυτο το θρεντ, ετσι;  :grin:  Οσοι με ξερετε, ξερετε πολυ καλα τι εννοω.  :rolleyes:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Καλησπερα

Πολυ ενδιαφερον το θεμα, αλλα δυστυχως δεν εχω να προσθεσω κατι εδω, τα εχω πει τοσες φορες στις κριτικες μου και σε καποια ποστ σε αλλα θρεντ.  :grin:

υγ: αυτα που κανω βεβαια εγω θα μπορουσαν να εχουν τιτλο: "τι να αποφυγετε για να μη σας περασουν για αγαπουλη και σας παιρνει στο ψιλο καθε τελευταια πουτανα και καθε κατεστραμενος μπουρδελιαρης". Ομως ειναι σχετικα και με αυτο το θρεντ, ετσι;  :grin:   Οσοι με ξερετε, ξερετε πολυ καλα τι εννοω.  :rolleyes:

τυπε και συ φτιαχνεις ατμοσφαιρα στα πουρδελα. βαγδατης/βηρυτου  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Καλησπερα

υγ: αυτα που κανω βεβαια εγω θα μπορουσαν να εχουν τιτλο: "τι να αποφυγετε για να μη σας περασουν για αγαπουλη και σας παιρνει στο ψιλο καθε τελευταια πουτανα και καθε κατεστραμενος μπουρδελιαρης". Ομως ειναι σχετικα και με αυτο το θρεντ, ετσι;  :grin:   Οσοι με ξερετε, ξερετε πολυ καλα τι εννοω.  :rolleyes:
Καλα, εσυ εχεις γραψει ιστορια στην αγαπουλιαση.
Εσυ κάνεις ακομη και εμενα, να φαινομαι Κασιδιαρης.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Καλησπερα

δεν πας να δουλεψεις ρε φιλαρακι και να αφησεις τις μαλακιες?οι γονεις θα σε στηριζουν για παντα νομιζεις?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τυπε ορεστη να ξερεις οτι ο σταμουλης σε χωρισε με τη δεσποινα. εβαζε λογια και εκανε παρτυ οταν δηλωσες οτι φευγεις. την εχει στριμωξει τρελα στο καμακι.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τυπε ορεστη να ξερεις οτι ο σταμουλης σε χωρισε με τη δεσποινα. εβαζε λογια και εκανε παρτυ οταν δηλωσες οτι φευγεις. την εχει στριμωξει τρελα στο καμακι.
τι αρχιδι εισαι και εσυ,δεν μπορεις να κρατησεις τιποτα κρυφο ρε πουστη.
Ορεστη μην τον ακους ρε.

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
δεν πας να δουλεψεις ρε φιλαρακι και να αφησεις τις μαλακιες?οι γονεις θα σε στηριζουν για παντα νομιζεις?

καλα τι μνημη ειναι αυτη? τα θυμασαι καλα βλεπω!

λοιπον, μιας και το αναφερεις, απο τον Ιουλιο δουλευω φιλαρακι και οι γονεις μου το μονο που μου παρεχουν πλεον ειναι δωρεαν στεγη και φαγητο.

Επισης, απο τοτε που "χωρισα" με τη Δεσποινα εχω κοψει τη "μαλακια", παω μονο να γαμαω και φευγω.

Πειραζει να το διακωμωδησω λιγο αυτο που περασα;

υγ: δε σημαινει οτι καποιος που κανει μια μαλακια και την παταει χοντρα ειναι σε ολη του τη ζωη και σε ολα μαλακας.

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96

ο stam ειναι φιλος και λιγα τα λογια σου. δε θα εκανε ποτε τιποτα πισω απο την πλατη μου. τα κανει ολα εν γνωσει μου και βαση σχεδιου.  ;)

κι αν τον δεις να γραψει οτι πηγε στο 104 να περασει με τη Δεσποινα, σφυρα μου.  :grin:

υγ: και να παει μαζι της παντως, χεστηκα. :birdman:

υγ-2: ασχετο, με εχεις δει απο κοντα εσυ στο 104 η καμια σχεση;  :think:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Καλησπέρα. Αναζητώ ιδέες για το πως να φτιάχνω ρομαντική ατμόσφαιρα στα μπουρδέλα, όποτε πηγαίνω. Θα ήθελα, λοιπόν, να μου δώσετε feedback με ερωτόλογα, ατάκες και έξυπνους διαλόγους, ώστε να αναπτύσσω οικειότητα με την ιερόδουλη και να εισάγω το στοιχείο του συναισθήματος και του πάθους στη διαδικασία. Πώς θα μπορούσα να την κάνω να νιώσει άνετα και να την ανάψω, προκειμένου να γίνεται προθυμότερη να τα δώσει όλα, πέρα από τα τετριμμένα "πώς σε λένε, από πού είσαι, πόσο χρονών" κλπ; Ευχαριστώ.

