Υπαρχει και εντος φυσικος τροπος χωρις επεμβασεις κτλ., πηγαινει σε χωριο, κοψει αρκετες τσουκνιδες, ασε το εκχυλισμα απο το κοτσανια να τρεξει σε ενα δοχειο, και βουτα τον τζουτζουκο σου μεσα. Εντος λιγων λεπτων θα εχει πριστει ωραια ωραια εαν τσουζει λιγο, τι πειραζει? Μπροστα στα 'καλλη'....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πώς μπορώ να μεγαλώσω τον πούτσο μου;(χάπια,τρόμπες κτλ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα monoxasmou
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 213K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
πήγαινε ρώτησε σε κάποιον πλαστικό... αλλα νομίζω είναι επικίνδυνο... αν ήμουν άνδρας θα φοβόμουν να κάνω τέτοια επέμβαση
Δεν χρειάζετε να κάνετε πλάκα με τον συνάδελφο.Ο ανθρωπος μπορει πραγματικα να αντιμετωτίζει προβλημα ,σωματικο ή /και ψυχολογικο. Δεν το εχουν και ολοι δα 18 ή 20 εκατοστά. Φίλε ulikante ρώτα καλύτερα κάποιον πλαστικο χειρ. Εχω δει σε αμερικανικα σαιτς
οτι βάζουν patches
οτι βάζουν patches
Και ψάχνοντας ,για να δωσω βοήθεια τι πέτυχα :
Οι Αμερικάνοι μας θεωρουν απο τους πιο μικροψόληδες στον κοσμο,μαζι με τους Βραζιλιάνους.Τι λέτε ρε...............
Οι Αμερικάνοι μας θεωρουν απο τους πιο μικροψόληδες στον κοσμο,μαζι με τους Βραζιλιάνους.Τι λέτε ρε...............
Επισκέπτης
όταν την παίζεις να μη την τραβάς με το παραδοσιακό τρόπο, να την πλάθεις με τα δυό σου χέρια για να μακρύνει όπως ανοίγει το ζυμάρι.....
Φίλτατε γιατι να κάνεις αυτήν την ερώτηση εδώ και να μην απευθυνθείς σε ενα ειδικό ; Ψάχνωντας είχα βρει το για ενα πρόβλημα που απασχολεί εμένα. Αν είσαι από Αθήνα, κάνε μια επίσκεψη για συμβουλές. Την καλησπέρα μου!
Ryu
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13
- Πόντοι
- 2.007
To μονο σιγουρο ειναι πως αν ανοιγεις καθε μερα ενα νεο θρεντ για το προβλημα που σε απασχολει, ΔΕΝ θα σου μεγαλωσει.
Παρε τη γνωμη απο 2-3 γιατρους, οι οποιοι θα εχουν την δυνατοτητα να εκτιμησουν το "προβλημα" απο κοντα.
Παρε τη γνωμη απο 2-3 γιατρους, οι οποιοι θα εχουν την δυνατοτητα να εκτιμησουν το "προβλημα" απο κοντα.
Ryu
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13
- Πόντοι
- 2.007
το χθεσινο σβήστηκε. αλήθεια γιατι σβήστηκε? δε πρέπει να το συζητάω?
το θέμα μου είναι αν ξέρει κανείς αν γίνεται πλαστική και αν υπάρχει κάποιος που την έχει κάνει
Εκει που το αφησες ειναι το χθεσινο σου θρεντ.
optimus prime
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
γεια σας παιδιά, μόλις γράφτηκα εδώ.
βασικά ακούω πολλά για χάπια τα οποια υπόσχονται επιμήκυνση του πέους.
από ότι έχω διάβαση λειτουργούν περίπου όπως οι πρωτεΐνες και τα αλλα σκευάσματα
που χρησιμοποιούμε για να φουσκώσουμε το υπόλοιπο σώμα μας με την διαφορα ότι αυτά
εστιάζουν το "φούσκωμα" στο πέος.
σύμφωνα με αυτά που διάβασα για τα συστατικά τους φαίνονται να είναι ασφαλή.
κάποιες σχετικές διευθύνσεις είναι kai ρίξτε μια ματια να μου πείτε γνώμες
βασικά ακούω πολλά για χάπια τα οποια υπόσχονται επιμήκυνση του πέους.
από ότι έχω διάβαση λειτουργούν περίπου όπως οι πρωτεΐνες και τα αλλα σκευάσματα
που χρησιμοποιούμε για να φουσκώσουμε το υπόλοιπο σώμα μας με την διαφορα ότι αυτά
εστιάζουν το "φούσκωμα" στο πέος.
σύμφωνα με αυτά που διάβασα για τα συστατικά τους φαίνονται να είναι ασφαλή.
κάποιες σχετικές διευθύνσεις είναι kai ρίξτε μια ματια να μου πείτε γνώμες
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
μεσιε οτομποτ... θα στο σβησουνε το μηνυματακι γιατι ειναι στα λατινικοζ... κ οχι στα ελληνικοζ..
τωρα για το θεμα.. καλα δεεεεεεεεεεν φοβαστε μην γινει καμια βλακεια?
τωρα για το θεμα.. καλα δεεεεεεεεεεν φοβαστε μην γινει καμια βλακεια?
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
συναδελφε εγω δεν κανω τετοιες... σοβαρες.. τοποθετησεις... μα για ποια με περασες?
φανταζομαι οτι τα τεραστιωδη μαλλον προκαλουν φοβο κ τρομο γιατι οσο κ να το πεις.. δεν θες κυριολεκτικα σουβλισμα... απ ακρη σ ακρη (μ εχεις κανει εως κ χυδαια )
δεν μετραει η ποσοτητα αλλα η ποιοτητα δεν το ξερεις?
φανταζομαι οτι τα τεραστιωδη μαλλον προκαλουν φοβο κ τρομο γιατι οσο κ να το πεις.. δεν θες κυριολεκτικα σουβλισμα... απ ακρη σ ακρη (μ εχεις κανει εως κ χυδαια )
δεν μετραει η ποσοτητα αλλα η ποιοτητα δεν το ξερεις?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 281
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις