Νέα

Πώς μπορώ να αυξήσω την ποσότητα σπέρματος?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rufus
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 177
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Rufus

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
Η ζουζούνα μου γουστάρει χυσίματα σε μάπα, κώλους βυζιά και τρελλαίνομαι να την γεμίζω με χύσια. Ξέρει κάποιος συναγωνιστής πώς μπορώ να αυξήσω την ποσότητα που χύνω ώστε να γίνω Peter North? :2on1:

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Η ζουζούνα μου γουστάρει χυσίματα σε μάπα, κώλους βυζιά και τρελλαίνομαι να την γεμίζω με χύσια. Ξέρει κάποιος συναγωνιστής πώς μπορώ να αυξήσω την ποσότητα που χύνω ώστε να γίνω Peter North? :2on1:

Να μας γνωρισεις την ζουζουνα σου!  :grin: :grin:

Ολο το site εχει αποθεματικο!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

sadragino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2010
Κριτικές
20
Like
207
Πόντοι
511
Δοκιμασε να μη το παιξεις και να μη γαμησεις για δυο βδομαδες!!Το ξερω ειναι δυσκολο αλλα τα αποτελεσματα θα ναι εντυπωσιακα!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δοκιμασε να μη το παιξεις και να μη γαμησεις για δυο βδομαδες!!Το ξερω ειναι δυσκολο αλλα τα αποτελεσματα θα ναι εντυπωσιακα!!!
Ετσι οπως βλεπω τα πραγματα, αν δεν γαμηθει η ζουζουνα δύο εβδομαδες, θα υπαρχει προβλημα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.541
Πόντοι
4.615
Εάν μάλιστα η ''αποχή'' διαρκέσει πάνω από δύο εβδομάδες, τα αποτελέσματα θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακά, αν και μάλλον θα ''χάσεις'' σε διάρκεια....

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16

βασανα που'χει ο κοσμος

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
γιατι θες να αυξησεις την ποσοτητα σπερματος???? χινεις λιγο????? παραγγειλε το χαπια που διαφημιζει ο πητερ νορθ.και αυτος τα ιδια επερνε και τωρα τα διαφημιζει στο σαητ του.ψαξε στο γκουγκλ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
να βαζεις πολυ κρεμμυδι στην ντοματοσαλατα μαν.......εγγυημενη λυση

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ειδες ρε φιλε τι μ@λ@κες εχουμε εδω μεσα !!! :uglystupid:

κοιτα,ενταξει για το σεξ ειναι το σαϊτ,οποτε αυτη η απορια ειναι πιο λογικη,απ'ο,τι ο αλλος που λεει πως να σβησει το προστιμο που περασε κοκκινο φαναρι,αλλα αντι να φχαριστιουνται το γαμισι,αυτος ψαχνει να κανει το καυλι του μανικα της πυροσβεστικης;ασε που για κατι παπαριες σκευασματα εχω ακουσει τα χειροτερα.μπελαδες ψαχνει τωρα ο φιλος;

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16

Σοβαρο κοριτσι ακουγεται

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165

Άστα τα μπαλάκια σου κάτω κρεμασμένα,
άστα ν' ανεμίζουνε, στον τρελό νοτιάαααα...

...Οκ, σοβαρά τώρα κάπου διάβασα ότι σπέρμα παράγεται κυρίως όταν οι όρχεις είναι πεσμένοι κάτω και σε χαμηλότερες θερμοκρασίες. Κοινώς φόρεσε μποξεράκια και μην υπερθερμαίνεις την περιοχή με κολλητά και ζεστά ρούχα.

obelix_75

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Είναι απλό. Θα πας με με καποια που να εχει κανενα "παράσημο" να σε κολλήσει. Με το μικρόβιο που θα πάρεις θα δημιουργηθεί φλεγμονή στον προστάτη και κατα συνέπεια αύξηση του όγκου του σπέρματος. Εγγυημένη λύση  :2funny:   μετά θα πήξεις στα χάπια (και η δικιά σου θα σε κυνηγάει), αλλα το κομματι σου θα το έχεις κάνει.

Προς αποφυγην παρεξηγήσεως, φυσικά και αστειεύομαι

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.782
Πόντοι
3.715

πάρε με παρέα, έχω στέρνα για αρχίδια.

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
κοιτα,ενταξει για το σεξ ειναι το σαϊτ,οποτε αυτη η απορια ειναι πιο λογικη,απ'ο,τι ο αλλος που λεει πως να σβησει το προστιμο που περασε κοκκινο φαναρι,αλλα αντι να φχαριστιουνται το γαμισι,αυτος ψαχνει να κανει το καυλι του μανικα της πυροσβεστικης;ασε που για κατι παπαριες σκευασματα εχω ακουσει τα χειροτερα.μπελαδες ψαχνει τωρα ο φιλος;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.117
Πόντοι
22.785
Kανελίτσα  :rockon: :rockon: