iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
τυπε ολα τα μπαζα θες να παρεις :S :S :S
Μετρια ειναι τυπε. :S :S :S
τυπε ολα τα μπαζα θες να παρεις :S :S :S
γυρε και κλαψε στην αγκαλια του Βαγγελα :S :S :SΚουραγιο Μπαμπη. :S :S :S
η τυπισσα στο αβαταρ ειναι για πολυΤυπισσα ανεβασε ενα αποδεικτικό για αυτους που δεν πιστευουν :S :S :S
Τυπισσα ανεβασε ενα αποδεικτικό για αυτους που δεν πιστευουν :S :S :S
η τυπισσα στο αβαταρ ειναι για πολυ
Τυπε μας εχει μοστραρει μουνοτρυπιδι+ κωλοτρυπιδι φορα παρτιδα η συγκεκριμενη. :S :S :S
Την παιζαμε 5 μερες.
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=281803.0;attach=1040454;image[/img[/URL]]
[/quote]
[img]https://media1.tenor.com/images/477da532000cc6273680c372a1cc7ba9/tenor.gif?itemid=11279890
Σας τρολαρει ο τυπος γιατι ηξερε πολλα για μηχανες σε σχετικο θρεντ.
Σας τρολαρει ο τυπος γιατι ηξερε πολλα για μηχανες σε σχετικο θρεντ.
Το τραγικό είναι που με ρωτάνε αν εγώ θέλω να γίνω συνοδός, τι πρόγραμμα κάνω, αν κάνω σεξ με δωράκι...
Όπως επίσης το ότι είμαι άντρας, gay, λεσβία.
Έλεος...
Κορίτσι straight είμαι omg!
Δεν παλεύεστε με τίποτα μερικοί μερικοί...
Το σκηνικό θα γίνει Αθήνα όταν θα έρθει η ξαδέρφη μου.
Μέσα σε όλα τα κουλά βρεθήκαν και άκρες σχετικά με το μείζων ζήτημα.
Πάει και αυτό.
Παιδιά το site είναι δημόσιο, δεν είναι κρυφό!
Τι άλλο θα διαβάσω οέο?
τυπε ο σωστος επαγγελματιας δεν κανει διακρισεις.... :S :S :SΠροσοχή και κάποιος άλλος (δεν θυμάμαι , έχει καιρό αυτή η φάση)εδώ φιλοδοξούσε να γίνει ζιγκολό σε ώριμες κυρίες αλλά κατέληξε αυτές να τον στραπονάρουν επαναληπτικά! :o
ο νηματοθετης ξεκαθαρισε οτι για ενα σεβαστο ποσο, γαμιεται και παιρνει τσιμπουκι και απο λεπρο συφιλιασμενο αραπη.......αυτο δηλαδη που κανει τζαμπα ο πιπαλεκος..... :S :S :SΣωστός, αλλά ο κλασικός ζιγκολό είναι αυτός που πάει με γυναίκες όλων των ηλικιών και περισσότερο με ώριμες ματσό!
Τύπε γιατί δεν ζητάς από Athens Diva δουλειά;;;
Άλλωστε θα ζητήσεις κανένα 300αρι-400αρι και εσυ σαν ορισμένες βίζιτες που ανεβάζει κατά καιρούς και όλα καλά.Ειμαι σίγουρος ότι θα το αξίζεις εφοσων είσαι μελλος του μπου που σημαίνει αυτόματα ότι είσαι μοντέλο με μεγάλη ψωλη!!! 2-3 μαλακισμενες η μαλακες τον μήνα θες και καθάρισες,βγήκε το μηνιάτικο!!!
ο νηματοθετης ξεκαθαρισε οτι για ενα σεβαστο ποσο, γαμιεται και παιρνει τσιμπουκι και απο λεπρο συφιλιασμενο αραπη.......αυτο δηλαδη που κανει τζαμπα ο πιπαλεκος..... :S :S :S
Προσοχή και κάποιος άλλος (δεν θυμάμαι , έχει καιρό αυτή η φάση)εδώ φιλοδοξούσε να γίνει ζιγκολό σε ώριμες κυρίες αλλά κατέληξε αυτές να τον στραπονάρουν επαναληπτικά! :o