Καλά μιλάς σοβαρά;  :think: μου θυμιζεις εμενα πριν κατι μηνες... ακομα και γω φριττω που τα ακουω τωρα ολα αυτα! πφ... "κανεις ακομα και μενα να φαινομαι κασσιδιαρης", οπως ειπε και μια  ψυχη.

Τεσπα, ακου τι ΔΕ θα κανεις πρωτα και μετα θα σου πω τι μπορεις να κανεις για να περασεις καλα:

-Μην τσιμπισεις σε ερωτολογα τυπου "αγαπη μου, μωρο μου" και απαντησεις αναλογως. Μην πηγαινεις πολυ συχνα και δειχνεις οτι εχεις τσιμπηθει με την κοπελα. Ουτε να πηγαινεις μονο με αυτη. Ουτε να το ξερει οτι πηγαινεις μονο με αυτη η κυριως με αυτη. Μην της αφησεις να σου πιανει την κουβεντα αποφευγοντας το σεξ. Μην πιανεις κουβεντα μαζι της στο σαλονι ουτε πριν ουτε μετα το σεξ. Μην της πας ποτε λουλουδια/σοκολατακια η αλλα φαγωσιμα. Μην της πεις ποτε οτι εχεις αισθηματα για εκεινη, ακομα και φιλικα. Μην της πεις οτι δεν τη βλεπεις σαν πουτανα, αλλα τη βλεπεις πρωτα σαν ανθρωπο καν. Αυτα αν τα κανεις εισαι χαμενος απο χερι. Μετα απο 6 μηνες θα γινεις περιγελος του φορουμ, οπως εγω... (οχι πως τα εκανα ολα αυτα... μονο το 99%  :grin:) Και θα γελαει μαζι σου και η πουτανα...

-Τι μπορεις να κανεις τωρα: οταν μπει στο δωματιο, χαμογελα, κοιτα τη στα ματια με καυλωμενο βλεμμα και δειξτης οτι τη γουσταρεις πραγματικα, για να νιωσει επιθυμητη. Κανε καποιο κοπλιμεντο ευστοχο που να δειξει οτι την παρατηρησες, πχ "το σκουλαρικι στον αφαλο με τρελαινει, εχεις πολυ ωραιο στηθος, τι ειναι αυτο το τατουαζ στην πλατη; πολυ καυλα". Παρε την πρωτοβουλια να την αγγιξεις εσυ πρωτος στις ερωτογενεις τις περιοχες για να δειξεις οτι οντως σου αρεσει και οτι θελεις και εκεινη να περασει καλα. Παιρνε πρωτοβουλιες, μην την αφηνεις να τα κανει ολα εκεινη. Οταν κανει κατι που σου αρεσει, δειξε το, πες κατι, κανε ενα διακριτικο ηχο για να συνεχισει να το κανει. Οταν τελειωσεις πες ευχαριστω και οτι θα ξαναπας (αν περασες καλα). Μπορεις να πεις επισης οτι εκανε καλα τη δουλεια της, οτι τιμαει τα λεφτα της, οτιδηποτε που να δειξεις οτι την εκτιμας σαν επαγγελματια αλλα μεχρι εκει. Μην την αφηνεις ΠΟΤΕ να σου πιασει την κουβεντα, πετα καμια εξυπνη ατακα στην αρχη η στο τελος αλλα μεχρι εκει (πχ εισαι τοσο μουναρα που θα χυσω μολις σε αγγιξω). Μην την αφηνεις να σου πιανει κουβεντα στο σαλονι, συνεννοησου παντα μονο με την τσατσα για να κρατας μια αποσταση. Να δειχνεις οτι εχεις λεφτα και οτι θα εισαι τακτικος πελατης αν περασεις καλα (πχ λεγοντας οτι εχω ερθει εδω πολλες φορες) ομως μην πηγαινεις υπερβολικα συχνα, ξερω γω 1 φορα τη βδομαδα, αλλα 1 φορα το μηνα πχ...

Γενικως να ξερεις οτι ολα τα κοριτσια που δουλευουν εκτιμουν τον πελατη που ειναι τυπικος και σωστος, καποιες εκτιμουνε και εναν καλο ανθρωπο, αλλα λιγες εκτιμουν καποιον που θα ενδιαφερθει για εκεινες ως γυναικες, επομενως μην προσπαθεις να τις κανεις να σε ερωτευτουνε, καντες απλως να καταλαβουν οτι εισαι ενταξει, δεν εισαι κανενας αγριανθρωπος/ιδιοτροπος κλπ και οτι σεβεσαι και εκτιμας το μουνι τους (τη δουλεια τους), αλλα μεχρι εκει! Το παραπανω... δημιουργει πιρφορεστηδες! Φιλικα στο λεω!  ;)

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.607
Πόντοι
5.060
Ευχαριστώ Orestis_Kou. Το μήνυμά σου ήταν ό,τι πιο χρήσιμο διάβασα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom