You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πώς μπορώ να δω πορνό σε εταιρικό PC ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mexico1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 57
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.417
- Πόντοι
- 446
Έχεις κ κινητό.
Enter_Analman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2024
- Like
- 1.187
- Πόντοι
- 201
mexico1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 826
- Πόντοι
- 81
Έχω στραβωθεί με το κινητό . χαίρω πολύΈχεις κ κινητό.
Διαγραμμένο μέλος 247398
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2024
- Like
- 323
- Πόντοι
- 21
ΚΑΘΟΛΟΥ καλή ιδέα.Έχω στραβωθεί με το κινητό . χαίρω πολύ
Ξέρω περιπτώσεις όπου όλη η κίνηση των «τερματικών» ελέγχεται από κεντρικό σύστημα. Μέτα «έπεσαν» τηλέφωνα.... (στην καλή περίπτωση, φαντάσου στην κακή).
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.682
- Πόντοι
- 6.946
Πραγματικά θέλεις να δεις πορνό σε εταιρικό υπολογιστή; Έναν ιό να κολλήσεις ή διαφημίσεις - παράθυρα αναδυόμενα σε άκυρες στιγμές, το σκέφτηκες; Όσο για ίχνη, πάντα κάτι μένει, όσο και αν σβήνεις το ιστορικό.
mexico1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 826
- Πόντοι
- 81
Ναι να διευκρινίσω ότι δεν εννοω την ώρα εργασίας προφανώς.ΚΑΘΟΛΟΥ καλή ιδέα.
Ξέρω περιπτώσεις όπου όλη η κίνηση των «τερματικών» ελέγχεται από κεντρικό σύστημα. Μέτα «έπεσαν» τηλέφωνα.... (στην καλή περίπτωση, φαντάσου στην κακή).
Εννοω τώρα που ειμαι διακοπές και το έχω απλώς μαζί μου.
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.417
- Πόντοι
- 446
Θα στραβωθεις από τη μαλακία έτσι κ αλλιώς είτε χρησιμοποιείς pc είτε κινητό είτε τον παίζεις έτσι απλά. Γνωστό αποφθέγμα του λαού. Βγαλμένο από τη ζωή.Έχω στραβωθεί με το κινητό . χαίρω πολύ
Διαγραμμένο μέλος 247398
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2024
- Like
- 323
- Πόντοι
- 21
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ...ότι ακόμη και ακόμε και από το κινητό, θα μπαίνεις με ΔΕΔΟΜΕΝΑ και ΟΧΙ με το WiFi της εργασίας.Έχω στραβωθεί με το κινητό . χαίρω πολύ
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.762
- Πόντοι
- 2.586
αν και απογορευεται να εχουν προσβαση στο ιστορικο σου λογω GDPR , αλλα ανα γινει η στραβη και χτυπησει σε κανενα firewall απλα τη γαμησες ....θα φυγεις νυχτα
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.251
- Πόντοι
- 3.556
Λόγω διακοπών έχω πάρει μαζί το λαπτοπ της εταιρίας. Είναι οκ να δω πορνό εκεί; Με ανώνυμη περιήγηση φυσικά.
Γνωρίζω ότι από τη στιγμή που δεν έχω ενεργοποιημένο το vpn δεν υπάρχει πρόβλημα.
Τα φώτα σας παρακαλώ
Να κάνω μια ερώτηση … ψηφίζεις σωστά ;
Διαγραμμένο μέλος 247398
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2024
- Like
- 323
- Πόντοι
- 21
Λάθος (νομίζω) διότι το δίκτυο κ.λπ. είναι ιδιοκτηρία της εταιρίας.αν και απογορευεται να εχουν προσβαση στο ιστορικο σου λογω GDPR , αλλα ανα γινει η στραβη και χτυπησει σε κανενα firewall απλα τη γαμησες ....θα φυγεις νυχτα
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.762
- Πόντοι
- 2.586
Επειδη ειμαι DPO στην εταιρία που εργαζομαι , οι υπολογιστες ειναι ιδιοκτησια της εταιρίας οχι το δικτυοΛάθος (νομίζω) διότι το δίκτυο κ.λπ. είναι ιδιοκτηρία της εταιρίας.
Αυτο που εχει σημασια ειναι να μην περασει σε καποιο υπολογιστη καποιο λογισμικο που μπορει να κανει ζημια σε καποιο αρχειο η να αποκτησει προσβαση σε server ...
βεβαια αυτο εξαρταται απ τα επιπεδα ασφαλειας που εχει θεσπισει η καθε εταιρία
εμεις ουτε απ τα κινητα μπορουμε να μπουμε σε πονηρα site ..ουτε στο bou ...
μια φορα μπηκα στο εξωτερικο στο Εσκορ Νιους και μετα μλου ηρθε ενα κατεβατο αστα να πανε
Διαγραμμένο μέλος 247398
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2024
- Like
- 323
- Πόντοι
- 21
Ουτε απο δεδομενα κινητου; Κουλο...Επειδη ειμαι DPO στην εταιρία που εργαζομαι , οι υπολογιστες ειναι ιδιοκτησια της εταιρίας οχι το δικτυο
Αυτο που εχει σημασια ειναι να μην περασει σε καποιο υπολογιστη καποιο λογισμικο που μπορει να κανει ζημια σε καποιο αρχειο η να αποκτησει προσβαση σε server ...
μια φορα μπηκα στο εξωτερικο στο Εσκορ Νιους και μετα μλου ηρθε ενα κατεβατο αστα να πανε
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.762
- Πόντοι
- 2.586
κινητο με δυο προφιλΟυτε απο δεδομενα κινητου; Κουλο...
προσωπικο και εταιρικο
φωτογραφια να μην μπορεις να τη στειλεις απο το εταιρικο mail ...
Διαγραμμένο μέλος 247398
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2024
- Like
- 323
- Πόντοι
- 21
όχι βρε εταιρικό τηλέφωνο...(εκεί ΟΚ), αλλά για προσωπικό μιλούσα.κινητο με δυο προφιλ
προσωπικο και εταιρικο
φωτογραφια να μην μπορεις να τη στειλεις απο το εταιρικο mail ...
LoneMarvel
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2006
- Like
- 356
- Πόντοι
- 36
Ετσι ακριβώς ότι υπάρχει στις συσκευές που σου παρέχει η εταιρεία ανήκουν σε αυτήν. Παράδειγμα ακόμα και ένα μικρό κομμάτι κώδικα να κάνεις για προσωπική χρήση είναι αυτόματα δικό της. Εφόσον υπάρχει εγκατεστημένο εργαλείο για κυβερνο ασφάλεια να ξέρεις ότι θα υπάρξουν αρκετές ειδοποιήσεις σε αυτούς. Το καλύτερο πάρε ένα laptop για προσωπική χρήση. Είναι το καλύτερο με όλα τα άλλα θα μπλέξεις.Επειδη ειμαι DPO στην εταιρία που εργαζομαι , οι υπολογιστες ειναι ιδιοκτησια της εταιρίας οχι το δικτυο
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.250
- Πόντοι
- 3.656
Θες να γινεις και κλειδοκρατορας του νηματος.......Επειδη ειμαι DPO στην εταιρία που εργαζομαι , οι υπολογιστες ειναι ιδιοκτησια της εταιρίας οχι το δικτυο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 53
- Εμφανίσεις
- 10K