Νέα

Πώς λένε τη γκόμενα που όσα χρόνια και αν περάσουν τη σκέφτεσαι ακόμα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Calmg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

Calmg

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2024
Like
25
Πόντοι
0
Όλοι έχουμε απωθημένα και όλοι δε μπορούμε να ξεχάσουμε αυτή τη μία... Τη μια που έπαιξε με το μυαλό μας, που μας έκανε τη ζωή κόλαση, που όσες και αν πηδήξαμε δε κατάφερε να τη σβήσει καμία, εκείνη που σκέφτεσαι για να χύσεις ή εκείνη που σου έκανε το καλύτερο τσιμπούκι ή που τέλος πάντων δεν κατάφερες ποτέ να την πηδήξεις... Τι όνομα είχε και για ποιο λόγο σου έμεινε χαραγμένη στο μυαλό??

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.710
Πόντοι
206
Μαρία
Ανεκπλήρωτος έρωτας. Καραμπινάτη χυλόπιτα των σχολικών χρόνων. Όμως και αυτήν ακόμα την ξεπέρασα. Ο χρόνος όλα τα γιατρεύει. Στην υγειά των νυν και των επόμενων

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.710
Πόντοι
206
Ελευθερία!
Ο τρόπος και η χροιά που φώναζε το όνομά μου όταν πηδιόμασταν, αν και έχουν περάσει 15 χρόνια+ είναι ακόμα στα αυτιά μου!!!

Α Ρ Ι Α Δ Ν Η

Τα Καλύτερα Γαμήσια .

:coffee:
Εύγε τύποι. Είστε από τους τυχερούς

• Like
Αντιδράσεις: Calmg

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
41.426
Πόντοι
10.411
Μαρίνα...και εμένα απωθημένο όπως ο Μάγος του Οζ πιο πάνω(χυλόπιτα)
Από το λύκειο....
Ήταν μέσα στο top 3 μούναρων(ίσως και Νο1)στο σχολείο και έριχνε πίτες αβέρτα

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.930
Πόντοι
1.056
Πουτανα!

Α στα διαλα την καριολα,ήρθε Ελλάδα με έστειλε ινστα να βρεθούμε ήμουν σε άλλη πόλη και μόλις ορίστηκε το ραντεβού μπήκα στ αμάξι και πάταγα γαμιωντας γιατί βρισκόμουν σε γειτονική πόλη κ της είπα πως ήθελα να κάνω ντουζ κ καλά.

Την είδα πιο όμορφη από ποτέ,χώθηκα και με ξανακυρωσε .

15 περίπου χρόνια μετά

Ξένος

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2025
Like
68
Πόντοι
0
Εκείνη... Η σκιά της στον χρόνο δεν σβήνεται ούτε με τη φθορά των εμπειριών ούτε με τα κορμιά που ήρθαν έπειτα, πρόσκαιρες, εφήμερες, ανίκανες να τη διώξουν από τα ερείπια του νου.

Δεν ήταν μόνο το κορμί της – όσο κι αν το σώμα συχνά γίνεται ναός όπου λατρεύουμε τα απωθημένα μας. Ήταν ο τρόπος που εισέβαλε σαν άνεμος και στροβιλίστηκε μέσα μου, αφήνοντας κάθε άλλη σελίδα της ζωής μου λευκή και άγραφη. Ήταν το γέλιο της που ακούγεται ακόμα, δαίμονας και μουσική μαζί. Ήταν το άγγιγμά της, είτε δόθηκε είτε το φαντάστηκα, που έκαιγε σαν φωτιά που αρνείται να γίνει στάχτη.

Και όσο κι αν το παρόν γέμισε με άλλες, όσο κι αν επιχείρησα να τη θάψω κάτω από κορμιά, πουτάνες, νύχτες, σεντόνια ξένα και ιδρώτες που δεν είχαν το άρωμά της, εκείνη επέμενε. Έγινε ιδέα, σκιώδης εραστής του μυαλού, το όνομα που δεν προφέρω αλλά με στοιχειώνει.

Γιατί πάντα θα υπάρχει εκείνη η μία που δεν κατακτήθηκε ή που μας διέλυσε όταν νομίζαμε πως την είχαμε. Και στο τέλος, αναρωτιέμαι… μήπως τελικά οι πιο αληθινοί έρωτες είναι αυτοί που δεν ζήσαμε ποτέ μέχρι το τέλος;

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.335
Πόντοι
6.056
Καταρχήν , χρειάζεται ανάλυση .
Αρχικά των ανδρών που θυμούνται γυναίκες.
Δύο κατηγορίες μόνο.

Αν μιλάμε για κάποιον παρθένο/αγάμητο ή που είχε λιγότερες από 3 στον πούτσο του
έχει κόλλημα με τις ελάχιστες που τον πλησίασαν στη ζωή του.
Που πιθανότατα αγνοούν την ύπαρξή του. Και αυτό δεν είναι το χειρότερο σενάριο.
Το χειρότερο είναι να θέλουν να ξεχάσουν την ύπαρξή του
ή να ενοχλήθηκαν τα μιλεσεκοντ που τις πλησίασε.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ... ΝΑΥΑΓΙΑ .... ΜΠΟΛΙΚΟΙ .

Καίγοντας τους πρώτους, πάμε στους φυσιολογικούς.
Αυτούς που τον έχουν βρέξει κάμποσες φορές, σε κάμποσα μουνιά.
Εδώ παίζουν πολλές πιθανές περιπτώσεις.

1)Νεανικό απωθημένο . Έχει δύο υποπεριπτώσεις. Που δεν έγινε τίποτε και η δεύτερη που έγινε
αλλά τελείωσε παρά τη θέληση των δύο . Φυγή ενός στο εξωτερικό για σπουδές.

2)Φαντασίωση με γνωστή/φίλη που ΙΣΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΤΕ να είχε γίνει κάτι .

3)Περίπτωση που έγινε κάτι , αλλά πάλι για εξωγενή αίτια ... δεν κράτησε αρκετά αν και θα ήθελαν
αμφότεροι .

4)Περίπτωση που είναι μακριά μεταξύ τους και θέλουν να γίνει κάτι , αλλά δεν κάθεται η συγκυρία να βρεθούν μαζί .

Συχνό εμπόδιο , είναι οι γάμοι και των δύο , που δεν θέλουν να διαλύσουν .

Ιστορίες ... άπειρες ...

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
4
Like
2.100
Πόντοι
446
Θωμαη.. εκανα μια βδομαδα να μαθω το ονομα, μετα μου ειπε να την λεω θωμη.

• Like
Αντιδράσεις: noblue

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
16.314
Πόντοι
3.846
Γυμνασιακή καψούρα - Μαρία. Η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα αυτή δε με ήθελε ούτε για αστείο. Τώρα παντρεμένη με παιδιά και διπλάσια σε μέγεθος. Θα της μιλήσω στο φιλικό όταν τη δω, είμαστε και φίλοι στο facebook. Μου έχει περάσει ο έρωτας, δεν της την πέφτω, αλλά αν ήθελε θα της έριχνα ένα μανίκι ευχαρίστως.

Το πιο περίεργο με αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι τις βλέπεις και λες "μα καλά έπεφτα εγώ στα πατώματα για αυτήν;" ,συμβαίνει και αυτό.

Έχει υπάρξει και γυναίκα που την είδα μία φορά, μιλήσαμε, και δεν ξαναβρεθήκαμε λόγω απόστασης. Επίσης παντρεμένη, της έχω στείλει 1-2 μηνύματα, δεν απάντησε ,το έκοψα. Αν και την είδα για τόσο λίγο μου έχει μείνει αξέχαστη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom