Νέα

Πως κινούμαι στο στούντιο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tromeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
και κατι βασικο...... να μιν μασατε βλεπεις τιν γκομενα δεν ειναι οκ στιν δουλεια τις μιν ζοριζεσε να χυσης παρε δρομο τις λες και μιδενισε τιν παντου......
πολυ βασικο, οτι προβλημα εχετε - ειτε συμπεριφορας ή κατι αλλο -
να το γραφετε εδω και θα βρισκουμε τη λυση!!!

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
πολυ βασικο, οτι προβλημα εχετε - ειτε συμπεριφορας ή κατι αλλο -
να το γραφετε εδω και θα βρισκουμε τη λυση!!!
και να θυμασε φιλε μου πας στιν πορνη να τιν γαμισης δεν πας να κανεις τον γκομενο.... γιατι αν το καταλαβη αλιμονο σου αρχιζι το μαυρο πεχνιδι τις που ζιμιονι τιν τσεπη σου και εσι εισαι παλι γεματος φευγοντας

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
και να θυμασε φιλε μου πας στιν πορνη να τιν γαμισης δεν πας να κανεις τον γκομενο.... γιατι αν το καταλαβη αλιμονο σου αρχιζι το μαυρο πεχνιδι τις που ζιμιονι τιν τσεπη σου και εσι εισαι παλι γεματος φευγοντας
και αυτο πολυ σωστο , καμια δε θα σας αγαπησει για τα ωραια σας ματια,
ολες κοιτανε πιο χαμηλα - στο πορτοφολι.

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
και αυτο πολυ σωστο , καμια δε θα σας αγαπησει για τα ωραια σας ματια,
ολες κοιτανε πιο χαμηλα - στο πορτοφολι.
μην ξεχνας οτι η πορνη εχει αγαπητικο παντα δεν ειναι μονη της σχεδον ποτε. μην επιχειρησης να σαλιαρισης μαζι τις χαμενος χρονος ειναι...... εστο και αν σου πει η ιδια θελεισ να παμε για καφε? να εισαι υποψιασμενος και αν μπορεις να το αποφιγης ειναι το καλιτερο για εσενα.... κατι ξερω κατι μου ειχε τιχι πριν 20-22 χρονια

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
μην ξεχνας οτι η πορνη εχει αγαπητικο παντα δεν ειναι μονη της σχεδον ποτε. μην επιχειρησης να σαλιαρισης μαζι τις χαμενος χρονος ειναι...... εστο και αν σου πει η ιδια θελεισ να παμε για καφε? να εισαι υποψιασμενος και αν μπορεις να το αποφιγης ειναι το καλιτερο για εσενα.... κατι ξερω κατι μου ειχε τιχι πριν 20-22 χρονια
δεν ειναι απαραιτητο να εχει αγαπητικο οπως λες,
απλα καποιον ανθρωπο εμπιστοσυνης.
επισης αν παει να κανει μια την πονηρη δε σημαινει οτι ολες ειναι πονηρες,
οπως σε ολα τα επαγγελματα ετσι και σ αυτο της πορνης
υπαρχουν καλες και κακες επαγγελματιες...

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
δεν ειναι απαραιτητο να εχει αγαπητικο οπως λες,
απλα καποιον ανθρωπο εμπιστοσυνης.
επισης αν παει να κανει μια την πονηρη δε σημαινει οτι ολες ειναι πονηρες,
οπως σε ολα τα επαγγελματα ετσι και σ αυτο της πορνης
υπαρχουν καλες και κακες επαγγελματιες...
για αυτο μιλισα για το να εισαι υποψιασμενος, εγω τι εκανα τοτε? οχι τις απαντισα δεν γινετε εμεισ να παμε για καφε. και το συγκεκριμενο μπουρδελο ειδα με μεγαλι μου χαρα υπαρχι ακομα στο σιτε ειναι πολυ παλιο που ομος δεν εχει καμια κριτικι εωσ τορα.......

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
για αυτο μιλισα για το να εισαι υποψιασμενος, εγω τι εκανα τοτε? οχι τις απαντισα δεν γινετε εμεισ να παμε για καφε. και το συγκεκριμενο μπουρδελο ειδα με μεγαλι μου χαρα υπαρχι ακομα στο σιτε ειναι πολυ παλιο που ομος δεν εχει καμια κριτικι εωσ τορα.......
για ποιο λεμε αν επιτρεπεται?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ρε τι αναλύετε βραδιάτικα το θέμα δεν είναι αυτό του θρεντ άμα είναι έτσι καλύτερα να το σβήσει κανένας mod η admin .
Εχεις δικιο εν μερει, αν τα διαβασει καποιος που παει πρωτη φορα μαλλον θα μπερδευτει, αλλα καλο ειναι να ξερει δυο πραγματα.
Καθε νοημων παιδι πιστευω - και ελπιζω - θα αναλυσει
τη συζητηση που κανουμε και θα βγαλει τα συμπερασματα του.

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
Εχεις δικιο εν μερει, αν τα διαβασει καποιος που παει πρωτη φορα μαλλον θα μπερδευτει, αλλα καλο ειναι να ξερει δυο πραγματα.
Καθε νοημων παιδι πιστευω - και ελπιζω - θα αναλυσει
τη συζητηση που κανουμε και θα βγαλει τα συμπερασματα του.
και εγω δεν λεω ειχα ερωτα καποτε με μια πουτανα και τιν ειχα τοσο εροτευτη που μια νιχτα που σχολασε τιν ακολουθυσα με το αυτοκινιτο μου

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
και εγω δεν λεω ειχα ερωτα καποτε με μια πουτανα και τιν ειχα τοσο εροτευτη που μια νιχτα που σχολασε τιν ακολουθυσα με το αυτοκινιτο μου
κι εσυ κι εγω και ολοι την εχουμε πατησει,
αλλωστε γι αυτο μας εκμεταλλευονται οι γυναικες τους ανδρες,
επειδη ειμαστε αισθηματιες.

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
και αυτο το σπιτι υπαρχι ακομα αλλα ειμουν τοσο ατυχος δεν εφυγε μονη της εφυγε με τιν τσατσα παρεα πηραν ταξι και τις ειδα που εμενε το κοριτσι ηταν τιν εποχη του τραφικ αν θυμασε τις παρανομες αν εισαι λιγο μεγαλος θα θυμασε

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
να ξερες ποσα 3 χιλιαρα εσκασα και ειμουν και παντρεμενος ......... αστα......

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
και αυτο το σπιτι υπαρχι ακομα αλλα ειμουν τοσο ατυχος δεν εφυγε μονη της εφυγε με τιν τσατσα παρεα πηραν ταξι και τις ειδα που εμενε το κοριτσι ηταν τιν εποχη του τραφικ αν θυμασε τις παρανομες αν εισαι λιγο μεγαλος θα θυμασε
οχι ειμαι ποιο μικρος απο οσο νομιζεις...
δες πμ  :)

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
οχι ειμαι ποιο μικρος απο οσο νομιζεις...
δες πμ  :)

εσι τιν βλεπεις τιν ιλικια μου. φενετε να μιν στα πολυλιλογο τοτε τισ εδωσα το κινιτο μου παναφον και αυτι απο τον τρομο τις να μιν το βρουμε που παει και το κριβη? στο τακουνι τις

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
εσι τιν βλεπεις τιν ιλικια μου. φενετε να μιν στα πολυλιλογο τοτε τισ εδωσα το κινιτο μου παναφον και αυτι απο τον τρομο τις να μιν το βρουμε που παει και το κριβη? στο τακουνι τις
το χαρτακι εβαλε στο τακουνι?

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
το χαρτακι εβαλε στο τακουνι?
ναι μεταξη σολας και τακουνιου μετα πολυ πολι καιρο και τιν ειχα χαση αρχισαν να με περνουν τιλεφονο απο αποριτο και δεν μου μιλουσαν τορα σου μιλαο για 1995 ετσι? ρουμανα η κοπελα εδω εφτασα να πληρωνο 3 χιλιαρα μονο και μονο να ωρετηουμε μονοι στο δοματιο να τιν φιλισο μονο αυτο

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
τι μου θυμίσεις ρε φιλαράκι Δημήτρη και εγώ τα έχω πάθει αυτά που περιγράφεις . είναι για πολλά άσε τώρα .
ασε ρε αντονι εγο ρε πληρονα να τιν αγγαλιασο και αυτι εκλεγε ρε αντονι εκλεγε πολυ στο δοματιο και εγο ο μαλακας φοβομουν τιν γυναικα μου τα παιδια μου ειχα οικογενεια δεν μπορουσα να κανο πισο

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
ασε ρε αντονι εγο ρε πληρονα να τιν αγγαλιασο και αυτι εκλεγε ρε αντονι εκλεγε πολυ στο δοματιο και εγο ο μαλακας φοβομουν τιν γυναικα μου τα παιδια μου ειχα οικογενεια δεν μπορουσα να κανο πισο
σοβαρα τωρα,ουτε σεναριο για ταινια να ητανε.

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
άσε μην λες άλλα γιατί με πιάνει η καρδιά μου δεν τα μπορώ αυτά τα έχω ζήσει και εγώ αλλά όχι ανάμεσα σε παιδιά και γυναίκα .
δεν ξερης τι τραβιξα ρε αντονη .... τισ κραταγανε το διαβατηριο τισ εφτασα στο κυκλομα και θυμαμε μου ελεγε ο φιλος μου ο βασιλις παμε ρε να φυγουμε απο εδω παμε θα μασ φανε...... αστα ρε αντονι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom