Νέα

Πως γίνεται να γράψω ότι βλέπω στο skype ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα baklavatzioglou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
97
Πόντοι
6
Ρε παλικάρια εχω ένα γμομενακι που μιλάμε στο skype και θέλω να την  γράψω όταν την βλέπω στην κάμερα .εννοείτε έν γνώση της.. της είπα να μου στείλει  βίντεο αλλά είναι μεγάλο το αρχείο και δεν μπορεί να μου το στείλει τις είπα να το ανεβάσει στο oron,com και κάνει μια ώρα να το στείλει τις είπα λυπών ότι θα την αντιγράψω με πρόγραμμα .συγκεκριμένα έχω το Super_Screen_Capture_v2.5 άλλα δεν αντιγράφει σωστά δηλαδή
Αν ανοίξω το βίντεο φαίνεται μάπα μου κάνει κουτάκια  τεσπα δεν μπορώ να σας δώσω να καταλάβετε καλά τη εννοώ .είναι μάπα το γράψιμο.. έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο πρόγραμμα ? :think:

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
θα σου πουμε μονο με τον ορο να ανεβασεις το βιντεο στο σαιτ

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
403
Πόντοι
6.135
Υπαρχουν διαφορα προγραμματα για αυτο. Μερικα απο αυτα ειναι:
MX Skype Recorder 3.5
Evaer Video Recorder For Skype 1.2
AthTek Skype Recorder 5.1

OP
OP
baklavatzioglou

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
97
Πόντοι
6
σε ευχαριστώ παλικαρε αυτά τα προγγραμματα δουλεύουν και σε στο msn?

Anakasioths

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
1
Δεν πάς να την πάρεις στα 4 λέω γώ να τραβήξεις ένα POV βιντεάκι με κάμερα να το ανεβάσεις κι εδώ να γουστάρομεν?? :rockon:

kavliaris23

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Εγω εχω το snaggit 10 για να γραφω κανενα βιντεακι απο το myfreecams αμα πετυχω τπτ καλο, οποτε μια χαρα θα σε βολεψει.
Αν κ νομιζω οτι τα κουτακια ειναι θεμα codec που εχεις διαλεξει κατα την εγγραφη του βιντεο.

OP
OP
baklavatzioglou

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
97
Πόντοι
6
maxiti το MX Skype Recorder 3.5 που μόνο αυτό βρήκα sp@smeno είναι αν δεν κάνω λα8ος μόνο για να γράψει το voice και όχι αυτό που βλέπει.αν μπορούσα να βρεθώ μαζί της θα το έκανα ρε anakasioti αλλά μα χωρίζουν πολλά χιλιόμετρα ..

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
827
Πόντοι
96
μπορεις να βαλεις το skype plus, ειναι ενα add om που κανει διαφορα κολπα, ενα απο αυτα ειναι και η Εγγραφη, ειναι πολυ βολικο, γιατι γραφει ανα πασα στιγμη και ανοιγει και κλεινει μαζι με το Skype

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
Εγω εχω το snaggit 10 για να γραφω κανενα βιντεακι απο το myfreecams αμα πετυχω τπτ καλο, οποτε μια χαρα θα σε βολεψει.
Αν κ νομιζω οτι τα κουτακια ειναι θεμα codec που εχεις διαλεξει κατα την εγγραφη του βιντεο.

καλο το myfreecams ε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom