papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.454
- Πόντοι
- 27.261
κεραυνοβολος ερωτας, δυσκολα ξεπερνιεταιΚωλοεμπόδιο ο Πχ ... μαλακισμένο
κεραυνοβολος ερωτας, δυσκολα ξεπερνιεταιΚωλοεμπόδιο ο Πχ ... μαλακισμένο
Μάστορα θα μπορούσε αλλά οι μαρτυρίες και η πορεία του στο σάη υποδεικνύουν εκτός από γενετήσια χαζομάρα και κάποιου είδους γυναικεία παρέμβαση στο δράμα του. Για να σε κατατοπίσω λιγάκι:Μου θύμισε αυτό
Τύπε δε νομίζω ... εδώ μέσα εκτός από τα γνωστά, τις γυναίκες τις έχουμε σούζα και δεν μας επηρεάζουν σε τίποταΜάστορα θα μπορούσε αλλά οι μαρτυρίες και η πορεία του στο σάη υποδεικνύουν εκτός από γενετήσια χαζομάρα και κάποιου είδους γυναικεία παρέμβαση. Για να σε κατατοπίσω λιγάκι:
ποιες μαρτυριες μαρη λετζιτ πουστριτσα ?Μάστορα θα μπορούσε αλλά οι μαρτυρίες και η πορεία του στο σάη υποδεικνύουν εκτός από γενετήσια χαζομάρα και κάποιου είδους γυναικεία παρέμβαση στο δράμα του. Για να σε κατατοπίσω λιγάκι:
Έχω γνωρίσει προσωπικά 16 άτομα από το σάιτ, 10 στο νήμα της Ταυλανδης και 6 στο νήμα των παππουληδων. Και άλλους 2 μέσω βαιμπερ. Κανείς δεν είχε σχέση με το άβαταρ η, την περσόνα που πλασαριζε στο σάιτ.
Tύπε δεν ξέρω τι σούζες εννοείς εσύ, πάντως η μόνη σούζα που ξέρει ο μπακαλιάρος είναι αυτήΤύπε δε νομίζω ... εδώ μέσα εκτός από τα γνωστά, τις γυναίκες τις έχουμε σούζα και δεν μας επηρεάζουν σε τίποτα
Εσυ εισαι πουστρακος κακολντ. Τι μάρτυρες έχεις;Έχω μάρτυρες πουστράκο....
Εγώ δεν είμαι παντρεμένος,πόσο μάλλον τελειωμένος κακόλντερ όπως εσύ....
Η γκόμενα του χασοδίκη πάει και με άλλους και του τα φοράει ?Tύπε δεν ξέρω τι σούζες εννοείς εσύ, πάντως η πιο αγαπημένη σούζα του μπακαλιάρου είναι αυτή
Χοντρό τύπε το υπονοούμενο για ladyboy επειδή που τον χάνεις που τον βρίσκεις στην Ταϋλάνδη τρώει Friskies
Ποοο ρε φίλε τι μου τον θύμησες το σκουπιδοφάγο; μια φορά του είχα αναρτήσει φωτό με 9 μουνάρες και μια χοντρή μπαζόλα (σε ψιλοάσχετο θέμα) και μου είπε ότι του άρεσε η μπαζόλα. Έχει σύνδρομο ρακοσυλλέκτη σε έκδοση γυναικών ο τύπος.Η γκόμενα του χασοδίκη πάει και με άλλους και του τα φοράει ?
Καμία σχέση καπετάνιο
ανωμαλαρα πρεπει να ειναι ο τυπος
Με Ταϊλανδέζα δεν μπορείς να σαι ποτέ σίγουρος τι υδραυλικά έχει από κάτωΠοιά lady boy και κουραφέξαλα ...
Του αρέσουν οι Ταϊλανδέζες γιαυτό του την έβαλα.
και συ ρε γαμημενε για μπαχαλο ψαχνεις ..
σε μπλε το εχεις?και συ ρε γαμημενε για μπαχαλο ψαχνεις ..
Καμία σχέση καπετάνιο
η γυναίκα μου για να ξέρεις φερνει σε αυτη εδώ