tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
στα εργασιακα δεν τοχει
γιατί το έχει κάπου αλλού
στα εργασιακα δεν τοχει
σιλάνς εσύ...
ο μπόλντης τα ξέρει όλα ... alter ego του πέρσυ είναι...
τυπε δεν θα σε κοντραρω επειδη
θελω να με διορισεις αλα Λαστ Μοικαν
δες αν σου κανω πρωτα
δεν ειναι ετσι οπως τα λες στην αρχη ηταν αψογος πολυ καλος εργοδοτης.τον σεβομουν και τον εκτιμουσα.αυτα τα 5 πρωτα χρονια αλλα ξαφνικα αλλαζει συμπερηφορα και για αυτο εκανα υπομονη.....αφου νομιζουνε πως οποιος τους δωσει με τη μια δουλεια
ειναι και αγιος
γιατί το έχει κάπου αλλού
δεν ειναι ετσι οπως τα λες στην αρχη ηταν αψογος πολυ καλος εργοδοτης.τον σεβομουν και τον εκτιμουσα.αυτα τα 5 πρωτα χρονια αλλα ξαφνικα αλλαζει συμπερηφορα και για αυτο εκανα υπομονη.....
εξοφλητηκες δεν μας δινει να υπογραψουμε ουτε αδιες μας βαζει να υπογραψουμε το μονο που μας δινει ειναι αυτο για την δηλωση ολου του χρονου....εχεις υπογραψει εξοφλητικες αποδειξεις? οχι τοτε εποπτη εργασιας καταγγελια και θα δεις ποτε θα σε εξοφλησει. Αν μετα τσατιστει και θελει να σε απολυσει, τοτε πρεπει να σου δωσει αποζημιωση απολυσης. Αν δε θες να φυγεις το γυρνας στον εκβιασμο, θες να με διωξεις κυριε? οκ καταγγελια στο ΙΚΑ οτι δουλευες Κυριακες, υπερωριες, νυχτερινα και δεν τα πληρωνοσουν, οτι αδειες δεν εχεις παρεις ποτε( αν δεν εχεις υπογραψει το βιλβιο αδειων που οι πιο πολλοι δεν το υπογραφουν)και αστον να τα βγαλει περα
φτιάξε ένα διπλό ελληνικό μέτριο προς τον πικρό με μεσαίο καιμάκι να σου πως αν κάνεις...
τι να σου πω δεν ειμαι και η ολυμπια καντουνη για να το ξερω αμα το ηξερα οτι θα γινοταν αυτο δεν θα πηγενα εκει για δουλεια....τυπε δε τον επελεξες σωστα που λεει ο μπολντης. δεν μυριστηκες οτι σε βαθος δεκαετιας θα σε ριξει
τι να σου πω δεν ειμαι και η ολυμπια καντουνη για να το ξερω αμα το ηξερα οτι θα γινοταν αυτο δεν θα πηγενα εκει για δουλεια....
δεν με ενδιαφερει πως ενεργουν οι αλλοι αυτος μπορει να τους γαμαει και να γουσταρουν εγω πρωτιμο να τα λεω με τον ιδιο.ειχε προβληματα με 1-2 υπαλληλους αλλα τους απελησε αλλα τοτε δεν τα εβλεπα.......εχεις δικιο εχω κανει μεγαλα σφαλματα...ρε τυπε δεν ειναι ολα τα πραγματα τυχαια...
οι αλλοι τι λεγανε για αυτον??? δεν ειχε ποτε προκυψει προβλημα?
ειχες ρωτησει ποτε? τους αλλους?
δεν με ενδιαφερει πως ενεργουν οι αλλοι αυτος μπορει να τους γαμαει και να γουσταρουν εγω πρωτιμο να τα λεω με τον ιδιο.ειχε προβληματα με 1-2 υπαλληλους αλλα τους απελησε αλλα τοτε δεν τα εβλεπα.......εχεις δικιο εχω κανει μεγαλα σφαλματα...
αρχηγε το αφεντικο σου απο οτι φαινετε ειναι λαμογιο.εκτος απο εσενα θα εχει απληρωτους σιγουρα και αλλους συναδελφους.για μενα καλα θα κανεις να αρχισεις να ψαχνεις για αλλη δουλεια,γιατι οι 6 μισθοι θα γινουν 10 και αυτος παλι τα ιδια θα σου λεει.αν την αντεχεις να μεινεις ανεργος για καποιο καιρο,αυριο κιολας κανεις καταγγελια και τα σχετικα και φευγεις.αλλιως κανε υπομονη μεχρι να βρεις καμια αλλη δουλιτσα.παντως πριν κανεις οποιαδηποτε κινηση,ενημερωσε τον μαλακα το αφεντικο σου,μηπως και αλλαξει την τακτικη του,και παρεις τα λεφτα.
τωρα τις μαλακιες που σου λενε τα μαλακιστηρια εδω μεσα,για φασαριες και ρωσσοποντιους χεστα,τοτε ειναι που δεν θα παρεις φραγκο και θα χασεις και την δουλεια σου.
μην δινετε δουλεια σε μεταναστες!να σου βρω 2 ρωσοποντιους να καθαρισεις;;
σασ ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας να ειστε καλα!
στην περιοχη μ ακουστηκε το εξης-δεν ξερω αν ειναι ραδιο-αρβυλα γτ δεν μπορεσα να το επιβεβαιωσω..επιθεωρηση εργασίας άμεσα... εφόσον βλέπεις ότι δεν έχει οικονομικό πρόβλημα (γιατί σε αυτήν την περίπτωση καλό θα είναι να κάνεις και σύ λίγο πίσω και να περιμένεις)...
η μη καταβολή δεδουλευμένων, δώρων και επιδομάτων είναι ποινικό αδίκημα και διώκεται μετά από μήνυση που καταθέτει η επιθεώρηση εργασίας (δεν τον πάς εσύ στο δικαστήριο οπότε δεν έχεις έξοδα)..
να ξέρεις ότι αμα πάς επιθεώρηση θα τα πάρεις (θα σκιστεί να τα δώσει).. βέβαια μετά μην περιμένεις να μείνεις και για πολύ στην δουλειά.. θα σε διώξει.. με 9 χρόνια αν είσαι μισθωτός (δηλαδή σου κολλάει 25 ένσημα κάθε μήνα και όχι 26,27,28) και όχι ημερομίσθιος δικαιούσαι 5 μισθούς αποζημίωση (όπου για μισθό θα υπολογίσεις το μηνιάτικο σου επί 14 και ότι βρείς θα το διαιρέσεις με δώδεκα δηλαδή να πούμε ότι παίρνεις 1000 ευρώ ΜΙΚΤΑ τότε θα πάρεις 5833 ευρώ αποζημίωση και μάλιστα καθαρά)
από την άλλη όπως σου είπα αν βλέπεις ότι η επιχείρηση έχει οικονομικά προβληματα και βγάζει ζημιές, προσπάθησε να πάρεις ένα δυο μηνιάτικα και μην τον αφήνεις να σε έχει μέσα παραπάνω από τρία-τέσσερα μηνιάτικα...
Δεν την παιρνουν γιατι ειναι εκμεταλλευτες εργατικου δυναμικου και τομαρια του κεραταδικαιωθηκε και τωρα δεν την παιρνει κανενα κομμωτηριο στην περιοχη..