Νέα

Πώς μπορώ να δω πορνό σε εταιρικό PC ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mexico1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mexico1

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2014
Κριτικές
1
Like
826
Πόντοι
81
Λόγω διακοπών έχω πάρει μαζί το λαπτοπ της εταιρίας. Είναι οκ να δω πορνό εκεί; Με ανώνυμη περιήγηση φυσικά.

Γνωρίζω ότι από τη στιγμή που δεν έχω ενεργοποιημένο το vpn δεν υπάρχει πρόβλημα.

Τα φώτα σας παρακαλώ

Enter_Analman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Like
1.187
Πόντοι
201
.

Συνημμένα

• 1713258168866663.jpg
    1713258168866663.jpg
    112 KB · Εμφανίσεις: 37
Εγγρ.
27 Ιουλ 2024
Like
323
Πόντοι
21
Έχω στραβωθεί με το κινητό . χαίρω πολύ
ΚΑΘΟΛΟΥ καλή ιδέα.
Ξέρω περιπτώσεις όπου όλη η κίνηση των «τερματικών» ελέγχεται από κεντρικό σύστημα. Μέτα «έπεσαν» τηλέφωνα.... (στην καλή περίπτωση, φαντάσου στην κακή).

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.682
Πόντοι
6.946
Πραγματικά θέλεις να δεις πορνό σε εταιρικό υπολογιστή; Έναν ιό να κολλήσεις ή διαφημίσεις - παράθυρα αναδυόμενα σε άκυρες στιγμές, το σκέφτηκες; Όσο για ίχνη, πάντα κάτι μένει, όσο και αν σβήνεις το ιστορικό.

OP
OP
mexico1

mexico1

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2014
Κριτικές
1
Like
826
Πόντοι
81
ΚΑΘΟΛΟΥ καλή ιδέα.
Ξέρω περιπτώσεις όπου όλη η κίνηση των «τερματικών» ελέγχεται από κεντρικό σύστημα. Μέτα «έπεσαν» τηλέφωνα.... (στην καλή περίπτωση, φαντάσου στην κακή).
Ναι να διευκρινίσω ότι δεν εννοω την ώρα εργασίας προφανώς.

Εννοω τώρα που ειμαι διακοπές και το έχω απλώς μαζί μου.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.417
Πόντοι
446
Έχω στραβωθεί με το κινητό . χαίρω πολύ
Θα στραβωθεις από τη μαλακία έτσι κ αλλιώς είτε χρησιμοποιείς pc είτε κινητό είτε τον παίζεις έτσι απλά. Γνωστό αποφθέγμα του λαού. Βγαλμένο από τη ζωή.

Εγγρ.
27 Ιουλ 2024
Like
323
Πόντοι
21

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.762
Πόντοι
2.586
αν και απογορευεται να εχουν προσβαση στο ιστορικο σου λογω GDPR , αλλα ανα γινει η στραβη και χτυπησει σε κανενα firewall απλα τη γαμησες ....θα φυγεις νυχτα

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.251
Πόντοι
3.556
Λόγω διακοπών έχω πάρει μαζί το λαπτοπ της εταιρίας. Είναι οκ να δω πορνό εκεί; Με ανώνυμη περιήγηση φυσικά.

Γνωρίζω ότι από τη στιγμή που δεν έχω ενεργοποιημένο το vpn δεν υπάρχει πρόβλημα.

Τα φώτα σας παρακαλώ

Να κάνω μια ερώτηση … ψηφίζεις σωστά ;

Εγγρ.
27 Ιουλ 2024
Like
323
Πόντοι
21
αν και απογορευεται να εχουν προσβαση στο ιστορικο σου λογω GDPR , αλλα ανα γινει η στραβη και χτυπησει σε κανενα firewall απλα τη γαμησες ....θα φυγεις νυχτα
Λάθος (νομίζω) διότι το δίκτυο κ.λπ. είναι ιδιοκτηρία της εταιρίας.

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.762
Πόντοι
2.586
Λάθος (νομίζω) διότι το δίκτυο κ.λπ. είναι ιδιοκτηρία της εταιρίας.
Επειδη ειμαι DPO στην εταιρία που εργαζομαι , οι υπολογιστες ειναι ιδιοκτησια της εταιρίας οχι το δικτυο
Αυτο που εχει σημασια ειναι να μην περασει σε καποιο υπολογιστη καποιο λογισμικο που μπορει να κανει ζημια σε καποιο αρχειο η να αποκτησει προσβαση σε server ...
βεβαια αυτο εξαρταται απ τα επιπεδα ασφαλειας που εχει θεσπισει η καθε εταιρία
εμεις ουτε απ τα κινητα μπορουμε να μπουμε σε πονηρα site ..ουτε στο bou ...
μια φορα μπηκα στο εξωτερικο στο Εσκορ Νιους και μετα μλου ηρθε ενα κατεβατο αστα να πανε

Εγγρ.
27 Ιουλ 2024
Like
323
Πόντοι
21
Επειδη ειμαι DPO στην εταιρία που εργαζομαι , οι υπολογιστες ειναι ιδιοκτησια της εταιρίας οχι το δικτυο
Αυτο που εχει σημασια ειναι να μην περασει σε καποιο υπολογιστη καποιο λογισμικο που μπορει να κανει ζημια σε καποιο αρχειο η να αποκτησει προσβαση σε server ...
μια φορα μπηκα στο εξωτερικο στο Εσκορ Νιους και μετα μλου ηρθε ενα κατεβατο αστα να πανε
Ουτε απο δεδομενα κινητου; Κουλο...

Εγγρ.
27 Ιουλ 2024
Like
323
Πόντοι
21

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
356
Πόντοι
36
Ετσι ακριβώς ότι υπάρχει στις συσκευές που σου παρέχει η εταιρεία ανήκουν σε αυτήν. Παράδειγμα ακόμα και ένα μικρό κομμάτι κώδικα να κάνεις για προσωπική χρήση είναι αυτόματα δικό της. Εφόσον υπάρχει εγκατεστημένο εργαλείο για κυβερνο ασφάλεια να ξέρεις ότι θα υπάρξουν αρκετές ειδοποιήσεις σε αυτούς. Το καλύτερο πάρε ένα laptop για προσωπική χρήση. Είναι το καλύτερο με όλα τα άλλα θα μπλέξεις.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.250
Πόντοι
3.656
Θες να γινεις και κλειδοκρατορας του νηματος.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom